2 כריות אוויר: מתכון למקרון שוקולד
מיקי שמו מכין את עצמו לסילבסטר ואופה מקרון שוקולד מלכותי שאפשר להפיק בקלות. רק צריך להיצמד להוראות
מיקי שמו מכין את עצמו לסילבסטר ואופה מקרון שוקולד מלכותי שאפשר להפיק בקלות. רק צריך להיצמד להוראות
גולשת וואלה! אוכל, חנה כהנא מכניסה אותנו אליה הביתה כדי ללמד אתכם שלב אחרי שלב איך מכינים קוסקוס אמיתי
אחרי ארוחה גדולה בסילבסטר, אל תתפתו לקינוח כבד ומסובך. לכו על מרציפן מי ורדים תוצרת בית ולא תתחרטו
קחו חצי שעה על השעון, ויש לכם מרק שעועית תימני. אורלי פלאי-ברונשטיין נותנת קיצורי דרך למאכל החמים של החורף
לפעמים גם לעוגות הבחושות והפשוטות צריך מתכון טוב. מיקי שמו מכין עוגת בננות ואגוזים עם הבננות שעוד רגע נרקבות בבית
עומר מילר מרגיע את הטיגונים שהיו בחנוכה ומכין קציצות בשר מאודות כדי לשמור על הגזרה כמו האסייתים
בקדחתנות על פומפיה או ברגע במעבד מזון. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק מירקות שורש מגורדים בפחות משעה
קוביה אחת, ואולי עוד אחת. ואחת אחרונה קטנה. מיקי שמו זונח את המתוק המסורתי לשבת ומכין עוגיות מוצרלה ממכרות
עומר מילר מאס בקדירות הארוכות לחורף ומתקתק לברק על תבשיל חיטה ועגבניות בעשר דקות
נכון שכל מה שאתם רוצים זה לשחות עכשיו בתוך מרק שוקולד חם? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק כזה ב-11 דקות בדיוק
הרגשה חורפית ורצון להשאר מתחת השמיכות גרמו לעומר מילר להכין מרק סמיך של שעועית ופטריות
עם אילו נתחי בשר לבשל, מתי להוסיף קטניות ואיזה סיר מומלץ להעמיד על האש. שפים מובילים אתכם לקדירה האולטימטיבית
ארוכים, משפריצים ומלאים במתיקות. מיקי שמו ממלא אקליירים צרפתיים בקרם וניל שאפשר להכין בבית בקלות
כשמתחיל להיות מעונן, עומר מילר שולף את התותח הכבד: מרק עוף וחומוס עם קציצות אורז ועוף
אפילו אם הוא רק מקומי, לא נפספס את ההזדמנות לחגוג במטבח את הגשם שהגיע - אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק קרופניק
אם נמאס לכם מסופגניות ממולאות, לכו על החמודות המצופות האלו. מיקי שמו אופה קאפקייקס וניל קלות להכנה