יאללה כפיים: הדגים החריפים של מירי רגב
המדור שמשלב אוכל ובחירות ממשיך לחטט בסירים של הפוליטיקאים ומגיע השבוע למפלגת הליכוד: קבלו את המתכון הסודי של מירי רגב לדגים מרוקאיים חריפים של אמה מרסל
המדור שמשלב אוכל ובחירות ממשיך לחטט בסירים של הפוליטיקאים ומגיע השבוע למפלגת הליכוד: קבלו את המתכון הסודי של מירי רגב לדגים מרוקאיים חריפים של אמה מרסל
הוא התחיל את דרכו כאוכל איכרים פשוט מהאזורים הכפריים של צרפת. מדריך לתבשיל החורפי המושלם - ביף בורגיניון עם ירקות מזוגגים, בשר, יין והמון ארומה
הכנתם פירה לגדוד ונשארתם עם קערה גדושה? השף עופר בן אור ממסעדת באיירן מציע לכם לא לזרוק אלא להכין ממנו מטעמים חדשים ויצירתיים
משלחת בלוגרים קולינריים מארצות לטיניות הגיעה לישראל לשבוע כדי לחוות את הארץ דרך האוכל. בתווך נרשמו התלהבות, התאהבות וכמובן, גם הלם תרבות קטן
מתייאשים תמיד מלהקציף שמנת ידנית? אם תטמיעו את הטכניקה הבאה, גם הקצפת שלכם תצליח ותהפוך לאוורירית וסמיכה
איפה הכל מתחיל? איך בוחרים שוקולד איכותי? האם שוקולד לבן הוא באמת שקולד? - הכל על החומר הממכר והטעים כל כך
לכאורה מדובר בבשלנית ותיקות שמלמדות אוכלוסיות צעירות על הכנת קובה, הכנת קציצות ירק ומילוי פלפלים. אבל למעשה, מה שקורה במפגש שמתקיים פעם בשבוע במסגרת "מפגשים מהסוג הטעים" בקטמונים, הוא הרבה יותר גדול מזה
כדי להכניס עניין באוכל שלכם השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 משתעשע עם פלפלים חריפים- צ'ילי אדום, הבנרוס ואפילו צ'יפוטלה - ויוצר מהם מטעמים
החורף הוא תירוץ מושלם לזלול ג'אנק פוד ביתי לערב מול הטלוויזיה או עם החבר'ה ליד בירות. ההמלצה שלנו - נקניקיות האלו על מקל בבלילה מושחתת. ויש גם גירסת קאפקייקס שפויה יותר וגירסה כשרה
לקראת עליית עונה רביעית לתכניתו "שף על האש" בערוץ האוכל, השף עומר מילר מעניק מתכון לערוסה, פיתה על האש במילוי תערובת קבב מתובלת
למי שמאס בדפי לזניה מכבידים מציע אוראל קמחי חידוש קליל ומרענן שיחסוך כמה קלוריות: מאפה ירקות וגבינה כשאת דפי הבצק מחליף החציל
הצעדים הראשונים במטבח לנצח יעברו דרך הביצים. אז איך שוברים נכון ביצה ומה הדרך הנכונה להפריד בין חלבון לחלמון?
אחרי כמות גשמים משמעותית והתחממות במזג האוויר, האורניות ממלאות את היערות. השף עמוס שיאון מהלנה בנמל מלקט פטריות ומבשל אתן בורקס, פסטה, מרק ואפילו פריטטה
לבשל מנת גורמה בלי ללכת לשוק או לשבור את הראש על המתכון אולי נשמע מופרך, אבל בהחלט אפשרי. הצצה לסטארט אפ קולינרי חדש בשם שף מרקט שיסייע גם לבשלן העצל לבשל קצת יותר מחביתה או סלט
מי שיהיה אמיץ דיו לצאת מהבית בסוף השבוע הסוער, יכול להתנחם במרק חם במסגרת פסטיבל המרקים "סבתא בישלה מרק" בשוק הנמל בת"א
כשהטמפרטורות צונחות והגשם יורד זה הזמן לתבשילים כבדים ומזינים. התזונאית רותם ברנר מאתר מושבניק מכינה תבשיל טבעוני של תפוחי אדמה, פטריות ובירה בסילאן