לכבוד הנובי גוד: מתכון לפירושקי
בקפה שרגא חוגגים את הנובי גוד, החגיגה הרוסית לציון השנה החדשה ואנחנו הרווחנו מתכון לפירושקי - כיסונים מטוגנים במילוי תפו"א שאי אפשר להפסיק לאכול
בקפה שרגא חוגגים את הנובי גוד, החגיגה הרוסית לציון השנה החדשה ואנחנו הרווחנו מתכון לפירושקי - כיסונים מטוגנים במילוי תפו"א שאי אפשר להפסיק לאכול
לא חייבים להזיע במטבח בשביל ארוחת סילבסטר מרשימה. השף אביב משה ממסעדת מסה מתקתק פינגר פוד שקל להכין אבל נראה כמו מליון דולר
רות אוליבר בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חיכינו כל השנה בסבלנות לרגע בו מזג האוויר יאפשר לנו להתמכר שוב לתבשילים המהבילים, הפעם בסגנון הונגרי - גולאש ברוטב אדום, סמיך ופיקנטי עם קוביות בשר נימוחות, הרבה בצל, תפוחי אדמה ושפצלה כמובן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקור בחוץ מוציא את החשק לצאת מהבית ופותח את החשק לארוחה ביתית מזינה. אורלי פלאי מדגימה איך מבשלים בשניים פאייה מהירה עם אורז, עוף, סלמון ושפע תבלינים
תשכחו מלביבות וסופגניות, פרויקט חנוכה נוסטלגי מגיש לכם את הדבר האמיתי מהבייקרי סוויט בוקס בשוק לוינסקי - בצק מטוגן במילוי פסק זמן, לא תיקחו?
אחד התענוגות הגדולים ביותר בחנוכה הוא הלגיטימציה לזלול בצקים מטוגנים. גייסנו את חמודי עוקלה ממסעדת איטליאנו דה לה קוסטה החיפאית שמדגים איך מכינים פנזרוטי, כיסונים מושלמים במילוי תרד, ריקוטה וגבינת עיזים
הספר פוליש מוכיח שאוכל פולני יכול להצית את הדמיון: מתכון מקורי לפרוסות תפוחי עץ מטוגנות שירימו את האירוח של חנוכה
אתגרנו את השף-קונדיטורים של קונדיטוריית ביסקוטי, בהכנת סופגניות שהמילויים שלהם עשויים מעוגות בחושות קלאסיות ואהובות. התוצאות המשגעות והמתכונים לפניכם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ביקור במסעדת לווייתן האילתית נתן לאבי ביטון השראה לרוטב ביתי ממכר, והתוצאה היא שקשוקה עם צ'וריסוס ולימונים כבושים, שעושה חם ונעים בבטן
החורף הוא הזמן לתבשילי בשר בבישול ארוך, הפעם איתן ונונו ממסעדת החלוצים מכין תבשיל לחי. נתח עשיר בטעמים ומפנק שמתבשל שעות ביין אדום והכי כיף לאכול עם פירה
מזג האוויר שבחוץ עושה חשק להכנס למטבח ולהתפנק. יוגב ירוס ואייל סניור מכינים את היהלום שבכתר הבצקניות - ניוקי פריזיאן ברוטב חמאה אגוזי
עומר עילואן ממסעדת עלה גפן מטגן את הבסט סלר של המטבח הערבי- קובה מקלאייה. את הבשר הוא מוסיף למעטפת הבורגול, אבל את ההצגה גונב המילוי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מפרגן למסעדת אוזריה בשוק לוינסקי ובהשראתה מכין סינייה פרגיות ועגבניות, מנה שדורשת פחות מ-20 דקות עבודה
השף איתן ונונו ממסעדת החלוצים 3 במתכון למרק הכי חורפי שיש. לבצלים המקורמלים הוא מוסיף יין ועצמות מח שחומות שיוגשו עם באגט קלוי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בלי סלסלות אידוי והסתבכויות מיותרות, כיסוני הגיוזה אסיאתיים הרבה יותר קלים להכנה ממה שחושבים. ואם אתם מתעצלים אפשר לקנות את הבצק ורק למלא בעוף וירקות
השפים יוגב ירוס ואייל סניור ממטבחצר שבמושב גינתון חוגגים את העונה הכי מתעתעת עם כרוב בלדי ממולא בטלה, חצילים שרופים, פיסטוק וצימוקים אוזבקיים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשהטמפרטורות יורדות הגזרים הופכים למתוקים הרבה יותר. רות אוליבר מנצלת את המומנטום ומכינה סיר ממולאים כתום ברוטב חמצמץ