המקום להיתקע עם כוסברה בשיניים
במסעדת "בלק אאוט" החדשה אוכלים גורמה בחושך מוחלט והמלצרים הם עיוורים. כתבתנו אכלה וממליצה בחום על חוויה מטלטלת חושים שהיא מעל הכל בליינד דייט עם עצמך
במסעדת "בלק אאוט" החדשה אוכלים גורמה בחושך מוחלט והמלצרים הם עיוורים. כתבתנו אכלה וממליצה בחום על חוויה מטלטלת חושים שהיא מעל הכל בליינד דייט עם עצמך
טארטין, בוטיק עוגות וקפה חדש ומרגש בלב בבנימינה, שייך לליגת פטיסרי העל התל אביביים. עתידות: בית קפה שיהפוך למוסד ולתחנת הצטיידות בלתי נמנעת
אנטוניו מנסה, השף של "אלי אולי" לא מחפש יותר להפתיע וליצור ריגושים אקסטרווגנטיים, אלא מסתפק בלהאכיל את החבר'ה טוב בארוחות בופה עשירות
יעל עמית משפרת זמני הקצפה ומתאמנת בהכנה סיזיפית של עוגות מסורתיות. גם אם עבר זמנן שום קורס קונדיטוריה ב'קורדון בלו' לא יהיה שלם בלעדיהן
Coffeehollic, בית הקפה האנדרדוגי של שד' בן גוריון לא מצליח לספק אלטרנטיבה אמיתית, למרבה הצער. לזכות המקום ייאמר שהמוזלי שמוגש שם הוא באמת מוזלי
חוץ מעובדי ערוץ 10 ששורצים ב"טאטי" יש שם תפריט חורף חדש שהלקוחות בחרו ובו יותר אופציות צמחוניות. זירת הפחמימות נותרה מפתה ובקרוב יקום גם לופט אפייה חווייתי ביהוד
היינות מספרד ואיטליה, האוכל סולידי והמטרה שתשתו בצהריים ואפילו על הבוקר לצד הקרואסון. 'ז'אז'ו וינו', בר היין החדש והחמוד בנווה צדק (ואח של 'ז'אז'ו'), חותר לשינויים בהרגלי הצריכה
איתי להט תוהה איך קפה ביאליק עם ותק של 11 שנה לא מצליח למתג עצמו עם מנת דגל מנצחת. אולי הפעם זה יקרה עם נקניקיות העגל-טלה שמובילות את ריענון התפריט האחרון לצד נגיעות הודיות
שירית חליבה ודלית קפלן ('אלי אולי', 'יועזר'), ממציאות מנות לפני שהן נרדמות ומובילות את קייטרינג "הילולה" בדייקנות ויצירתיות מלהיבה. המוטו: כל מוצר ניתן לקחת למחוזות רעננים
הטעם החמאתי, הריבה המתוקה ליד, המרקם הנימוח והניחוח האלכוהולי פטה כבד עוף הוא קלאסיקה אמיתית שרבים כבר מכורים אליה. המנות המומלצות בתל אביב
לימודי הקונדיטוריה ב'קורדון בלו' נתנו ליעל עמית אישור סופי לכך שעוגת הלחם הממוחזרת של סבתא היא גורמה לכל דבר
אחרי עבודה במטבחים של מסעדות עילית בישראל ובעולם, השף הראל מלמד מארח מעט סועדים במסעדה שהקים בחצר הנחלה המשפחתית במושב נטעים
את יום החופש הבא שלכם ביפו תתחילו בארוחת 'בוקר ים' החדשה ב'נועה'. אחרי גביע קיר רויאל וסלמון ומולים מעושנים מומלץ להתפנק בחנות העיצוב המשתלמת שבמקום
הבר 'באגסי' פועל בפלורנטין כבר יותר מארבע שנים, וכעת זכה באח חדש בטיילת
מבנה באוהאוס, מוזיקת ג'אז בלייב, נוף של גלריה - קפה ג'ו החדש ביהודה הלוי ממלא את תקן השכונתי המאגניב
מלצרים בגלביות מראים לסועדים בצפון ת"א איך עושים ערבים ומגישים להם אוכל כמעט כמו במסעדת אבו אל עבד המפורסמת מיפו
כשמדובר בגלידה אפילו הקור הלונדוני והשיעור המאוחר ב'קורדון בלו' לא הרתיעו את יעל עמית. הסיפורים על הבקטריות הם שביאסו והזכירו לה את המבחן בהיגיינה יותר מאשר טעם וניל צרפתי
לרגל פתיחת מסעדת הגורמה הכשרה DECA מספר שוקי גולדשטיין, הבעלים, על ההתחלה (מיקה ופאפאגיו) ועל התכניות לעתיד (מסעדות כשרות במחירים נוחים)
בן יהודה הוא אולי לא הרחוב הכי כיפי בעולם, אבל ליברה של מיקה שרון הוא בהחלט פנינה מפנקת, גם אם לא ממש זולה
אביב משה בונה אג'נדה שלמה של ידיים עסוקות וטעמים דומיננטיים סביב תפריט הבר ב'מסה'. לא בכל המנות הוא מצליח לפעול לפיה, אבל באלה שכן מורגש טעמו של ניצחון
יעל עמית לומדת ב'קורדון בלו' בלונדון איך לעשות מניקור עם רצועות לימון ושכדאי להתלחשש עם פחזניות. השף הצרפתי הממלמל הפחיד אותה, אבל בינתיים היא נשארת
אמנם היא לא מפתה ונוצצת כמו השכנה החדשה דלאל, אבל ביקור בסוזאנה הוא עדיין חוויה חיובית ואף מעודדת
עינב ברמן, השפית המסורה של "אורנה ואלה" וניר פלר שגם בישל שם, פותחים יחד את מסעדת "אסיף" עם תפריט שבועי משתנה ועסקיות כל היום. ההימור שלנו: יש למה לצפות
פסטיבל בן חודשיים במסעדת רוסטיקו יבהיר לכם שכל חבל באיטליה חתום על מטבח ייחודי ועשיר. קצת כמו ההבדל בין אוכל מחדרה לאוכל מנתניה