איך לבשל? קציצות קישואים, בזיליקום ופטה
ירוקות, אביביות וקלות לעיכול אורלי פלאי ברונשטיין רוקחת תוך דקות קציצות אביביות חלביות בלי מאמץ, ומציעה טוויסט שיוסיף אווריריות במקום פירורי לחם
ירוקות, אביביות וקלות לעיכול אורלי פלאי ברונשטיין רוקחת תוך דקות קציצות אביביות חלביות בלי מאמץ, ומציעה טוויסט שיוסיף אווריריות במקום פירורי לחם
אין שילוב מנצח יותר מבצק ושוקולד. השף שף יואב בלימן רוקח קינוח עם המיטב משני העולמות - רביולי עם שני סוגי שוקולד שהילדים יאהבו לאכול ולהשתתף בהכנתו
המטבח הרוסי הוא הרבה יותר מבורשט ודג מלוח. הבשלנית ילנה זפסקי מלמדת להכין אוכל רוסי מסורתי עם מנות מופלאות כמו בליני, לביבות גבינת עם צימוקים ופירושקי
אורלי פלאי שוברת את המוסכמות ומוכיחה שפשטידה טעימה לא חייבת לכלול קמח. מתכון לפשטידת ברוקולי מהירה בלי קמח שמתאימה גם לפסח
אם מאסתם בעוגת השוקולד הסטנדרטית, השפית טליה פבזנר מזמינה אתכם לאמץ שתי קלאסיקות מתוקות מהמטבח הבריטי: מוס לימון קטיפתי ופודינג זהוב עם סירופ גולדן
לכבוד האביב שבפתח מכינה נעמה נויהאוז, קונדיטורית ומומחית לבצק סוכר, קאפקייק אביבי - תלולית צבעונית מצופה שוקולד ועליה משובצת חיפושית משה רבנו
אורלי פלאי ברונשטיין נפרדת מפורים עם מנת הדגל המפוארת של המטבח הפרסי קוקו סבזי, פריטטה שנמצאת על הסקאלה שבין חביתה ופשטידה
השפית טליה פבזנר מציעה פינגר פוד מקורי ואסתטי לאורחים - שותים תה, מנשנשים כריכונים מושקעים ומקנחים בסקונס עם ריבה וקצפת כמיטב המסורת האנגלית
כדי שלא ישעמם בפורים מרעננת אורלי פלאי-ברונשטיין את המתכון המסורתי לאוזני המן עם משולשי בקלאווה אפויים ממולאים בשקדים וקינמון
איך מכינים פיש אנד צ'יפס כמו בריטים? איך לבשל ביף וולינגטון כהלכה? טליה פבזנר מלמדת להכין מנות עיקריות קלאסיות מהמטבח האנגלי
נעמה נויהאוז, קונדיטורית ומומחית לבצק סוכר, מכינה משלוח מנות מתוק וחגיגי לפורים: סוכריה על מקל, ממתק קוקוס ואוזני המן מבצק סוכר
כשאין שום דבר במקרר מאלתרת אורלי פלאי מנת פסטה מופלאה על בסיס המזווה ברוטב פורצ'יני, פירורי לחם ושמן זית