התחלה קרה
לכבוד תלמידים שבשבילם ה-1 בספטמבר הוא יום דיכאון, החליטו בגלידריית אייסברג לחלק גביע גלידה מתנה
לכבוד תלמידים שבשבילם ה-1 בספטמבר הוא יום דיכאון, החליטו בגלידריית אייסברג לחלק גביע גלידה מתנה
התוספת שלא חשבתם עליה נופלת על שולחנכם ברגע זה ובמעט מאמץ. ערן ירוחם מכין תבשיל בורגול עם פרחי כרוביות וברוקולי
מתכון של פרידה רז, שהם.
הסנדוויצים של היום הם ממש לא אלה של פעם, אבל עדיין יש ילדים שסוחרים בהם. ציידו את שלכם באחד שווה
ארוחת בוקר ישראלית קיימת באלפי וריאציות, אבל למה היא לא מגיעה עד הבית? הנה כמה מקומות שדווקא כן עושים את זה
מקל מתוק עמוס פיסטוק מצליח לגנוב את ההצגה מהפירות הטריים. ערן ירוחם סוגר את הקיץ ומכין שייקים ברגע
קפה נמס , קפה הפוך או אספרסו. הגבר-גבר של פרוייקט מסלול שותה הכל
אם שזיפים על העץ לפעמים לא מתאימים למשפחה שלכם, נסו להכין מהם עוגה כפרית כדי להשיג יחסי שכנות טובים יותר
בין רוחות הרפאים של בחורים לשעבר לרוחות רפאים של בתי קפה קודמים, בילתה ת"נ באלכסנדריה - מקום חדש ומבטיח
דנה מלמד עושה הפסקה משמנת, חמאה וסוכר ומוצאת שקט בדמות קינואה ושוקיים בתנור
קבלו ארוחת ערב צמחונית עם עלים ירוקים שמוסתרים בבצק שחום. ערן ירוחם מכין מאפה שכבות פילו, גבינות ומנגולד
בלי כל פוזה מצליח קפה בירנבאום ליצר את העסקית הטובה ביותר לחלק בעם שמעדיף את הפרה שלו מחוץ לצלחת
ארוחת סוף קיץ במחירי מיתון או השקעה אצל מאסטרים גדולים? הפעם תהינו אם לעשות או לקנות סושי
למכורים לקפה יש בוודאי פרקולטור בבית. לכן, אם אתם עצלים מדי, תוכלו להכין בו אפילו עוף וקוסקוס
ערן ירוחם נהנה לגדל את החצילים עם עגבניות והבזיליקום באותה ערוגה, אבל בכלל מעדיף לצלות אותם ולהכין סלט
ספר בישול חדש נוחת על המדפים ומנסה לגלות לנו שוב את מטעמי המטבח ההונגרי. המתכונים של סבתא ננה, שקיבץ עופר ורדי הנכד, בהחלט שווים עמידה על הסירים
למסעדת סטפן בראון הוותיקה נוספה מזללת אקספרס. בדיוק לאלה שחמדו קבב בפיתה או המבורגר ב-2 לפנות בוקר
ללכת לסופר בלי רשימה מסודרת, יוצרת סיכון שבקניית פריטים מיותרים. כך נולד רביולי עם קשיו ופלפלים קלויים
מארזי קפה חגיגים לכבוד החג, דבש עם נגיעות תפוז, וגם קקאו במתנה
פילוט סרדינים הוא לא עניין מסובך כמו שחשבתם. ערן ירוחם מכין סרדינים ממולאים ממרח עגבניות מיובשות
אפשר להכין בכמות גדולה ולשלוף מהמקפיא ברגע הצורך. קינוח לאוהבים, וגם למי שפשוט אוהב שוקולד
כשכבר נמאס מהדרינקים על הבר או מהמנות הסטנדרטיות של המסעדה, הבאנו כאן חמש חצרות שנושבת בהן רוח אחרת
מתכון של גלית בירן
רביולי שורשים, ירקות קלויים בגריל וגם סלט פשוט ואחר. שלושה מתכונים שכדאי גם לקרניבורים לאמץ
שוק הכרמל סוגר את הבאסטות מאוחר ומאפשר לקנות ירקות ולנגב חומוס גם בשעה 23:00. הכל בגלל החום
צולים בתנור אבל בגלל החום, אוכלים אותו קר. ערן ירוחם מכין סלט ירקות שורש צלויים וירקות טריים
שמחתם להרגיש כמו בבית בסניף ארומה הרחוק מביתכם? בקרוב תרגישו ככה גם בטיולים לחו"ל
מתכון של שרה שטרית, גבעת זאב
הפעם, בטור החדש היישר מברקלי, מנסה הילה קריב לתת מתכון למרינדה בסיסית שתשדרג כל מנה
על קפה שבמסגר אמנם לא מצא עדיין את נוסחת הקסם, אך בזכות הרבה כוונות טובות הוא מספק לאנץ' חביב וכמעט חגיגי
אוויר קריר בלילה גלילי הביאו את דנה מלמד לשמוע את סימפוניית הטבע ולהכין קציצות מנגולד עם גבינה
במרינדה מתוקה חריפה נחות להן קוביות בשר. ערן ירוחם מכין מהן שיפודים צלויים של אנטרקוט ואננס
רק בשר התל אביבית מציעה בשר משובח, יין טוב ושירות אישי אך לא מציק. עסקית אחת בשבוע
מתכון של הלה שיינברג, נתניה
במקום לעמוד מול סיר בבית, מציעים עכשיו במסעדת בת ארצי שבנחלת בנימין תבשילים עדתיים היישר מנתיבות
מעולם לא שמענו שהצבא גוזל את זמן הקפה בבוקר, עד שראיינו את חן אהרוני
לחפש פירות יער טריים ולטרוח במטבח או לחפש קונדיטוריה איכותית. לעשות או לקנות טארטלט פירות יער
אם נתקעתם בלי תוספת בריאה ומרגשת לארוחת ערב, ערן ירוחם מכין לכם כרובית אפויה בטחינה ירוקה
כלי חדש לשמירה על עשבי התיבול מבטיח 3 שבועות של טריות. חבל שכבר אחרי שבוע הפטרוזיליה התבאסה
לאחים הדס נמאס לאכול ג'אנק ולכן הזמינו ארוחת ביסטרו מביתא קפה. האוכל המוקפד והטעם המצוין הציל אותם מסתימת העורקים
שיחה עם הילד הקטן הפכה ברגע לטור מפורט. דנה מלמד מקשיבה ומכינה פטוצ'יני שילדים אוהבים
עם חזה עוף או סינטה, אבל העיקר שיהיה מוקפץ במהירות. ערן ירוחם מכין פאד תאי תאילנדי
במושב אניעם נפתחה לאחרונה חנות אורגנית מתוצרת הרמה כדי שהתושבים לא יצטרכו לנסוע רחוק בשביל ריבה או ירק
מתכון של שירה אילני, תל אביב
קומקום חשמלי שמפסיק לעבוד לפני הזמן וחוסך לנו בחשבון החשמל החודשי
טארט עגבניות שרי, סלט ירק פריך וקרפצ'יו קישואים מככבים בין המתכונים של 'שני צמחוני'
לאנטיפסטי מגוון וורסיות. ערן ירוחם מכין אחת חמה ומהירה עם בטטה וקישואים קלויים על האש