על הדבש ועל הכיפאק
לחם דבש ותבלינים, עוגת דבש קלאסית ועוד אחת עם בירה שחורה, ששמעה יצא למרחוק. החלה עונת עוגות הדבש
לחם דבש ותבלינים, עוגת דבש קלאסית ועוד אחת עם בירה שחורה, ששמעה יצא למרחוק. החלה עונת עוגות הדבש
כל מה שאפשר לדחוף לכריך: ממרחים ורטבים חדשים, גבינה צהובה חדשה וטונה בוטיקית. חדשים על המדף
דנה מלמד מטפחת באקווריום דג מחמד בעל נפש סוערת ונתקפת תיאבון לדגים מטוגנים בבלילת עשבי תיבול. סוטה אבל טעים
כעבור ארבע שנים הופך בר סילון את קומת הכניסה לבית קפה חדש ונינוח, את אדי האלכוהול משאירים סגורים בקומת המרתף
הביסטרו החדש של מאיר אדוני ימלא בעוד כחודשיים את החלל הנחלת בנימיני של אורקה ופינצ'וס. הקונספט: פיין קז'ואל קוויזין
דרור פריטל שפך את הקפה, לחץ על הכפתור וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
לבריאות יום א' כבר יצא המיץ מהחופש הגדול והמתיש. סביצ'ה וקרפצ'יו מדגים נאים היו בדיוק מה שהדוקטור רשם
ארטיק וניל של דנה מלמד, קרחון פונץ' של דורעם גונט, סמיפרדו של ג'יימי אוליבר וקוקילידה של קרין גורן. זה קר, זה מתוק וזה קטן עליכם
תיגל נשיא מבקרת בסניף התל אביבי של רביבה וסיליה, אוכלת את העוגה ולא, ממש לא משאירה אותה שלמה. אותו טיפול מקבלת גם ארוחת הבוקר
בירה שחורה היא לא רק סוג של קולה נטולת הלקאה עצמית. 'בא טבעי' מתמכר לטיפה השחורה ומשלב אותה במאפינס ולחמניות
אבי אפרתי קופץ לפלורנטין בלילה שרבי, לנשנש את לבו בקורדוברו. האוכל לא מפיל מהרגליים, אבל גם לא נפילה
זוהר בלונדיני צרפתי עם עבר בטלנובלה 'האלופה', ובסדרה 'הפמליה', מעדיפה את הקפה דווקא בטאץ' אמריקאי
שלושת היינות החדשים של יקבי ויתקין ראויים לכל שבח. אפילו הרוזה מצליח לדלג מעל משוכת המיץ האלכוהולי
אחרי שבוע מיגע ערן אבן מגיע לקפה אדר שבדרום העיר. אף על פי שהוא רק רצה לצאת רגוע, הוא יצא מאוהב
יש לה דמיון מחשיד למוח ואטיטיוד שלא בא להתעסק איתו, אבל היא מתגמלת במרקם של חמאה וטעם עשיר. מתכוני כרובית
ספר הבישול של מיקי חיימוביץ' ותמי גרייניק מציע כ-100 מתכונים צמחוניים שלא מכניסים אף חיה ללחץ. ניסינו אותו על משפחה שלמה
דנה מלמד נפרדת מהחופש הגדול ומצרפת לבצק הפוקצ'ה חברים נאמנים גבינת ריקוטה, ארטישוק ירושלמי ועגבניות שרי
יש מי שסבורים שכוסברה היא טעם החיים, ומנגד, יש מי שיתנדב להגיש להם קיסם שיניים בגועל. אנחנו עומדים בצד עם 4 מתכונים
גלידה בשקית או בטעם בייקון, גביעים מפורצלן או מסנדביצ'ים ועוד גאדג'טים לגלידה שמצאנו ברשת. המסננת מצננת את האווירה
מאחורי שער ברזל צדדי במדרחוב של נחלת בנימין מחכה החצר הפנימית של קפה קאסימה, בפנים ממתינה גם חנות וינטג' קטנה
שני ברים חדשים בתל אביב עושים קאמבק למילה "מסבאה" ושמים את הבירה על ראש שמחתם. קרלה המלצרית כבר שם
לבריאות יום א' יש שיח בזיליקום פראי וגרסה פרטית לגמרי לפסטו, עם קשיו וכוסברה, שמשדרגת את הסנדביץ' ואת החיים
מיכל מגן הוזמנה על ידי משפחה קובנית לקפה מתוצרת עצמית וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
היא רכה ומתקתקה, מבדילה בין הסופ"ש לאמצעו ואין כמוה לניגוב הרטבים של השבת. דורעם גונט מתאמן בקליעה למטרה
בזמן שדנה מלמד נשבתה בקסמי ההנקה, ניר דגן הסתחרר ממטבחי דרום-אמריקה. השבוע הוא בישל לה ארוחה לטינית טעימה עד כאב
משהו כמו שני עשורים של קיום בלב כיכר מסריק פיתחו לבית קפה תוצרת הארץ סוג של ביטחון עצמי, כזה שגם תיגל נשיא מחפשת לעצמה וגם כולנו
'בא טבעי' ויתר על קריירה מבטיחה במפעל חמוצים שכוח אל, אבל הוא עוד יכבוש את העולם עם המלפפונים הביתיים שלו
באח הגדול התגלתה בשלנית מצודדת שיודעת להכין מקלובה ומג'דרה, בקפה גילינו חובבת הפוך
בוצרי דה ברילוצה היא הרבה קונספט ומעט מסעדה. אבי אפרתי חולם על ברילוצה ומתעורר ברמת החי"ל
אבי אפרתי על שלושת תותחי היין של יקבי רמת הגולן מסדרת ירדן: קברנה סוביניון 2007, קצרין שרדונה 2007 והייטס-וויין 2008
הרשתות קופי בין ולחם ארז היישירו בשבוע האחרון את מבטן אל התהום ומצאו את הדרך החוצה. מה הדרך הנכונה לפמפם מותג אל ההצלחה?
בגיל 19, למוסד השינקינאי אורנה ואלה נולד אח הרצלייני. הבשורה העוד יותר טובה היא שאפשר להזמין בו מקום
השף צ'רלי פדידה חבר לאשת שגריר קוריאה ויחד הם יגישו ארוחה קוריאנית מסורתית במשך ארבעה ימים
הוא נראה כמו שריד מהעידן המוקרם של האייטיז, אבל יש לו טעם מושלם של חופש. דנה מלמד מכינה פסטיצ'יו, מאפה מקרוני ובשר טחון
מאות ברמנים שיכורים טילים, מוקפים גפנים והלומי יין חיכו לנו בבציר הברמנים השנתי בכפר תבור. הלכנו לחלץ מהם סודות מקצועיים וחזרנו עם כאב ראש
עם אורז וטונה, קוסקוס וצלפים, במילוי גבינות, עם אורז בר ותאנים או בגרסה חופשית לוולדורף. סלטי סלרי אמריקאי
שיפוצים בסניפי ארומה תל אביב, הכינו את הקרקע לחלק היותר חשוב: מגוון ארוחות בוקר חדשות ונינוחות
חם בבירה, אבל לפחות טעים: ספיישלים קיציים בחצר ובסקאלה, ביסטרו חדש ומפונפן במתחם הרכבת ובית קפה טרי בממילא
המוח של בריאות יום א' נמס בחמסין, אז היא פונה למתכונים שאי אפשר לטעות בהם: סלט בטטה צלויה וסלט קינואה וחומוס
ליאור מנור צילם את הקפה הראשון של הבוקר במכונת הקפה הביתית וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
איחור לא אופנתי ומבוכה, מביאים את תיגל נשיא ליפו. שם ממתין בסבלנות ארון האוצרות שיסחרר את ראשה
שרימפס צרובים על מחבת, פטוצ'יני עם צדפות וונגולי וטורטיה עם אנטרקוט קצוץ. בן מחרובסקי מתארח אצל דנה מלמד
נבט חיטה, שומשום שחור, אבקת שקדים, רכז רימונים ופקעות ורדים 'בא טבעי' משדרג את המזווה ונותן טוויסט לאוכל
ארוחה בביסטרו 99 לא סיפקה רגעים יוצאי דופן לדווח עליהם הביתה, אבל מצד שני גם לא אוכל מפדח. הביקורת של אבי אפרתי
בכוכב נולד גילינו זמרת עם קול חם וסקסי. במדור קפה התגלתה צרכנית קפאין גאה
האחד חביב אבל לא יוצא דופן, השני משאיר חותם משמעותי. אבי אפרתי לוגם את שני היינות האדומים החדשים של יקב הרי גליל
אבי ביטון לא מוטרד מהמיקום של המסעדה החדשה שלו 'מרקדו', במגדלי עזריאלי. "אם עושים משהו טוב, אנשים באים"
זיכרונות חמים מרחוב גאולה ולוק לבנטיני מבטיח של קפה שלג, בנו יחדיו לערן אבן ציפיות גבוהות. מה טוב, שעדיין נותרה גאולה אחת: התרפקות מהסוג הנוסטלגי
השליכו את הקיר רויאל לכל הרוחות, הדבר הקר הבא בעולם הקוקטיילים זה בכלל שפריץ קוקטייל מרענן מיין לבן וסודה
דנה מלמד יוצאת להסתלבט ברודוס ומשאירה אחריה אבק, וגם מתכון מעולה למאפינס שוקולד עם שזיפים