אובן קובן: מקום טוב באמצע
לאובן קובן לא תגיעו כדי לחגוג אירוע אבל לזלילת צהריים נחמדת או בילוי לילי היא מספקת את הסחורה בהצלחה רבה. אבי אפרתי טועם אוכל יפני פשוט, טרי וראוי בתמחור הגיוני
לאובן קובן לא תגיעו כדי לחגוג אירוע אבל לזלילת צהריים נחמדת או בילוי לילי היא מספקת את הסחורה בהצלחה רבה. אבי אפרתי טועם אוכל יפני פשוט, טרי וראוי בתמחור הגיוני
במסגרת חיפושיו אחר מקומות פשוטים אך לא סטנדרטיים מגיע המונה לנקניקיות ישראל ברמת גן כדי ליהנות ממבחר רטבים חלומי ונקניקיה מושלמת שנמסה בפה תמורת 18 שקלים בלבד
אם נמאס לכם מסושי וסלט אצות - אתם חייבים לבקר באובן קובן: מסעדת אוכל רחוב יפני חדשה ומדוברת שנפתחה בתל אביב, ומציעה מנות טעימות ומשביעות, במחירים ידידותיים
גם בימים מתוחים אלה, המטבח של כלא הדרים ממשיך להאכיל מדי יום אסירים בטחוניים לצד אנשי שב"ס. איך מבשלים אלפי ארוחות במקום כל כך טעון? הצצה לסירים של אחד ממתקני הכליאה הכי מבעבעים בארץ
ביקור במסעדת טוטו בהנהגת השף מושיק רוט לא הביא לאבי אפרתי את ההנאה המיוחלת. האוכל אמנם תקין, אבל הטון הנינוח שמנסים לתת כאן נעדר חיות ורלבנטיות ורחוק מלספק את התמורה למחיר היקר
המונה לא נלחץ מהטילים ומבקר אצל בוארון באשקלון - שם הוא מתמוגג מסלט המשוואיה המושלם וחולק שניצל עצום מימדים בבאגט טרי עם חברו האשקלוני, בעלות של 16 שקלים לאדם
שפים ומסעדנים רבים צמחו כאן בהם גם אסף גרניט, הירושלמים למדו בה איך לשתות יין ולאכול טוב. סיפורה של מסעדת אדום שהצליחה לפצח את סוד ההצלחה הירושלמי
ביקשנו מהשף והאבא חיים כהן והשפית והאמא איילת לטוביץ' להסביר לנו למה תפריטי הילדים במסעדות לא חורגים מצ'יפס, פסטה ושניצל. רמז: הכל מתחיל בבית
אבי אפרתי מתקשה למצוא מקום טוב לאכול בו מחוץ לתל אביב ולכן שמח לגלות שטאיה בקדימה היא מסעדה אסיאתית עדכנית וראויה שמספקת אוכל המטופל היטב
לנו אולי נראה שפופקורן זו הנורמה אבל ברחבי העולם מזנון הקולנוע מציע דברים אחרים לגמרי. אז איפה מנשנשים נמלים מטוגנות, מי מכור לליקריץ' מלוח ובאיזו מדינה תוכלו להתמוגג מקוויאר במהלך הצפייה
אורי ארנון מבטיח לעורר את טבריה מהתרדמת עם ויקטוריה, מסעדת שף חדשה וכשרה שתעשה כבוד למטבח הטבריאני המסורתי ומתכנן בעתיד הרחוק לפתוח מקום רביעי בתל אביב
הטילים לא מנעו מהמונה לנסוע דרומה לבאר שבע, ולעצור בדרך בקרית מלאכי בסנדביץ' של אוראל - שם הוא מתמוגג משקשוקה עתירת ביצים בבאגט טרי עם שכבת חצילים, כרוב לבן והרבה חריף
גלידריה חדשה שנפתחה השבוע בתל אביב מציעה לכם גלידה שמכינים מאפס - לאחר שבוחרים את הטעמים הרצויים, הגלידה נכנסת לקערה עם חנקן נוזלי ומוכנה לאכילה תוך 40 שניות
תקופת המונדיאל היא חגיגה למשלוחי אוכל, אבל ערב הגמר הגדול הגיע הזמן לעשות חשבון נפש. 10 הדברים הכי מתסכלים בהזמנת משלוח
חדשות לבקרים נפתחת כאן מסעדה תאילנדית חדשה, ואפילו יריב מלילי מהבית התאילנדי פותח עוד מקום בחורף. מה סוד הקסם של המטבח התאילנדי ולמה הישראלים כל כך אוהבים אותו?
אבי אפרתי הגיעה לנאם, מסעדת אוכל רחוב תאילנדית מדוברת בת"א, והבין שהתחרות לבית תאילנדי לא תצמח מכאן, עם אוכל אסייתי בנאלי שראינו כבר יותר מדי פעמים
המונית מגיעה לשכונת פלורנטין בתל אביב ועוצרת למגש פיצה בלי בצק - ערימת ירקות מהבילים ברוטב עגבניות מצופה בשלל סוגי גבינות במחיר ללא תחרות
קהל שומרי הכשרות צמא למקומות ראויים ומסעדת לומינה החדשה של השף מאיר אדוני בתל אביב בהחלט מסתמנת כתוספת משמעותית למאזן הכוחות
אחרי שש שנות עבודה משותפת עם השף ניר צוק יוצא לירן גרודה לדרך חדשה שכוללת טלוויזיה, ייעוץ בבניית תפריט גורמה כשר לווינו סוקה בהרצליה ושום מילה על מסעדה חדשה
סושי זה אחד המאכלים האהובים על המונה אבל עם רוב הסושיות הוא לא מסתדר. בסושי סאן בתל אביב הוא סוף סוף מצא מקום כלבבו, שמציע 1+1 על כל התפריט