הכי קונצנזוס במסעדות: חיים כהן
כי הוא צ'ארמר אמיתי, ממיס לבבות וקרחונים ובנוסף בשלן מעולה, השף שעושה אוכל באהבה ומדבר בגובה העיניים. וואלה! מציגה: הדברים שכולנו עדיין מסכימים עליהם, פרויקט מיוחד לראש השנה
כי הוא צ'ארמר אמיתי, ממיס לבבות וקרחונים ובנוסף בשלן מעולה, השף שעושה אוכל באהבה ומדבר בגובה העיניים. וואלה! מציגה: הדברים שכולנו עדיין מסכימים עליהם, פרויקט מיוחד לראש השנה
כי אין ילד שלא גדל על המטעמים שלה, ואין כמעט אחד שלא למד את רזי הבישול מספריה מעוררי התיאבון. וואלה! מציגה: הדברים שכולנו עדיין מסכימים עליהם, פרויקט מיוחד לראש השנה
הוא זול, הוא בריא, הוא פונה לכל סוגי האוכלוסיה והוא נמצא בכל פינה. את האהדה אליו אי אפשר להחליף. וואלה! מציגה: הדברים שכולנו עדיין מסכימים עליהם, פרויקט מיוחד לראש השנה
כמו להכין בבית, אבל לא. כל הדרכים האלגנטיות לאסוף את ארוחת חג ולשמור על חזות ביתית עד הקינוח, כולל הקינוח
אבי אפרתי מרחיק עד אילניה כדי למצוא את אחת המסעדות הכפריות המוצלחות בגליל שמספקת בשר משובח ואהבה לאוכל
גפילטע פיש במסעדה הודית, פיצה בהשראת הטארט טאטן ועד קפיריניה רימונים וגלידת מעמול תמרים. גם במסעדות נערכים לחגוג את ראש השנה
נוסעים לפריז ומחפשים מסעדות יחודיות וטעימות אבל לא יקרות? השף יוגב ירוס ממסעדת מל ומישל מוצא את המסעדות השוות והשפויות בפריז
לרגל פתיחת עונת הגלריות והתערוכות לאומנות, אי אפשר שלא להתייחס לאוכל שלצד המוזיאונים - מקבץ נבחר של מסעדות לצד מוזיאונים
אבי אפרתי יוצא אל המסעדה הלוהטת ביותר ביפו ומוצא כשלים קולינריים ומנות לא טעימות בעליל
המונה טועם שווארמה בסטקיית ליברטי שבבאר שבע ומוצא פיתות עמוסות בבשר טעים במקום שלא חשבתם שאפשר למצוא בו משהו
יריבות בין דוכני שווארמה, ירקות בלאדי בשוק ומסעדות וותיקות שקיימות כבר למעלה מ-40 שנה. סיור שוק בוואדי ניסנס
אם אתם מחפשים קייטרינג לאירוע יוצא דופן או שסתם לא בא לכם על סיגרים ופרגית סטנדרטית - 5 המלצות לקייטרינג לא שגרתי
אבי אפרתי מגיע למסעדת ברטי החדשה בתל אביב ומוצא מקום חמוד ולא מתיימר ומקווה שימשיכו להגיש את האוכל בדיוק כמו שעושים זאת עכשיו
דיוויד ג'רוף (דניאל רוגוב), מבקר היין והמסעדות של עיתון הארץ מת לאחר מאבק במחלה קשה. אבי אפרתי מספיד עם דמעות בעיניים
מרק העוף והגפילטע של קפה בתיה שומרים על יציבות כבר 70 שנה. המוסד - מדור חדש שמציץ למוסדות הקולינריים של ישראל מגיע לקפה בתיה
המונה טועם סנדביץ' אגדי עם נקניקיה וביצה מקושקשת בדוכן שטויות במיץ במיקום הזוי וקטנטן בתל אביב
סוף שנת התקציב הוא גם חגיגה לעובדים. אם נשאר כסף, מקיימות החברות ארוחות צוות עם תפריט פיקס - המלצות למסעדות שבהן תוכלו לבלות ערב צוות מפנק
אבי אפרתי חוזר לסטפן בראון הוותיקה בתל אביב ומוצא איכות שנשמרת לאורך זמן ויציבות שקשה לטלטל