הפסח הקל שלנו
ספר הבישול החדש של העיתונאית איילת הירשמן יעשה לכם את הפסח הרבה יותר פשוט, קל וכמובן טעים
ספר הבישול החדש של העיתונאית איילת הירשמן יעשה לכם את הפסח הרבה יותר פשוט, קל וכמובן טעים
הסדר הזה יכול להתנהל כהלכתו, אבל עם כמה חידושים ואלטרנטיבות. הנה כמה הצעות להקל על ההגשה, על הפינוי ועל האפקטים של היום שאחרי
לא מעט מסעדות בתל אביב מוכנות להכין בשבילכם את הקניידעלך. להלן הרשימה שיכולה לחסוך הרבה מתחים ומריבות בדרך אל הסדר
אחרי שטיפלנו באידוי וברתיחה, אנו חותמים את טכניקות הבישול במים בחליטה ובקרובת משפחתה השליקה
הוא האח של הכרישה, הבן דוד של השום, הבן של הבצל ומרכיב הכרחי בכל סלט קצוץ - אז תנו כבוד לבצל הירוק
אם תצליחו לשבור את מחסום המרירות גם הילדים יהנו משלל הערכים התזונתיים, המינרלים והויטמינים הרבים שבברוקולי
קהילת השחורים העבריים מדימונה אולי אינה מתעסקת בפולחן השטן, אבל את פולחן הסייטן שלהם כדאי שנאמץ כולם
השכנים של דנה שיין הפתיעו במשלוח מנות עם לחמניות גבינה ועוגות שוקולד וריבה. זה הצליח להחזיר לה קצת אמונה ברוח האדם ומתכוניו
בישול במים נחשב לשיטת הכנת האוכל הנפוצה והמוכרת ביותר. לכבודו הקדשנו את הפרק הראשון בסדרת המדריך המלא לטכניקות הבישול
לפני פחות מחודש נפתח סניף שני למעדניית "גורמה שופ" בתל אביב. מבחר המוצרים מאוד גדול ומגוון, העיצוב מאוד מרשים והמחירים....בהתאם
בסוף אפריל תיגמר עונת הכרישה, הפראסה, או איך שלא תקראו לדבר הזה שמזכיר בצל עדין ומתקתק. הזדמנות כמעט אחרונה למתכון לא פשוט בכלל