שיינע, מחזיקים לך אצבעות
בעבר הלא רחוק פתיחות של מסעדות כמו שיינע, של השף אסף גבאי, היו מתרחשות כאן חדשות לבקרים, אבל בתקופה הנוכחית זהו אירוע נדיר למדי ומאד משמח, אכלנו שם ארוחה טובה וכיפית, ונחזיק אצבעות להצלחתה, מגיע לה
בעבר הלא רחוק פתיחות של מסעדות כמו שיינע, של השף אסף גבאי, היו מתרחשות כאן חדשות לבקרים, אבל בתקופה הנוכחית זהו אירוע נדיר למדי ומאד משמח, אכלנו שם ארוחה טובה וכיפית, ונחזיק אצבעות להצלחתה, מגיע לה
המונה מגיע לטירת הכרמל ומהר מאוד מתגלגל אל מלך הבורקס, כאן עושים בורקס פילו דק-דק במילויים שמשתנים לפי מצב הרוח של המלך, וכל שנותר לכם זה להגיד תודה ולצפות במופע הטוב בעיר
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חג ההודיה האמריקאי הוא הזדמנות מצוינת לסקור את המסעדות שעושות לנו אמריקה, כאן בישראל, כל השנה
בעידן בו כל המסעדות נראות כאילו יצאו מאותה שבלונה, המסעדה הזו היא מצרך נדיר, ברור שיש כאן כוונות טובות ושחומרי הגלם והאופרציה הם מהמושקעים, אבל האם זה הופך אותה למסעדה טובה?
המונה מגיע לאשקלון, ממלכת מסעדות הפועלים ומוצא שם את המפרום של יודיצ'ה, בואו רק נגיד שעד היום נושא השיחה הכי מדובר אצלו בבית זה החריימה טונה עם הקוסקוס שהביא משם
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הסטייק שאכלתם במסעדה הנהדרת ההיא לא יוצא לכם מהראש ומתחשק לכם לשחזר את החוויה ב"על האש" הקרוב? אלו המסעדות שמאמינות גם בשיטת "עשה זאת בעצמך"
למרות הוייב ההיפסטרי הזרוק, אחרי בילוי ערב נעים במזללה המקסיקנית לה-מעלה אפשר לקבוע די בוודאות כי היא איננה נגועה ברעות החולות של הז'אנר, השירות סימפטי, האוווירה נעימה, והאוכל רוב הזמן נטול פאקים, נשמח לחזור
יכול להיות שהשם מגרב נשמע לכם מוכר, אבל זה לא מה שאתם חושבים - המונה מוצא את המנה הכי מקורית טעימה וזולה שאפשר להתענג עליו באזור דרום תל אביב
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עלים בגוונים של כתום וצהוב, רוח קרירה בקצוות של היום, שעון חורף ואיתו החושך המוקדם והצורך לאוכל מנחם, עוטף ומכרבל, לכבוד הסתיו שנושב ברחובות ליקטנו 5 מנות לפתוח איתן את העונה הקרירה
מהעת העתיקה ועד ימינו אנו, פיצה היא מהמאכלים האהובים והנפוצים בעולם, אבל מה הופך אותה לכל כך נחשקת? קפצנו לפסטיבל הפיצות של נאפולי והבאנו איתנו בחזרה כמה כללים חשובים ואת הפיציולו הטוב בעיר
הארוחה הקודמת של אבי אפרתי בקפה נורדוי זכורה לו כאחת הטובות שאכל כאן בשנים האחרונות, כמעט שנה וחצי אחרי הוא הלך לבדוק אם הצליחו לשמור שם על הרמה
עזבו אותנו מאוכל מפונפן שמצטלם מעולה באינסטגרם, השיפודים זוקפים לאחרונה את ראשם וטוענים לכתר של אוכל הרחוב הישראלי, הנה ארבעה מקומות די חדשים שעושים כבוד לז'אנר
המונה מגיע לנחלת יהודה, המושב שהפך לשכונה בראשון לציון, ומגלה את שפיתה, לא ההיא מהכוכב הבא, אלא המקום שמוכר הכל בפיתה, וכרגיל יש לו הוראות מאוד מדויקות בשבילכם איך לאכול מהר, טעים, משביע וזול, תוציאו מחברות ותלמדו
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כבר סתיו ותיכף חורף ואין כמו מתוק לגוף ולנשמה. קבלו את מצעד הקינוחים החדשים והשווים שאפשר למצוא עכשיו במסעדות
איך הפך מותג העגבניות האיטלקי Mutti, שחוגג בימים אלו 120 שנה, למותג העגבניות המוביל בעולם, כזה ששפים ובשלנים ביתיים בוחרים בו בלי לחשוב פעמיים, תוך כדי שהוא מקפיד על ערכים כמו איכות הסביבה, כבוד לאדמה, וקשר יוצא דופן עם החקלאים? קיבלנו הצצה נדירה פנימה