ברגר קינג נפתחה לקהל הרחב
לאחר שסגרה את כל סניפיה בארץ לפני כ-6 שנים, ברגר קינג מנסה את מזלה שוב. וגם: מידן סיבוני מתארח בהרברט סמואל, ארוחת חברים במטבח לילה וערב ספרדי במסעדת טורקיז
לאחר שסגרה את כל סניפיה בארץ לפני כ-6 שנים, ברגר קינג מנסה את מזלה שוב. וגם: מידן סיבוני מתארח בהרברט סמואל, ארוחת חברים במטבח לילה וערב ספרדי במסעדת טורקיז
פתחתם שקית צ'יפס גדולה ובאופן מוזר שבעתם באמצע? מה תעשו עם החלק שנשאר בשקית ובכל שניה שעוברת מאבד את טריותו? הנה לכם טריק קטן ופשוט שיסגור לכם את השקית בלי שום אביזרים נלווים
לאחר שמועות בנושא, המסעדה האיטלקית הירושלמית הודיעה הערב על הסרוויס האחרון שלה, זאת לאור המצב הביטחוני הקשה השורר בבירה. בכך היא מצטרפת לשורה ארוכה של מסעדות נוספות בירושלים אשר נסגרו בחודשים האחרונים
מסעדת מול ים המיתולוגית, אולי היחידה בארץ שעבדה בסטנדרטים של מישלן, נחרבה בקיץ האחרון. הסו שף שלה, נדב שיר, ממשיך את דרכה דווקא על החופים השלווים של גואה
שניצל תמיר המפורסם מגבעתיים חוזר לשכונה עם פיתה טריה מלאה בערימת שניצלים שחומים, דקים וחמים, שדורשים שיטרפו אותם במקום
העליה הרוסית התרחשה כבר לפני 25 שנים, אבל רק בקרוב עומד לצאת ספר אוכל בעברית שמביא כבוד למטבח הסובייטי היהודי. מחברי הספר בשיחה מיוחדת באולפן של וואלה!NEWS
השף ניר צוק סוגר את מתחם קורדיליה ביפו לאחר 17 שנים, במהלכן סגר גם את הג'אפה בר ונועה ביסטרו שהיו חלק מאותו מתחם. לדבריו, הסיבה נעוצה במעבר למיקום חדש, אך לדברי העובדים במקום הנסיבות לכך אחרות
לאחר ציפייה ארוכה, מיכל אנסקי חשפה היום את הבייבי החדש שלה: שוק צפון ברמת החייל, אשר מצטרף למיזמים אחרים שלה כמו שוק הנמל בתל אביב והשוק העתידי בניו יורק. בשיחה עם וואלה! אוכל היא גם מתייחסת לשנה האחרונה והלא פשוטה שעברה
מאיר אדוני סוגר את המסעדה החדשה שלו - סזרינה, תוך שלושה חודשים בלבד מרגע פתיחתה. בפוסט קודר באינסטגרם הוא מרמז על פרשת הונאה, אך מנגד הבעלים של המסעדה מעמיד בספק את אמינותה של קבוצת כתית
מסתבר שהאוכל הוא השגריר הטוב ביותר שלנו- פרוייקט וייב ישראל דאג להכיר למשלחת של שישה מובילי דעת קהל מרחבי העולם את ישראל כמו שרק אנחנו יודעים לחוות אותה: עם הרבה אוכל, מוזיקה ואלכוהול. עכשיו נשאר להם רק לספר לחבר'ה
זופה עם ערכת עזרה ראשונה לחולי שפעת ומצוננים שכוללת קצת יותר מרק מרק, תפריט חורף בפינגווין, הרבה תותים ושוקולד במקס ברנר והסביח של עובד מתרחב עם סניף נוסף
אספרסו בעמידה ב-5 שקלים, פרושוטו באופן קבוע ופסטות של מאריו בטאלי: מעדניה איטלקית חדשה עתידה להיפתח במרכז תל אביב ומבטיחה פרודוקטים ממיטב היצרנים האיטלקים
מדוע הוציאו הייניקן פרסומת חדשה עם מסר אשר קורא לגברים לשתות פחות בירה?
בחודשים האחרונים אנחנו עדים לסגירה של מסעדות רבות בירושלים לאור המצב הביטחוני המתמשך. בשיחה מיוחדת באולפן וואלה! NEWS, בעלי המסעדות מדברים על ירידה מתמשכת בהכנסות כבר שנתיים, האכזבה מהפוליטיקאים והמענקים הנמוכים שהמדינה מציעה כפיצוי
מאפיית לחמים מוציאה מבחר מאפים לכבוד ט"ו בשבט וגם גלידריית אייסברג משיקה טעם חדש ומפתיע במהדורה מוגבלת. בנוסף: תפריטים חדשים וארוחות מיוחדות במסעדות ברחבי הארץ
בימים האחרונים המדינה סוערת בעקבות הידיעה כי רשת חדשה מציעה מנות בשר, ביניהן המבורגר, במחיר מגוחך של 8 שקלים. יצאנו לבדוק מה עומד מאחורי המחיר הנמוך וכמובן - מה הסועדים במקום חושבים עליו?
רשת הסופרמטרקים האוסטרלית "אלדי" הפיקה מספר פרסומות שמציגות ירקות ופירות בצורה אטרקטיבית יותר. יש לנו תחושה שאייל שני מאוד יאהב את הפרסומת האחרונה שלהם
השף איל לביא הודיע כי לאחר שמונה שנות פעילות במסעדת רוקח 73, הוא החליט להיפרד. במהלך השנים האחרונות, לביא פתח וסגר שתי מסעדות נוספות, וכעת הוא החליט לפנות לדרך חדשה
רגע לפני גיל 50, רותם ליברזון, בלוגרית מצליחה ומנחת טלוויזיה בערוץ האוכל, סידרה לעצמה מתנת יום הולדת מיוחדת במינה: ספר בישול מושקע שמומן על ידי אוהדיה הרבים
ממשיכים לחמם מנועים בימי החורף הקרירים עם סדנאות לבישול חורפי במסעדת מושבוצ, מרק חדש בג'ירף, מסעדת החמארה דלידה מלוינסקי מתחדשת בבר חדש ורמה חוזרת לבשל עם השף תומר ניב לכבוד חגיגות ה-20
השף דיויד פרנקל פרסם פוסט באינסטגרם בו סיפר כי גירש ממסעדתו פרונטו לקוח שהיה פעם אדם חשוב במשק הישראלי "שהתנהג בבריונות" לצוות המסעדה. בתו של דנקנר בתגובה: "מסע יחסי ציבור למסעדה על הגב של אבא שלי"
רשת ההמבורגרים סאלון, מבית היוצר של מסעדת הבשר המפורסמת מהצפון לימוזין, מאיימת לכבוש את המרכז עם סניפים חדשים ברמת השרון, ראשון לציון והמשך גם ביהוד