דיאטת פחמימות
שיתוף פעולה בין מומחי בריאות, ספורט, תזונה ופסטה הוליד תפריט בריאות חדש ברשת ספגטים
שיתוף פעולה בין מומחי בריאות, ספורט, תזונה ופסטה הוליד תפריט בריאות חדש ברשת ספגטים
תפריט חורף חדש במסעדת תהל. זהירות, השף משתדל שתצאו מהמקום עם כפתור מכנס פתוח וללא יכולת ללכת על שניים
מסעדת "קונצ'ה", החדשה מנמל תל אביב, משלבת בין טפאסים ספרדיים ללבנט. ברמת האוכל, העיצוב והמוזיקה, זה נראה עד כה כשילוב מוצלח
כבר קרוב ל-15 שנה שהשף שאול בן אדרת שומר בדבקות על אותו תפריט רווי כולסטרול במסעדת קימל. כנראה וכדאי שימשיך כך
האחים מנצור יצאו לבדוק את הטרנד הבריאותי ב"ביו בר". הם נגסו בכמה מנות ירוקות וחזרו עם תובנות. את המימוש שלהן, הם כנראה ישמרו לעתיד
מריבה קולנית ומערערת הביאה את רחל אינגבר להתנחם בתפריט החורף של אייסברג, שמציע מרק בצל לצד גלידת חלבה
המנצורים ישבו על הבר של 'מילי'ס' ברמת החייל, החליקו מוחיטו חדש מהניילונים ונזכרו בבר המאולתר של ששון, שהיה מארגן לכרישי העיר ערק עם מלפפונים חתוכים
בלי דוגמנים עצבנים על הסט או דיוות עם קריזות - צלמי אוכל מספרים מי אחראי על הסטיילינג ועל טריקים קטנים שעוזרים למנות להיראות מפתות
ליל שישי מול הטלוויזיה ומשלוח פירות ים מקזנקי, שיכנעו שתי בטטות כורסה שנישואים לא פוגעים ברומנטיקה
אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה" הבטיח תפריט חדש, מרגש ומפתיע. איתי להט הלך לטעום וחזר מחודש, מרוגש ומופתע
"איסטנבול" רצתה להיות שווארמיה וכמעט בלי לשים לב, נהייתה מסעדה. רמת האוכל בוודאות מצדיקה את השדרוג
ב'סרגוס' מציעים תפריט חורף חדש. מסתבר שפרט למנות אוכל מוצלחות למדי, יש למקום עוד כמה מעלות להציע. איתי להט משוכנע שמדובר קודם כל באהבת אדם
במסעדת 'פויקה' בתל אביב נערכים עם תפריט חורף חדש. הם כבר מוכנים לפלישת בעלי ה 4X4 שיבואו להעתיק מתכונים
"דון לוצ'יו", מסעדה סיציליאנית חדשה ביד חרוצים בתל אביב. הסיפור מאחורי המקום נשמע מופרך, גם העיצוב לא משהו, אבל הטעם של האנטיפסטי והאוסובוקו, כולו דרום איטליה
אינגריד שעל שמה המסעדה בת"א, כנראה תישאר תעלומה אבל זה לא הפריע לאיתי להט לבדוק את ההבטחות שלה לגבי חורף חם וטעים. רוב הזמן היה טעים
איתי להט פגש בצימיצנגה את אחת המנות היפות בחייו שהתפוצצה לו בפה בעונג מעלף והביאה חברות. אחרי שהחושים באטרף קל יותר להדחיק את עיצוב המקום המזדקן
אם הוא גרם לשונאת שומר להתלהב ממנו, סימן שקורה שם משהו טוב. שורצי האוניברסיטה, כדאי שתכירו את 'ביתא קפה' יותר מסעדה מבית קפה
'סנטה פה' הוותיקה מאילת פתחה סניף שני ברמת החיל ומספקת את הסחורה ביג טיים. אם זה היה קורה לפני שהתחולל פה קרב טורטיות היא לבטח הייתה טורפת את כל הקלפים
תנור הלבנים של 'אגדת לחם' בעמק הירדן עובד כבר 82 שנה ולא יתקרר בקרוב. עוגיות הטחינה ממכרות והלחמים מגוונים. גם בתל קציר יש מאפייה+קונדיטוריה עם לחמים מיוחדים
סו וואט? ב'פורלין' לא מתיימרים להמציא את הגלגל מחדש ומתרכזים בלהיות צרפתים קטנים ואותנטים. הם גם מצליחים. עכשיו משיקים שם תפריט חורף
האחים מנצור, שכל החיים העזו לתפוס תחת על פ"ת, נשלחו ל"אויאמה", מקום חדש בדיוק שם. האמת, הפתעה. עיצוב בסטייל, אוכל טעים וקצת מקורי ורק שגיאות הכתיב בקינוחים גמרו עליהם
די לסלט, לקיש ולפסטה הסתמית. גם לצמחונים מגיע ללכת למסעדה ולהתלבט מה להזמין. השף אביב משה מ'מסה' התחשב במגזר המקופח והרכיב תפריט צמחוני בין 9 מנות
זה התחיל עם באסטת פטרוזיליה ובורקס טורקי, אבל כבר מזמן שרשת 'ג'קו' לוכדת לקוחות ולא רק דגים. בסניף ברמת החיל מציעים עכשיו תפריט לילה לבליינים ששובר את מסורת העיקרית+מאזטים
מרוב חריפות הלך לה נחיר, אבל עכשיו היא יודעת שהאינג'רה, הבסיס של הארוחה האתיופית, היא חמצמצה. כתבתנו ביקרה במסעדת 'חבש' בת"א
מתי בפעם האחרונה ניגבתם חומוס שגרגריו הונבטו לפני שנטחנו? ב"חומוס בנגלי" בקיבוץ אפיקים מגישים אותו יחד עם מרק נבטוטים, פיתות מקמח מלא ולחמי שאור ביתיים
עולם הקינוחים מבעבע. פטיסרים נפתחים בזה אחר זה ומסעדנים רוקחים בסתר מתוקים מסתוריים - דיווח חי מביצת השוקולד והבצק