פרנץ' טוסט בסגנון קרפ סוזט
המתכון השני בטור הבראנץ' המושלם של הבשלן אלון בר הוא פרנץ' טוסט א-לה קרפ סוזט: מוגש עם רוטב קרמל הדרים מושלם וכף גדושה של שמנת חמוצה
המתכון השני בטור הבראנץ' המושלם של הבשלן אלון בר הוא פרנץ' טוסט א-לה קרפ סוזט: מוגש עם רוטב קרמל הדרים מושלם וכף גדושה של שמנת חמוצה
תמיד כיף לקבל משלוח מנות, אבל מה עושים כשמקבלים יותר מדי ממתקים? מירב שיינר מציעה לכם להכין רולדת קרנבל מבצק שמרים ועם כל הממתקים שקיבלתם
הפרג כבר מזמן לא צריך את אוזני ההמן כדי להיות כוכב החג, ועוגת השמרים של מיקי שמו היא ההוכחה לכך- חלת שמרים מפוצצת במלית פרג נימוחה ועסיסית
יום הלחם הצרפתי הבינלאומי, כן יש דבר כזה, הוא זמן מצוין למלא את הבית בניחוחות של מאפיה צרפתית עם הלחם הכי צרפתי שיש. האופה אורי שפט ממאפיית לחמים, במתכון מתוך ספרו "לחם בבית" לבאגט ביתי טרי טרי עם קרום מתפצח
אם שבעתם מאוזני המן בשלל מילויים מתוקים עוד לפני שהתחיל החג, יש לנו אלטרנטיבה משובחת במיוחד - הפטאייר, מאפה שמרים מבצק דקיק ומושלם במילוי תרד חמצמץ שלא תוכלו לעמוד בפניו