מיתולוגיה ירושלמית: טעמון נמכר לבעלים חדשים
בית הקפה פועל כעסק משפחתי בבירה כבר יותר מ-50 שנה, אבל ילדי הבעלים החליטו עכשיו למכרו. הקונה: יהודה אסלן, בעליה של מסעדת לינק הוותיקה. המקום עובר שיפוץ וייפתח מחדש בעוד חודשיים
בית הקפה פועל כעסק משפחתי בבירה כבר יותר מ-50 שנה, אבל ילדי הבעלים החליטו עכשיו למכרו. הקונה: יהודה אסלן, בעליה של מסעדת לינק הוותיקה. המקום עובר שיפוץ וייפתח מחדש בעוד חודשיים
בעליה של מסעדת מינה טומיי החיפאית החליטו לפתוח בסמוך מסעדה איטלקית חדשה, בשם רפאלו. בעוד כשנה-שנתיים הם מתכוונים להקים רשת שלמה, עם סניפים בכל רחבי הארץ
במסעדה האיטלקית רוסטיקו מקדישים את השבוע לטעמי סרדיניה, בקפה ג'ו מוזילים את הקפה ביום כדור הארץ, ובמסעדת האחים שוברים שוק ומורידים מחירים לאלכוהול. איפה נאכל השבוע
בקרוב ייפתח בירושלים מתחם בילוי חדש - התחנה הראשונה, בשכונת בקעה. הסנונית הראשונה בין המסעדות ובתי האוכל שיפעלו בו היא אדום, שתעתיק את מיקומה מחצר פיינגולד
האמן והשף התאילנדי רירקריט טיראווניג?יה חבר לצלם ואיש הסלואו פוד הישראלי רפרם חדד, ויחד הם יעלו במתחם ארטפורט בת"א מיזם פתוח לקהל, של ארוחה שיתופית. בואו רעבים
אייל לביא פותח מסעדה שלישית בשוק הנמל בתל אביב תחת השם רוקח שוק, ומציע אוכל שוק בניחוחות איטלקיים-ספרדיים, סחורה טריה, עטופים באווירה קלילה ובלתי מחייבת
המאסטר שף אבי לוי משיק תפריט בהשראה מרוקאית במסעדת המוציא בירושלים, יאיר פיינברג מעביר סדנת בשרים בת"א ובסיטארה חוגגת יום הולדת 9. האירועים הטעימים של השבוע
השפים של מחניודה, אסף גרניט ואורי נבון, נבחרו לייצג את הקולינריה הישראלית במסעדות מפורסמות בלוס אנג'לס. אסף גרניט מספר על ההכנות וההתרגשות
בהמשך לטרנד הטבעוני הרותח, פתחו שלושה אחים את מסעדת זכאים בלב תל אביב שבה מככב תפריט ללא מוצרים מהחי עם הרבה קטניות, פירות וירקות
עשרות מסעדות ברחבי הארץ מוציאות את פלטות הבשרים ומתחילות לנפנף במבצעים מיוחדים ומנות על האש - חוגגים עצמאות
בזמן שמרבית השפים בוחרים לפתוח עוד מסעדה בתל אביב, השף מיכאל גרטופסקי עוזב מסעדה משגשגת בעיר ללא הפסקה ופותח ביסטרו מקומי במושב לימן שבגליל
מנות טבעוניות בהשראת המטבח הפלשתינאי במסעדת 44, חגיגת שפים במוסקט שבמצפה הימים, ערב בשר במרינדו בתל אביב, יומולדת 3 לסושיאל קלאב האירועים הטעימים של הימים הקרובים
יוזמה שהחלה בנאפולי והתפשטה למקומות נוספים בעולם נוחתת גם אצלנו: קפה בהמתנה. קונים כוס למעוטי יכולת, שמקבלים אותה בלי שאלות וחקירות. האם זה יצליח גם אצלנו?
הולכים למסעדה כדי לאכול? מסעדות מהדור החדש יקרינו לכם וידאו ארט, יציגו תערוכות אמנות, יקיימו ערבי פרוזה וימכרו בגדי מעצבים. האם כל אלה לא גונבים לאוכל את ההצגה?
קבוצת כתית תפתח בקרוב מסעדת שף חלבית, על גג מלון קרלטון בתל אביב, וטברנה ים תיכונית, על חוף הים, אף היא של המלון. אדוני: "היום, יותר מתמיד, המטבח הכשר נגיש מאוד"