מסע עולמי: שבועות בניחוח הולנדי
לאירוח קצת אחר, מציעה רות יולס לבשל ארוחה הולנדית חלבית - אנדיב מוקרם, אספרגוס עם חמאה וגולת הכותרת: עוגת גבינה חמה שהיא מעין סופלה אוורירי
לאירוח קצת אחר, מציעה רות יולס לבשל ארוחה הולנדית חלבית - אנדיב מוקרם, אספרגוס עם חמאה וגולת הכותרת: עוגת גבינה חמה שהיא מעין סופלה אוורירי
אורלי פלאי ברונשטיין מכתירה את הסלט - כוכב הבא: סלט כרובית ופטה שמקפל בתוכו מרקמים וטעמים מושלמים ועשוי להוציא מהאורחים את המחמאה הכי גדולה: "אפשר מתכון בבקשה?"
רות יולס מציגה קינוחים הולנדיים שמפתיעים בפשטותם הכובשת. תשכחו מכל מה שאתם יודעים על פאי תפוחים ופנקייקס- הגירסה ההולנדית לשני אלה היא אוורירית, קלילה ונימוחה
המאסטר שף תום פרנץ מחליף את המקרוני אנד צ'יז המסורתי במנה מקורית וממכרת לא פחות פתיתים מוקרמים עם גבינת צ'דר
הטיול הגדול של מדור האוכל העולמי בדרום אמריקה מגיע לסיום. השף ניקי גרנר מאל גאוצ'ו מלמד להכין שתי מנות אייקוניות מהאזור שבו קינוח הוא רק תירוץ לעוד בשר: אינצ'ילדה בציפוי פריך ונקניקיות צ'וריסו
המאסטר שף תום פרנץ מתחבר לשורשים ומכין תבשיל שוקרוט ריחני: 4 סוגי בשרים, כרוב וטוויסט של פתיתים, שסופחים את טעמו של רוטב הבירה
בהשראת ל"ג בעומר שבפתח מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין רוקט קרומפלי - מאפה שכבות של תפוחי אדמה בסגנון הונגרי, מתובל בעקצוץ של פפריקה מעושנת ושפע בצל מטוגן
המאפה הכי מפורסם של דרום אמריקה, האמפנדס, הוא נשנוש טעים במיוחד. השף הראשי של אל גאוצ'ו, ניקי גרנר, מעניק מתכון לאמפנדס ממכר במילוי בשרי וצמחוני
מתחשק לכם לארגן קבלת שבת במטבח הביתי? השף-קונדיטורית נעמה נויהאוז מעטרת לקראת שבת עוגה חגיגית ומצפה בבצק סוכר ועליה חלה ונרות
הוזמנתם לעל האש ברגע האחרון ולא יודעים מה תספיקו להכין? אורלי פלאי ברונשטיין מכינה סלט ירקות מוחמצים ברגע, שבו החיתוך הדק הוא המרכיב הסודי
חגיגות המנגל הלאומיות הן הזדמנות להתחבר לדרום האמריקאי הפנימי. זה הזמן להתיידד עם שני נתחים שמשגעים כל קרניבור: אסאדו וספייר ריבס טלה