פאי קלמנטינות חורפיות
אחרי שלקחה יום חופש עם הילדים לפסגת החרמון המושלגת, חוזרת נעמה נויהאוז עם רעיונות חדשים למאפים חורפיים ואופה לשבת פאי בצק פריך עדין במילוי קרם קלמנטינות חמצמץ
אחרי שלקחה יום חופש עם הילדים לפסגת החרמון המושלגת, חוזרת נעמה נויהאוז עם רעיונות חדשים למאפים חורפיים ואופה לשבת פאי בצק פריך עדין במילוי קרם קלמנטינות חמצמץ
בצק פריך בהחלט עלול להרתיע רבים, אבל אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת כיצד מכינים בזריזות בצק פריך על בסיס שמן זית והופכים אותו למאפים אישיים ממולאים בכרישה, גבינת פטה וקייל שזוכה לטיפול מעושן
תדמיינו שהוזמנתם לתה אצל המלכה ואל השולחן מוגשות עוגיות נסיכה מלכותיות. נעמה נויהאוז מתרגשת לקראת שבת ולקראתו של החג האהוב עליה, ט"ו בשבט, עם עוגיות חגיגיות במיוחד בשני צבעים
תבשיל ראגו טבעוני עשיר בעדשים וירקות שורש צבעוניים מכוסים בשמיכה זהובה ופריכה של בצק פילאס. אפשר להגיש עם כוס יין ולהתפנק בארוחת ערב חגיגית גם באמצע השבוע
נעמה נויהאוז מפנקת אותנו לשבת במאפינס שמנמנים ונימוחים עם בננות והמון הפתעות קטנות של שוקולד צ'יפס, קוקוס וחמאת בוטנים
גם אם החורף מסרב להתייצב פה, אין דבר יותר כיף מאשר להתחבק עם קערת מרק מהבילה ועשירה בהמון ירקות, דגנים וקטניות. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק מנחם בסגנון איטלקי
הקישואים נמצאים בשיא עונתם, והם שמנמנים ומתוקים. אורלי פלאי ברונשטיין מנצלת את השעה, ומכינה מהם ממולאים משגעים עם אורז ונענע ורוטב עגבניות ריחני
למרות חיבתה העזה למתכונים קינוחי קלאסיים, נעמה נויהאוז רוצה שכולם יאכלו מתוק, גם הצמחונים, הטבעוניים והרגישים לגלוטן. במסגרת משימתה הסודית, היא מביאה מתכון לפונדנט שוקולד לוהט - ללא גלוטן
בלי מאמץ ובלי טיגונים, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מאפים קריספיים של פלאפל בסגנון לחמעג'ון עמוסי עשבי תיבול טריים. מגישים עם המון טחינה וסלט ירקות קצוץ טרי ומתענגים
במיוחד לסוף השבוע החורפי רוקמת לנו נעמה נויהאוז קראמבל קראנצ'י במיוחד עם מרקחת תותים חמה ומבעבעת