ניוקי בכל צבעי הקשת
לכבוד פסטיבל הניוקי שחל בוורונה שבאיטליה, מכין השף גבריאל פנחסוב ממסעדת מרקו בתל אביב, ניוקי צבעוני שמכניס שימחה לצלחת
לכבוד פסטיבל הניוקי שחל בוורונה שבאיטליה, מכין השף גבריאל פנחסוב ממסעדת מרקו בתל אביב, ניוקי צבעוני שמכניס שימחה לצלחת
כדורי בשר עדינים ששוחים בתוך רוטב מתובל זה תמיד תענוג - פיני ואיציק לוי מ"המטבח של פיני" מכינים קציצות עיראקיות שוות שנחטפות במהירות
המושג "אוכל מקומי" הפך לשגור בסצינת המסעדנות. אבל האם בארצנו הקטנטונת יש בכלל דבר כזה, אוכל ששייך לאזור מסוים? כתבה ראשונה בסדרה
כבר בתקופת התנ"ך הוא כיכב וממוצאו הוא ככל הנראה מעיראק. איך בוחרים סילאן משובח, מה מבשלים אתו ואיך מכינים לבד בבית?
לפני 20 שנה הם היו בכל מקום והיום נדיר מאוד למצוא אותם. משק שוורצמן במושב נטעים מגדל תפוזי דם אורגניים חמצמצים שמעולים למיץ, בקינוחים או סתם ברבעים
העולם מתחלק לשניים: חובבי מתוק ומכורים למלוח. למען האחרונים מכינה מירב שיינר דנצ'נקו עוגיות מלוחות עם פרמזן שהולכות טוב עם הכל ומתחסלות צ'יק צ'ק
הוויטרינה של קארם היא גן עדן לכל חובב מתוקים באשר הוא. מאחורי הקלעים של הפטיסרי הצרפתי שהביא משב רוח פריזאי לתל אביב וישבור את שומרי הדיאטה האדוקים ביותר
הוא מכיל את כל מה שטוב בקנה הסוכר, היווה את הבסיס לרום ואף נטל חלק בהפיכתה של ארצות הברית למדינה. תכירו את הסירופ ששינה את מהלך ההיסטוריה - המולסה
בספרן החדש נותנות אורלי פלאי ברונשטיין ועינת אביטל מתכונים מהירים לאירוח. קבלו שלושה מאפים מפתים במיוחד מתוכו: מאפינס תפוחים וקרמל, חלה ממולאת ולחם קופים מלוח
לרגל השילוב המנצח של וולנטיינס ושבוע השוקולד מכינה הקונדיטורית רוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי שלושה קינוחי שוקולד שישדרגו את סוף השבוע
מירב שיינר דנצ'נקו בורחת מהמציאות ומתנחמת באפיית קינוח שחיתות בסגנון אמריקאי- חיתוכיות בצק שוקולד צ'יפס עם חמאת בוטנים שכיף להכין עם הילדים
הארטישוק הירושלמי מתקרב לסוף עונתו, זמן מעולה לקנות קופסה גדושה בשורש הכי מתוק בשוק. פיני ואיציק לוי מ"המטבח של פיני" בירושלים מכינים מפרום ארטישוק ירושלמי
מייפל, מולסה, אגבה, גלוקוזה, סירופ תירס, בשנים האחרונות מספר הסירופים המתוקים שיש שילש את עצמו, אבל איך לדעת במה להשתמש? עז תלם עושה סדר, והפעם: סירופ המייפל
ממרח שוקולד מוצלח לא חייב לבוא מתוך קופסה ארוזה בסופר. השוקולטיירית אורה שביט מלמדת איך להכין בבית ממרחים עשירים שיכבשו כל ילד
בטור אפייה חדש תסייע לכם הקונדיטורית מירב שיינר דנצ'נקו להתגבר על הפחד ולהתחבר לתנור הביתי. בטור הראשון אופים מאפינס קפה מפתים עם קראמבל שמתחסלים במהירות
קציצות אווריריות מקמח חומוס ועוף שמרחפות בתוך מרק צח פיני ואיציק לוי מ"המטבח של פיני" בירושלים מכינים את היהלום שבכתר של המטבח הפרסי
בטור הטריפוליטאי המסכם מלמדת אילונה חכמון-שאוליאן להכין נוקידס מסורתיים: בצקניות טריפוליטאיות עסיסיות שמבושלות עם כרעי עוף ברוטב סמיך
דגים טריים נעוצים ברוטב חלבי על גבי בצק פריך, עוגה בצורת צפרדע פעורת פה או מאפה המשלב בשר טחון וריבה. חמישה מאפים מוזרים במיוחד מרחבי העולם