איך לאפות? טארט פטריות
בעונת הגשמים הפטריות במיטבן ומציפות את השוק. אורלי פלאי ברונשטיין מנצלת את המומנטום ומכינה פשטידת פטריות על בצק פריך - ארוחה נפלאה בחורף
בעונת הגשמים הפטריות במיטבן ומציפות את השוק. אורלי פלאי ברונשטיין מנצלת את המומנטום ומכינה פשטידת פטריות על בצק פריך - ארוחה נפלאה בחורף
ערבוב מתמיד, הוספה איטית של נוזלים וטיפה סבלנות, זה המתכון למנת האורז המנצחת השף אמיר קרונברג מלמד להכין ריזוטו עשיר עם 3 סוגי פטריות, חמאה וכרישה
ציר דגים עשיר וסמיך לא חייב לגזול שעות מזמנכם. אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת להכין נזיד דגים ריחני עם ירקות שורש שמוכן תוך פחות משעה
בשבוע המסכם של הביקור בהודו מגיש השף נועם קורן קינוחים שהם בגדר קלאסיקה הודית אהובה במיוחד על מטיילים ישראלים: עוגת בנופי עם בננות וכדורי גולאב ג'מון
מרק עדשים כתומות עם דלעת ומנגולד במרקם עשיר, קטיפתי, ארומתי ומנצח
מרק יכול להיות נהדר גם כמנה עיקרית אורלי פלאי ברונשטיין מכינה מרק מינסטרונה איטלקי עם שעועית, עגבניות, ירקות שורש ואטריות
אין מחמם טוב יותר מאוכל הודי מתובל כהלכה - השף נועם קורן מקייטרינג גנגה מלמד להכין שיפודי צ'יקן טיקה, תבשיל פלק פניר וקציצות גבינה נימוחות ברוטב מעושן
אמיר קרונברג לא מתרגש מהגשם ומכין קדירת בשר מחממת ומלאה כל טוב עם חומוסים, ירקות ותבלינים והרבה ארומה
כדי להתחמם קצת מכינה אורלי פלאי ברונשטיין טייק על חמין מקרוני ספרדי-ירושלמי: קדרה חורפית שחומה ומתקתקה עם עוף , גזר ופתיתים
נועם קורן מקייטרינג גנגה ממשיך את המסע ברחבי הודו ומכין טאלי הודי מסורתי מחמם ומלא בתבלינים. מתכונים לדאל תבשיל עדשים מתובל ואלו גובי ירקות מבושלים ביוגורט
מחפשים לרענן את הלביבות שלכם לנר השמיני? לאקורד הסיום של חג החנוכה מכין השף אמיר קרונברג לביבות עדשים עם מנגולד וגבינת ריקוטה
הארטישוק הירושלמי נמצא כעת בשיא עונתו. אורלי פלאי ברונשטיין מחליפה את תפוחי האדמה המסורתיים בירק השורש המתקתק ומכינה לביבות ממכרות