הטריק הכל כך פשוט הזה לקילוף תפוחי אדמה יחסוך לכם זמן וטרחה מיותרת
תרשו לנו להיות קצת דרמטיים הפעם, אבל זו בהחלט השיטה הטובה ביותר ששמענו עליה לקילוף תפוחי אדמה וממנה כנראה שאין דרך חזרה. השאלה היא האם היא באמת עובדת?
תרשו לנו להיות קצת דרמטיים הפעם, אבל זו בהחלט השיטה הטובה ביותר ששמענו עליה לקילוף תפוחי אדמה וממנה כנראה שאין דרך חזרה. השאלה היא האם היא באמת עובדת?
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המרק הכי מהיר, אלגנטי וקטיפתי, שאפשר להתפנק בו בימים קרירים: אוראל קמחי מכין מרק כרובית זריז עם שקדים, והשוס - קרוטוני בריוש מפנקים
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון נסחף יחד עם כל תושבי האזור אחרי ריח הלחמים והמאפים הטריים שאופף את המאפיה ובית הקפה אלחנן תרבות לחם בכניסה למשמרות, ובין עצי האורן שבחוץ הוא מתיישב לאכול את אחד הסנדוויצ'ם הכי טעימים שאכל
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
באחת הנקודות הכי אסטרטגיות על כביש החוף, נמצא חלומו של כל גרגרן שבדרכו ממקום למקום - המעדניה ביתנ'ס. אבי ביטון הגיע כדי לטעום בעצמו את הסנדוויץ' המפואר ששמו יצא למרחוק
הצמד הכי אהוב בטלוויזיה, ישראל אהרוני וגידי גוב חוזרים הערב למסך עם עונה חדשה ומסעירה, במסע לגילוי אמריקה. קבלו הצצה לפרק הראשון בו מגיעים השניים למקדש הסטייקים של ניו יורק - פיטר לוגר
אבי ביטון לא יוותר עד שימצא את הכריך של המדינה - הפעם הוא מגיע לגרציא קפה, בית אוכל קסום בקיבוץ העוגן, שם הוא מוצא כריך חביתה וחזה אווז, הכי מפנק, הכי ביתי, ויש לנו גם מתכון בשבילכם
גורו האוכל הכשר של ארה"ב בראיון לתכנית וואלה גלובל, מספר על הסצנה הכשרה בארה"ב, על השינוי שקרה שם בזכות השפים הישראלים, ואיך הפך בלוג האוכל הכשר שלו ללהיט דווקא בקרב לא יהודים
במסעדת מונא הרומנטית בירושלים הולכת בקרוב להיכנס לתפריט מנה לא שגרתית המתבססת על טכניקת בישול עתיקה, והיא הולכת לגרום להרבה קריאות התפעלות לכל מי שיזכה להזמין אותה לשולחן. נכנסנו למטבח החם במזג אוויר ירושלמי קריר כדי לחזות בעצמנו במנה שנולדה
אבי ביטון לא האמין שבתחנת דלק של אזור התעשייה עמק חפר הוא יימצא פטיסרי עם אווירה, ריחות וטעמים שכאילו נלקחו ממקום אחר ועוד יותר הופתע כשטעם את הסנדוויץ' שהכינה לו בעלת המקום והשפית אלה בוימן גורן
קוקה קולה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יש מנות שנולדו במקרה ויש מנות שמאחורי הכנתן ואפילו דרך אכילתן מסתתר רעיון שלם. השף המוערך יובל בן נריה שעומד מאחורי אחת המסעדות הטובות בארץ, לא משאיר דברים ליד המקרה ומספר איך יצר את אחת המנות המזוהות איתו יותר מכל וגם מדגים את הדרך אל הביס המושלם
אוכלים תירס חם אבל הגרגרים נתקעים לכם בשיניים? סרטון של גולש אנונימי שעלה בטוויטר הפך ויראלי ומדגים: כך אוכלים קלח תירס בצורה הנכונה