מדריך האפייה: קינוחי שוקולד לילדים
אין כמו ימי הקיץ כדי למצוא לילדים תעסוקה במטבח. זה הזמן לעטות סינרים, גדולים כקטנים, ולאפות קינוחים שוקולדיים פשוטים שהילדים ייהנו להכין ולנשנש תוך כדי
אין כמו ימי הקיץ כדי למצוא לילדים תעסוקה במטבח. זה הזמן לעטות סינרים, גדולים כקטנים, ולאפות קינוחים שוקולדיים פשוטים שהילדים ייהנו להכין ולנשנש תוך כדי
כשאומרים פיצה- חושבים על רוטב עגבניות עם מוצרלה. אביבית פריאל-אביחי יוצאת מהקופסא ומכינה עבורכם פיצה עם רוטב פלפלים כתום, ירקות קלויים וגבינת כבשים
אורלי פלאי-ברונשטיין התרשמה מהזוקיני, שבאחרונה מככב בארגז הירקות השבועי שהיא מקבלת, והכינה ממנו מעין פשטידה, רק בלי הבצק המשמין
מזג האוויר מבריח אתכם מסיר הבשר? צודקים. השף מנה שטרום, מקמפנלו בתל אביב, מציע מתכונים מנצחים ללזניות חלביות, ומתכון לקנלוני בלתי נשכח עם חצילים, גבינות ועגבניות
הכנת סופלה נשמעת תמיד כמו משימה קשה. שפית אביבית פריאל-אביחי ממסעדת אוזריה בתל אביב מכינה סופלה פשוט להכנה שיוכיח לכם אחרת
אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת איך מכינים בצק רב שימושי, שממנו אפשר ליצור אינספור סוגי עוגיות: עגולות, פחוסות, עם אגוזים, שוקולד, ממולאות בריבה ועוד
נשארתם עם גבינות משבועות, וזקוקים לרעיונות יעילים לשימוש בהן? האופים של בר לחם מנאות אפקה בת"א מנדבים מתכונים ללחם עשבי תיבול וללחמניות עם זיתים וגבינות
הסוד של המאפים הללו נעוץ במילוי הנפלא שלהם, ובתבלינים המסתתרים בבצק
ממש פשוט לאפות בורקיטס ולהחביא שם, בכיסי הבצק הפריך, את הגבינה לשבועות. אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת איך מכינים אותם בפחות משעה
מלכת שולחן החג היא כמובן עוגת הגבינה. הקונדיטור בן עמי ברטיני שביט מכין עוגה אפויה או קרה, עם שוקולד או פירות, עם בראוניז או פירורים. הדליקו את התנורים
אין כמו מאפי הגבינה של שבועות. במתכון שלפניכם מכינה השפית אביבית פריאל-אביחי לחמניות גבינה, המשלבות קינואה אדומה עם עוקצנות נעימה של גבינת פרמזן
יש מישהו שלא אוהב קציצות? לכל אחד יש את הנוסחה הסודית לקציצות המנצחות. בגרסה של אורלי פלאי-ברונשטיין, הן מוגשות ברוטב פלפלים מתקתק במינימום מאמץ
מתחילים לתכנן את מאפי חג השבועות? למה שלא תבחרו בגביניות? חילצנו עבורכם מתכון של הקונדיטוריה המיתולוגית וילהיים מהוד השרון, לכיס הגבינה הכי מפורסם בארץ
חצילים משתדכים בהצלחה לבשר, וכשמטגנים אותם יחד, ככדורים ומניחים על קרם שקדים, זה אפילו עוד יותר טעים. שפית אביבית פריאל ממסעדת אוזריה בת"א מלמדת את סוד ההכנה