באווירת סופ"ש: שייטל קצוץ עם צנוברים, טחינה גולמית ומח עצם
למרות השם המפוצץ, מנת הטרטר המפנקת לא לוקחת יותר מ-20 דקות של הכנה, ואפילו לא מצריכה כשרון יוצא דופן, כל מה שצריך זה בשר איכותי וטרי ויש לכם מנת שף כמו במסעדה
למרות השם המפוצץ, מנת הטרטר המפנקת לא לוקחת יותר מ-20 דקות של הכנה, ואפילו לא מצריכה כשרון יוצא דופן, כל מה שצריך זה בשר איכותי וטרי ויש לכם מנת שף כמו במסעדה
הטבית הוא אחד הסימנים המובהקים של החורף הנמצא בפתח, נאור כהן מהשומר 1 חושב שגם לצמחונים מגיע ליהנות מהפינוק החורפי האולטימטיבי ויוצר את הגרסה שלו לחמין העיראקי, שמקבלת טעמים עמוקים בזכות תוספת של פטריות ירדן ופורצ'יני. רק אל תגלו לסבתא
לכבוד יום הפסטה הבינלאומי שחל היום, נתן לנו השף שגב משה את המתכון למנת הפסטה האהובה עליו - פסטה אליו אוליו עם עגבניות שרי, צ'ילי, צנוברים ועוד הרבה הפתעות
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון חוזר למוסד הסנדוויצ'ים האהוב עליו איציק ורותי ברחוב שינקין בתל אביב, בחיפושיו אחרי הסנדוויץ' הכי טעים, וטועם את כריך סלט הטונה הביתי, שמעלה בו זיכרונות מהעבר
סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בשביל ליהנות מפסטה טובה לא באמת צריך יום חג, אבל יום הפסטה הבינלאומי שחל מחר הזכיר לנו עד כמה אנחנו מכורים להמצאה האיטלקית המופלאה הזו, אז אספנו עבורכם 3 מתכונים קצת שונים, שמומלץ לכם להכיר
במדור החדש נכוון זרקור בכל פעם על בשלן ישראלי אחר, שחשבון האינסטגרם שלו צד לנו את העין בזכות תמונות ייחודיות ויצירתיות אינסופית, כזו שגרמה לנו לרצות לטרוף את הפיד. והפעם - הכירו את המחמיצה הסדרתית: האישה שמחמיצה כל מאכל שנקרה בדרכה ויש גם טיפים ומתכון
יש מנות שבפשטות שלהן טמון כל הקסם. את המתכון למנת האורז עם תבשיל השעועית, שגורם לנו אושר בכל פעם מחדש, קיבלנו מגיל צוברי ממסעדת סאלוף ובניו בשוק לוינסקי והוא קיבל אותו בירושה מסבתו לאה - ושם כנראה חבוי הקסם האמיתי
סלט עגבניות טרי זה אחד הדברים הכי טעימים שיש, השף של מסעדת השוק השומר 1 משתף אותנו בסוד שלו למתכון מנצח עם עגבניות טריות מרוסקות וגבינה עיראקית מלוחה שנותנת לכל העסק טוויסט מעניין
פרנץ' טוסט בד"כ מקושר אצלנו כפינוק מתוק, אבל בגרסתו המלוחה הוא יכול להוות ארוחת ערב (או בוקר) נהדרת. הנה כמה שדרוגים מעולים לפרנץ' טוסט המלוח שלכם, או כמו שפשוט קראנו לו בילדות - לחם ביצה
השומר 1 הוא אחד מדוכני האוכל האהובים והמצליחים בשוק הכרמל, אל שלל המנות הפופולריות בתפריט הצטרפה לאחרונה גרסה מחודשת של קציצות כרובית טבעוניות בסגנון עיראקי, לא נותר לנו אלא להתחנן למתכון, ברור שהשגנו
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין כל הסידורים והבישולים של יום שישי, אבי ביטון לא מבזבז זמן ובמקום ללכת למוכר הדגים הוא מכין קציצות עשירות בטעם מטונה איכותית שיש לו תמיד במזווה. רק תזכרו שבשביל הרוטב המשגע שהן יתבשלו בתוכו אתם חייבים חלה
השפים אביבית פריאל, אוראל קמחי ועינב אזגורי מאחדים כוחות לרגל חגיגות האוקטוברפסט לחודש של סעודות בוואריות מסורתיות. אנחנו השגנו מהם 3 מתכונים מעולים, כדי שתוכלו לחגוג גם בבית
התותים מתחילים להופיע על מדפי הירקנים ואין מאושרים מאתנו, את פתיחת העונה האדומה נחגוג עם ריזוטו תותים חמים ומתוק, מ-5 מרכיבים בלבד
תשכחו מכל מה שחשבתם וידעתם על הסביצ'ה כמו שהוא מוגש במסעדות בארץ, ותתכוננו להתאהב בסביצ'ה הפרואני, מנה מופלאה עשירה בטעמים, שאפשר להכין בבית בקלות והרבה יותר בזול. המדריך המלא לסביצ'ה פרואני