- 1. בסיר גדול מחממים חצי מכמות שמן הזית ומשחימים רבע מכמות הבשר מכל הצדדים עד להזהבה. מוציאים את הבשר, מניחים בקערה בצד ובאותו הסיר משחימים את שאר נתחי האסאדו בשלושה סבבים נוספים.
-
- 2. מוסיפים לסיר את שמן הזית הנותר, הבצל, הגזר, הסלרי והשום. מטגנים על להבה בינונית, עד שהם מתחילים להתרכך.
-
- 3. מחזירים לסיר את הבשר המושחם ומוסיפים את היין והברנדי. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות, עד שרוב היין והברנדי מתאדים.
-
- 4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, גבעולי הבזיליקום הקצוצים, התבלינים ומים עד כיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 3-4 שעות, עד שהבשר רך ונימוח.
-
- 5. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. בהגשה ניתן לעטר בעלי טימין.