לבקשת הגולשים: סלט קפה קפה
גולשת וואלה! אוכל בפייסבוק התלהבה מסלט קפה קפה, עם בטטות, אגוזי מלך, קשיו מסוכר ועוד. חילצנו עבורה את המתכון משף הרשת צחי אורן
גולשת וואלה! אוכל בפייסבוק התלהבה מסלט קפה קפה, עם בטטות, אגוזי מלך, קשיו מסוכר ועוד. חילצנו עבורה את המתכון משף הרשת צחי אורן
באתיופיה אין שימוש בסוכר, האינג'רה נטולת גלוטן, והירקות והקטניות מככבים. כל מה שרציתם לדעת על המטבח הצנוע, החברתי והבריא הזה
שילוב של בשר טלה עם פירות מיובשים תמיד גורף תשואות, וכשמגישים הכל על שיפודוני עץ קטנים, זו בכלל חגיגה. השף צחי בוקששתר מרשת בלאק ממשמש משמשים
לא תאמינו איזה עונג אפשר להפיק מעוף המתבשל בשומן אווז, עם פטריות ותפוחי אדמה זעירים. השף אבי ביטון מגיש: ארוחה שלמה בסיר אחד
מה היינו עושים בלי גזר? חבר של כבוד בסלט מלוח או מתוק, בנזידים, תבשילים ואפילו עוגות. זמי שרייבר ממסעדת סנדר והחקלאי אורי רבינוביץ מספרים על מושא תשוקתו של באגס באני
הירק הכי צנוע במגירת הירקות יכול לחולל פלאים, אם רק נשכיל לנצל את יתרונותיו. השף ליאור קדוש ממסעדת סיטארה בתל אביב מגיש מתכוני ריזוטו, ניוקי וסלט עם גזר
הצעות מעניינות לאוזני המן מלוחות, למי שכל המתוק הזה של פורים הגיע לו עד כאן. את מקום החלבה והשוקולד תופסים סלק, מנגולד וגבינות עזים
פורים לא מסתכם באוזני המן. לעיראקים יש את הבעבע בתמר, למרוקאים קוסקוס חלבי, לטריפוליטאים דבלה, ולכורדים זלובי. מגוון מאכלי עדות ישראל, שאפילו אחשוורוש לא הכיר
נכון שהאוזן הכי מבוקשת בפורים עשויה מבצק פריך וממולאת בפרג. מיקי שמו מלמד איך מכינים אותה, ומציג עוד שתי גרסאות אלטרנטיביות: מבצק שמרים ומפילו
היין מעשיר את טעם האוסובוקו, הירקות מלווים אותו נאמנה, והקוסקוס מעניק לכל התבשיל ממד מנחם במיוחד
במקום להסתפק במשלוח מנות סתמי, למה שלא תכינו מטעמים בעצמכם? איתי אלמוג, קונדיטור בייקרי מבית R2M, מכין שזיפים בברנדי, עוגיות פאדג' ומרשמלו ב-3 דרגות קושי שונות
מה שנתפס בבירות אירופיות כממתק רחוב שגרתי, נחשב אצלנו כקינוח המפנק האולטימטיבי. איתי רוגוזינסקי מרשת וניליה מעניק מתכון לגרסה ביתית. אפילו לא מוכרחים מכשיר
אי אפשר לאכול אותו ללא תהליך של הבחלה, אך אחריו הוא הופך רך, עסיסי ומתוק. בסלטים, במאפינס ואפילו בלביבות - דוד גרויסמן ממסעדת לוקה בהרצליה מספר על האפרסמון
בלינצ'ס במילוי אפרסמון, ברולה אפרסמון, וגם פנקוטה עם קוביות כתומות. שמעון לוי מקונדיטוריית cake art משתעשע עם הפרי הג'ינג'י של החורף
השירות בישראל השתפר לאין ערוך בעשור האחרון, אך העיסוק בנושא לא מפסיק להעסיק את המסעדנים. האם על המלצר להיות שקוף או חבר? תתפלאו, התשובה אינה ברורה כל כך
הוויכוח בין החמין הספרדי לאשכנזי טרם הוכרע, אבל היום נציע כיוון הודי דווקא, עם חמין קשמירי מבושם. השפית מינה קומארי, ממסעדת אינדירה בתל אביב, מעניקה מתכון
תשכחו רגע מהקלוריות - ביום האהבה לא כדאי לחשבן. השוקולטייר גל קזס מדן גורמה מנצל את שבוע השוקולד הישראלי ומכין משקאות מעוררי תשוקה
קציצות ברוטב, עם קוסקוס ומרק ירקות השף צחי בוקששתר מרשת בלאק מתחפש לסבתא צפון אפריקאית ומכין מנה ביתית להפליא. אל תיבהלו מריבוי השלבים
רוצים לפנק את בן הזוג אבל לא הזמנתם מקום במסעדה? השף יואב בלימן ממטבח לילה בתל אביב, מציע שלושה מתכונים, ששווה להכין למי שאוהבים באמת
מתכון קלאסי למנה מענגת, של בשר עטוף בבצק עלים. לאחר האפייה פורסים ומגישים בליווי רוטב פלפלת וחרדל
מתכוני ניצול שאריות מובילים לפעמים למנה מושלמת. כך גם במקרה של הלחם האבוד. שף אלדד שמואלי מצפון אברקסס של אייל שני בת"א מסביר איך מכינים אותו נכון
יש להם צבע כתום משגע, ובחורף הם מציפים את השווקים. טל יעקב מבית הקפה טל ושני בתל אביב, ועידן זהבי, מגדל תפוזים מנטעים, מספרים על הפרי הלאומי
כן, אפשר לנשנש פלחים מול הטלוויזיה, אבל למה שלא תמצו את המקסימום מהתפוזים? הקונדיטורית טל יעקב, מבית הקפה טל ושני בתל אביב, מלמדת להכין מהם עוגה, ריבה, ועוגיות
בוקר של שבת חורפית הוא הזדמנות מושלמת לפנק את בני המשפחה בארוחות מושקעות. גיא ארבל, השף הראשי של מסעדות בנדיקט, מציע כמה אפשרויות מלבבות
איך התגבש מתכון החמין המיתולוגי במסעדת סנדר הוותיקה מתל אביב? כיצד שדרגו אותו במהלך השנים? האם באמת רצוי להשרות את השעועית? כל התשובות, וגם מתכון
המבורגר מאנטרקוט? הכי חורף 2012. למה שלא תלכו על המבורגר ממולא בקוביות בטטה? השף צחי בוקששתר מרשת בלאק, מלמד איך מכינים מנה שנועדה לפנק את המפונקים
בצהריים היא תתפקד כמסעדה עממית וזולה, עם תבשילים ביתיים. בערב ישתנה התפריט למתוחכם וגבוה. על הסירים מופקדים שני בוגרי המורשת הקולינרית של אייל שני
ביף סטרוגנוף, בורשט וקרפלך דובדבנים השף איגור רזניקוב ממסעדת באבא יאגה בתל אביב מלמד איך מכינים את נכסי צאן הברזל של המטבח הרוסי
שוקוהוליקים אמיתיים יודעים, שכל ארוחה חגיגית תשודרג באמצעות מרקיז שוקולד. המרקיז המקורי של מסעדת שילה בתל אביב אמנם מורכב ומסובך, אבל פישטנו את המתכון עבורכם
היפטרו מהדעות הקדומות, השאירו מאחור את הרתיעה הטבעית: תמיר חכים, שף מסעדת טריולה בפתח תקוה, מציע כמה מתכוני לפת מפתים
מיכל אנסקי, שופטת מאסטר שף, מציעה 3 מתכוני חורף מתוך ספרה החדש "אוכל מהבית": נזיד עדשים סמיך, מרק תרד ופסטה אורקטי