ירוק קופץ: ירוקים מוקפצים בקארי ירוק עם בוטנים וצ'ילי חריף
צלחת ירוקים מוקפצים במרינדת רוטב קארי ירוק עם בוטנים קצוצים ורוטב צ'ילי חריף. למנה הירוקה-רעננה הזאת קוראים "פאק נינג", והיא משעשעת את העין ואת החך
צלחת ירוקים מוקפצים במרינדת רוטב קארי ירוק עם בוטנים קצוצים ורוטב צ'ילי חריף. למנה הירוקה-רעננה הזאת קוראים "פאק נינג", והיא משעשעת את העין ואת החך
בין אם בחוץ או בבית - כל סעודת בשרים טובה מתחילה בכנפיים ברוטב. משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מרקט ת"א מגיש 3 גרסאות אסיתיות למנה שהכי כיף לאכול בידיים
במקום עוד בשרים על האש, ביום העצמאות הנוכחי מפסיקים לפחד מדגים במנגל. מלך הגריל דרור פילץ מגיש מתכונים לשיפודי דגים, פילה ודג שלם ממולא לצד שלל טיפים לדג מושלם
כשאתם יוצאים לעשות "על האש" בחג, קחו אתכם גם לחמניות שומשום טריות, והרכיבו לכם המבורגר אמיתי על המקום
ביום העצמאות הקרוב, אפשר לצלות שווארמה, המבורגר ואפילו בלי בשר. מתכונים למנגל טבעוני שיתיע אתכם בטעמיו
קבלו את הגרסה הביתית הקלה - והבריאה יותר - למנת הרחוב הבשרית הלאומית שלנו
לקראת יום העצמאות שבפתח קבלו הצצה לאופן שבו מגדלים את עדרי הבקר המקומיים ברמת הגולן, טיפים מהמגדלים ויש גם מתכון
נסו להחליף את חזה העוף המוכר בנתח עגל דקיק ואיכותי בציפוי מושקע - ולא תתאכזבו
מנה נהדרת של עוף, פטריות, ברוקולי, בצל ירוק ושום מוקפצים ברטבים. עם מרכיבים שיש בכל מקרר תכינו בכמה דקות ארוחה שלא תבייש אף מסעדה
אחרי שהתנזרנו מבצקים, הגיע הזמן ללכת על כל הקופה ולחגוג עם מגדל פנקייקים שמנמנים, עם בננות, שוקולד וציפוי שמיימי של רוטב ריבת חלב
לארוחת בוקר מפנקת במיוחד בימי הפסח, מכין השף הראשי של בנדיקט, גיא ארבל, 2 סוגי מצה בריי מושחתים בגרסה מתוקה ומלוחה ועם הרבה חרוסת בצד
מה נשתנה הלילה הזה? הסו שפים של השפים המוכרים מקבלים את מרכז הבמה ומשדרגים את חומרי הגלם המבאסים של פסח למנות שף טעימות ויפהפיות