אנדיב: מסעדה חדשה ברצועת החוף באשדוד
השף גיא פרץ, המפעיל מסעדות שף כשרות במלונות, פותח את המסעדה החדשה שלו במלון הבוטיק WEST, ממש על קו החוף. התפריט יישא אופי של מטבח ים תיכוני
השף גיא פרץ, המפעיל מסעדות שף כשרות במלונות, פותח את המסעדה החדשה שלו במלון הבוטיק WEST, ממש על קו החוף. התפריט יישא אופי של מטבח ים תיכוני
תפריט של ראשונות, עיקריות וקינוח? כמה מיושן. השף הצעיר אוראל קמחי בנה בפופינה החדשה בת"א תפריט ייחודי על פי שיטות בישול המנות: צלייה, אידוי, בישול איטי וכבישה
קזינו סן רמו החדש במתחם נגה ביפו מקווה להתבסס כמוקד משיכה לציירים ומוזיקאים. במקביל, קבוצת הבעלים שלו פותחת גם סניף אקספרס לאיטלקייה בפשפשים
מקום חדש לחובבי בשר, שרוצים לנעוץ שיניים בפיקניה, נתח קצבים או דונר: האטליז, בכיכר רבין. בעליו מתחייבים לבשר טרי ואיכותי על סאלוף, פרנה או בצלחת
מהדורת החורף של פסטיבל אוכלים כשר יוצא לדרך, ערב בשר ויין במרינדו תל אביב, תפריט חורף חדש בסקאלה הירושלמית, ועוד אירועי אוכל טעימים
שטף מלונות הבוטיק שנפתחים בתל אביב, נושא עימו תופעה חדשה של מסעדות קטנות הפועלות בהם. הלאונג' של מלון רוטשילד מציע ארוחות בוקר ותפריט מנות קטנות לצהריים
המסעדה האסייתית המסקרנת של השף יובל בן נריה תיפתח בקרוב, ויש למה לחכות: רמז לתפריט העתידי שלה אפשר יהיה לקבל בשבוע הבא, בסעודה משותפת שתתקיים עם השף שרון כהן בשילה
מעדניית שף חדשה לשף האוסטרי פיטר הומל, שעמד בראש המטבחים של המלונות המובילים באילת. 200 סוגי גבינות, דגים, פירות ים ובשר משובח, שאפשר גם לטעום במקום
מנות על האש במסעדת שולחן, פסטיבל אוכל בעמק יזרעאל, יומולדת שנתיים למסעדת מנואלה בזכרון וחגיגת אוכל הודי ב-99 שקלים באינדירה. כל אירועי האוכל המעניינים של השבוע
אין תענוג גדול מזה: יום חופש ככה סתם, בלי שום מחויבויות משפחתיות או דתיות. המסעדות חוגגות את שבתון הבחירות, ומציעות הנחות ועסקיות. כל הפרטים מצפון לדרום
המסעדה הכשרה Pranzo נפתחה בלב גינה ירוקה במושב בני ציון. במקום מוגשות ארוחות עסקיות בלבד, ב-69-89 שקלים. ההשראה: וילה כפרית בטוסקנה
פסטיבל שף תאכל חוזר במתכונת חורף עם תפריט ב-84 שקלים, בבנדיקט מתחדשים בגזרת ארוחות הבוקר, ובקינג ג'ורג' מציעים עיקרית ב-25 שקלים. כל אירועי האוכל של השבוע
האם המטבח המקסיקני לא התחבב על הישראלים כי הוא פשוט לא מתאים לנו? ואולי לא ידעו להכין אותו נכון? הייתכן שהמקומות החדשים ישנו את המגמה?
7 שנים פעלה מסעדת ערמונים במושב סגולה שבדרום. עכשיו היא מתרחבת לצמח, חמי יואב, ובהמשך גם בשרון, לטרון ואילת. התפריט הרחב יישאר, ולנוף יהיה תפקיד מרכזי
ערב תאוות בשרים בפאב שטרן, מאסטר שף טבעוני במטבח של רמה, מנות חדשות באיטלקייה הכשרה טרנקווילה. כל אירועי האוכל המסעירים של השבוע
אם עד עתה נאלצו אוכלי הכשר באשקלון להיכנס לאוטו ולנסוע רחוק, היום יש להם אופציה מתחת לאף. VISTA בחוף דלילה תשלב בין המטבח הצרפתי, הפיוז'ן המודרני והאסיאתי