ארכיון וידאו - יולי 2014
פאי פקאן - מתכון קלאסי שתמיד מצליח
תקראו לו פאי פקאן או טארט פקאן, העיקר שזה כל טעים ולא מסובך להכנה. השף אוראל קמחי עם מתכון קלאסי לאחד הקינוחים הכי טעימים ואלגנטים
המקום הלוהט: אוכל רחוב יפני ממכר
אם נמאס לכם מסושי וסלט אצות - אתם חייבים לבקר באובן קובן: מסעדת אוכל רחוב יפני חדשה ומדוברת שנפתחה בתל אביב, ומציעה מנות טעימות ומשביעות, במחירים ידידותיים
משב רוח רענן: סלט שומר, הדרים וגבינה
בשיא החום של יולי - אוגוסט מכין לכם אוראל קמחי ממסעדת פופינה מתכון לסלט קל, מהיר ומרענן עם חסה, פלחי הדרים, שומר צלוי וגבינת פקורינו
מאחורי הסורגים: הצצה למטבח של כלא הדרים
גם בימים מתוחים אלה, המטבח של כלא הדרים ממשיך להאכיל מדי יום אסירים בטחוניים לצד אנשי שב"ס. איך מבשלים אלפי ארוחות במקום כל כך טעון? הצצה לסירים של אחד ממתקני הכליאה הכי מבעבעים בארץ
צוק איתן: השפים מתגייסים לבשל לחיילים
אם החיילים לא יכולים להגיע אל המסעדות, האוכל של המסעדות יגיע אליהם. השפים דיויד פרנקל ויובל בן נריה מדרימים כדי להאכיל את הלוחמים של מבצע צוק איתן
המונה טועם: השניצל הכי טוב בדרום
המונה לא נלחץ מהטילים ומבקר אצל בוארון באשקלון - שם הוא מתמוגג מסלט המשוואיה המושלם וחולק שניצל עצום מימדים בבאגט טרי עם חברו האשקלוני, בעלות של 16 שקלים לאדם
בית הכוון: מסעדה חדשה למאסטר שף אבי לוי
המאסטר שף אבי לוי לא נח לרגע ופותח את בית הכוון, מסעדה נוספת בירושלים, במתחם התחנה הראשונה בבירה. בתפריט - אוכל מהיר וביתי בפיתה מיוחדת מבצק חלה
מתחת לאפס: גלידרייה חדשה שתכין לכם גלידה על המקום
גלידריה חדשה שנפתחה השבוע בתל אביב מציעה לכם גלידה שמכינים מאפס - לאחר שבוחרים את הטעמים הרצויים, הגלידה נכנסת לקערה עם חנקן נוזלי ומוכנה לאכילה תוך 40 שניות
זהב.רו, תום פרנץ, קציצות אורז
מי המיס את הקופסה שלי? 10 המשלוחים הכי מבאסים
תקופת המונדיאל היא חגיגה למשלוחי אוכל, אבל ערב הגמר הגדול הגיע הזמן לעשות חשבון נפש. 10 הדברים הכי מתסכלים בהזמנת משלוח
מסעדת "פריים": סושי בגמר המונדיאל
במסעדת "פריים" ברמת החייל יגישו לכם גם משהו שאולי לא חשבתם שתאכלו בגמר המונדיאל: סושי. למה לא, בעצם?
מזרח הוא מזרח: המטבח הקוריאני עושה עלייה
למרות שמדובר במטבח בריא, חריף, צבעוני ועתיר טעמים וניחוחות, המטבח הקוריאני לא תפס בישראל כמו מטבחי תאילנד ויפן. שגרירות קוריאה קיימה אירוע קולינרי גדול כדי להכיר לישראלים את מיטב האקזוטיקה הקוריאנית
זהב.רו, קארי חגיגי , תום פרנץ
מאחורי הקלעים: לירן גרודה ממשיך קדימה אחרי משחקי השף
אחרי שש שנות עבודה משותפת עם השף ניר צוק יוצא לירן גרודה לדרך חדשה שכוללת טלוויזיה, ייעוץ בבניית תפריט גורמה כשר לווינו סוקה בהרצליה ושום מילה על מסעדה חדשה
חוגגים עשור לסיטארה עם ארוחת שפים מיוחדת
מסעדת סיטארה הביסה את הסטטיסטיקה העגומה של עולם המסעדנות, וחגגה השבוע עשור להיווסדה. שפים מובילים עמו דייויד פרנקל ועומר מילר באו לפרגן והכינו מנות מיוחדות לרגל האירוע
עולים שלב: מונדיאל על הבר
המונדיאל עולה שלב, וככל שהמשחקים מתקדמים הרצון לשדרג את חווית הצפיה עולה. ב"באגסי מלון" מציעים לכם מסלולי אלכוהול משתלמים ללא הגבלה שיקימו אתכם מהספה