מדריך הבישול פירות ים: תמנונים
לא פשוט לטפל בבית בתמנונים. אפילו שפים רבים חוששים לעבוד איתם, אבל המאמץ משתלם. השף דיוויד פרנקל מפרונטו בתל אביב מסביר מה עושים איתם במטבח הביתי
לא פשוט לטפל בבית בתמנונים. אפילו שפים רבים חוששים לעבוד איתם, אבל המאמץ משתלם. השף דיוויד פרנקל מפרונטו בתל אביב מסביר מה עושים איתם במטבח הביתי
אין אוכל ביתי יותר מכדורי בשר. שף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 מלמד איך להכין כדורי בשר בסגנון שבדי, איך מטבילים אותם ברוטב שזיפים, ואיך מכינים מיטבולס דווקא מדג
הכי כיף לאכול מולים בידיים. כן, גם במסעדת יוקרה. בבלגיה מבשלים אותם ביין לבן וחמאה, ובספרד - בפאייה. השף עמוס שיאון מ"הלנה בנמל" בקיסריה מסביר כמה קל להכין אותם
הטרנד הטבעוני משתולל, אבל אנחנו דווקא בעד נתח הבשר הכי חורפי באטליז. השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 בתל אביב מספר על יקירם של הקרניבורים ומעניק מתכון בניחוח אסייתי
במדורם השבועי מתחקים עופר ורדי ונעמי אבליוביץ' אחר מתכוני עבר מחתונות. והפעם: מגש עם 100 קילו ממתקים עיראקיים שלא עבר בפתח הדלת, ומתכון למלפוף
חנוכה נגמר ונותרתם עם סופגניות ללא דורש? אל תשליכו לפח. לקונדיטורית נעמה שטייר יש כמה רעיונות לשימושים מקוריים בכדורים המטוגנים, שליוו אותנו כל החג
הסרטן מצריך אמנם לא מעט עבודה במטבח, אך המאמץ מוצדק: מתחת לשריון מסתתר בשר עדין ומתקתק. השפים אור ברי ורועי ענתבי ממסעדת ברטי בתל אביב מעניקים מתכונים וטיפים
שפע של מעלות יש לסקלופ: היא יפהפייה, טעימה, עתירה בחלבונים ודלה בשומנים. ויקטור גלוגר ממסעדת קלואליס מספר על הצדפה הרכה והמתקתקה. רק זהירות, אל תבשלו אותה יותר מדי
במדור שבועי חדש יתחקו עופר ורדי ונעמי אבליוביץ' אחר סיפורי מתכוני עבר מחתונות ישראליות. והפעם: התושייה של מאפיית הצבי, שהצילה את ערב החתונה מביזיון