ארוחת עשר: מתכונים לסנדביצ'ים הכי השווים
שניה לפני הצלצול של פתיחת שנת הלימודים, מציעים רינת צדוק ואורי שפט ממאפיית לחמים רעיונות ל-6 סנדביצ'ים שהילדים לא יוכלו לעמוד בפניהם
שניה לפני הצלצול של פתיחת שנת הלימודים, מציעים רינת צדוק ואורי שפט ממאפיית לחמים רעיונות ל-6 סנדביצ'ים שהילדים לא יוכלו לעמוד בפניהם
אדומות, צהובות, כתומות או מנומרות - איפה היינו בלי עגבניות? מסעדת ויקי כריסטינה מייבאת ארצה את פסטיבל טומטינה שנחגג בספרד מדי שנה ומגישה 5 מתכונים קלים ומעולים
השף אוראל קמחי מתקתק תוך דקות ספורות ארוחה מפנקת של קיץ: פסטה רחבה ברוטב ארטישוקים, יין לבן וגבינת מסקרפונה
עם אפרסקים, פירות יער או ענבים - הקונדיטור ענר צלאל מקונדיטוריית דלאל מלהטט עם הפירות של סוף הקיץ ומשלב אותם בקינוחים רעננים ומענגים
כמתאבן לאירוח קיץ קליל או כאנטיפסטי רענן - אוראל קמחי משדרג את הדלעת ומוסיף לה עניין עם מייפל אמיתי, קרם פרש ועלי מרווה
לא חייבים תנור כדי לייצר קינוחים טעימים. מיכל מיכאלי, קונדיטורית מסעדת בינדלה, מעניקה 3 אופציות לקינוחים קרים משגעים ללא אפייה
תכירו את שף סטפס, חברת הסטרט אפ שהיא מוקד ידע עולמי כל בשלן. כאן חוקרים עבורכם מה הצורה הכי טובה להכין עוף עסיסי ומפתחים את אמצעי בישול שיהיה המיקרוגל הבא
בזמן שרב קייצי מרק חם לא מתקבל על הדעת. השף עמוס שיאון ממסעדת הלנה בנמל מציע לשנות גישה ולהכין ארוחת מרקים קרים שיעזרו במלאכת הצינון
לאורחים שמגיעים בהתראה קצרה מגיש אוראל קמחי קרפצ'יו בקר. לאחר רכישת הנתח מהקצב המנה הטעימה והמערננת הזאת מוכנה תוך דקות
אחרי תשעת הימים וצום ט' באב, הגיע הזמן לפרוק כל עול. אוראל קמחי ממסעדת פופינה צולה סטייק עסיסי ומשדך לו ירקות שורש ורוטב יין אדום
לארוחה המפסקת של צום תשעה באב מכין השף עופר בן גיגי ממסעדת רוזמרין מרק חרירה מרוקאי, סופריטו אטריות ספרדי ומג'דרה בסגנון מזרחי
בעבור מי שלא אוכל בשר בתשעת הימים או מחפש מנות קלילות של קיץ - מכין שף אוראל קמחי ממסעדת פופינה פילה מוסר עם פירה ביתי בניחוחות שום ופטרוזיליה
לכבוד שיא עונת הבמיה אסף שטרן, שף המזללה, עושה מתיחת פנים לירק הקיצי ומכין שני סלטי קיץ רעננים ותבשיל קציצות דגים ברוטב עגבניות