דואט צבעוני
כדי להכין מנה כמו במסעדה אבל לא להתעסק איתה יותר מדי, מלמד אתכם השף אסף גרניט להכין צלעות טלה עם עדשים בשני מרקמים
כדי להכין מנה כמו במסעדה אבל לא להתעסק איתה יותר מדי, מלמד אתכם השף אסף גרניט להכין צלעות טלה עם עדשים בשני מרקמים
במקום פסטו רגיל שעשוי מבזילקום ושום, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה פסטו מקומי מטרגון ומשדכת אותו לפסטה תוך רבע שעה
במדור חדש יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - מנות עיקריות מהמטבח ההונגרי
השף אסף גרניט משרה ומבשל שעועית בשני צבעים, משדך אותה לאספרגוס ופירורי לחם מתובלים ומתכונן לארוחת קיץ משפחתית
זו העונה בה הלימונים זולים ומלאי מיץ. אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת אותם ומכינה לימונים כבושים בין לילה
במדור חדש יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - מנות ראשונות מהמטבח ההונגרי