דווקא שם, רחוק מג'ורג' וג'ון, החלטתי לעזוב
קמומיל, צלחות מעופפות וחדר עם נוף
קמומיל, צלחות מעופפות וחדר עם נוף
פנטזיה על ישראלים שחושבים טוב-טוב אם להזמין סטייק
עיר שלמה עדיין מתגעגעת לבראסרי, ורותי ברודו עדיין מפלרטטת איתה
מבחינתנו עונת המרקים נפתחת באופן רשמי, ואין ראוי יותר ממרק בשר תימני של מסעדת סאלוף ובניו כדי לפתוח אותה כמו שצריך
עוגת בננות פשוטה ומעולה שלא צריך אפילו מיקסר כדי להכין. פשוט שמים את הכול בקערה אחת, מכניסים לתנור ומתענגים על הריח
כי הסוד הגדול של הקונדיטוריות צריך להגיע לכולנו
הגבינה והזיתים כבר בפנים. מיקי שמו חוסך את ההתלבטות מה לשים בבוקר בכריך ומכין לחמניות פרעצל ביתיות בגירסה מקוצרת עם זיתים וקוביות גבינה שנטמעים בבצק והופכים אותו לעשיר בטעם ומרקם