חברים מבשלים לעומר: אהרוני במטבח
עומר מילר מתארח במטבחים של השפים הכי טובים והחברים הכי קרובים, שגורמים לו ללקק את האצבעות - מדור חדש שמתחיל באהרוני
עומר מילר מתארח במטבחים של השפים הכי טובים והחברים הכי קרובים, שגורמים לו ללקק את האצבעות - מדור חדש שמתחיל באהרוני
במדור מדריך הבישול מסביר השף יוגב ירוס איך מכינים פסטה טריה ומושקעת, פסטה ממולאת ובצק פסטה ירוק ואדום
בלי סכין ומזלג, בעמידה, עם מעט השקעה כספית אבל הרבה אהבה בתמורה - דוכני הרחוב הכי טעימים בארץ
נמאס לכם משוקולד פרג וריבת חלב באוזני ההמן? רבע שעה בתנור ויש לכם את מאפה פורים המסורתי במילוי רחת לוקום מתקתק. מיקי שמו אופה לפורים
ענר צלאל מקונדיטוריה דלאל, נותן פרשנות משלו למשלוח מנות ומכין וריאציות של בראוניז ורוקי רואד ושולף את הבמבה האדומה מהבוידעם לטובת מיני מאפינס
בשבוע שעבר למדתם איך לגרום לעוגה להתרומם ומה תפקידן של הביצים והשבוע לירן גרודה נותן מתכונים לעוגות בחושות
בתוך משלוח מנות או סתם ליד הקפה, השף אורן גירון מכין 3 עוגיות ממכרות ומבטיח להעניק לכם תמיכה בעמוד הפייסבוק אם תתקלו בבעיה
במקום לטרוח על אוזני המן שממילא אף אחד לא אוהב, אורן גירון נותן טיפים ומכין ביסקוטי, נשיקות וטראפלס שאפשר לתת בתור משלוח מנות
מקרמבו מהפיצוציה ועד לפתיתים - רון שחר, שגב משה, ירמי קפלן ושמעון גרשון מספרים מה הם מבשלים לנשותיהם, לא רק ביום האישה
הקונדיטור לירן גרודה מסביר את תורת העוגות הבחושות על מנת שלא יקרה מצב ותיפול העוגה רגע לפני שהאורחים באים
השף רן ראש נותן מתכונים לקרמבו, טעמי ופיסטוק מסוכר כמו שהייתם אוכלים כשהייתם ילדים. הכינו כוס מים לעידון המתיקות
אחרי שלמדתם להכין לחם משמרים ומשאור, מגיע שלב המתכונים. הנה שלושה מתכוני לחם של האופה אורי שפט
בפרק השלישי של מדריך הלחם מסביר האופה אורי שפט איך עוברים את מחסום השמרים ומתחילים לאפות לחם עם שאור