אין לכם חולץ פקקים ליין? אתם צריכים נעל, מפתח וכף עץ
השיטה המהפכנית הזאת לפתיחת בקבוק יין תדרוש מכם: נעל, שרירים, קיר חזק ושכנים סלחניים מאוד. לא רוצים להרוס נעל? אפשר גם עם מפתח או כף עץ
השיטה המהפכנית הזאת לפתיחת בקבוק יין תדרוש מכם: נעל, שרירים, קיר חזק ושכנים סלחניים מאוד. לא רוצים להרוס נעל? אפשר גם עם מפתח או כף עץ
לאחר סגירתה של מסעדת וויינברג, חביבת הלקוחות הקבועים, החליטו שניים מעובדיה לקחת את החלל וכעת הם פותחים אותו מחדש תחת השם באבי, עם קונספט מעט שונה תוך שמירה על האווירה השכונתית
בדיוק בשיא השרב, יש מצטרפת חדשה וקיצית לעולם המסעדנות. תכירו את פאראקאלו, שמביאה ניחוחות של טברנה יוונית לחוף הים של יפו
טובי השפים בישראל חברו יחד לפופ אפ סנדביצ'ים מיוחד, לשבוע ימים בלבד, בשרונה מרקט. כל שף הכין את סנדביץ' החלומות שלו, כשכל ההכנסות קודש לבית השנטי
בשורה טובה לירושלמים: יוצאת מאסטר שף רחל בן אלול פתחה דוכן סנדביצ'ים חדש בבירה. "רציתי להביא את הדוכנים החמודים מהשדרות התל אביביות אל הרחוב הירושלמי", היא אומרת
שכונת רמת החייל התחדשה לאחרונה בשאלוט, מסעדת יוקרה יוצאת דופן בנוף המקומי. בתפריט כיסונים מהמטבח הרוסי והבוכרי בעבודת יד לצד מנות גורמה מוקפדות, והכל כשר למהדרין
הסועד הנודד מגיע לאכזיב, תפריטים חדשים ברחבי הארץ, מתחם משאיות אוכל חדש, פסטיבל אוכל יפני, המסעדות מתחילות להתכונן ללילה הלבן ומסעדת גדרה 26 נסגרת. פותחים שבוע עמוס
כאילו שהחיים אינם קשים מספיק, יהיה עלינו להתמודד עם משבר נוסף: גבינת הקממבר הצרפתית המקורית אוזלת ונאלץ להסתפק בחיקויים
אחרי שהפך לאימפריה יפואית עם ד"ר שקשוקה והשווארמה המפורסמת, בגיל 65 בינו גבסו לא שבע ומגיע לשדרות רוטשילד עם בינו בפיתה
מתברר שהקורנפלקס, הנאצ'וס, עוגיות השוקולד צ'יפס ואפילו הבירה הן תוצר של טעות במתכון או אלתורים הכרחיים במטבח. אספנו כמה מהטעויות שהניבו לנו את המאכלים והמשקאות הכי טעימים בעולם
אם ביקרתם בעבר בספרד או בדרום אמריקה בטח טעמתם כבר צ'ורוס מופלאים, חמים מהשמן ומצופים בסוכר. מקום חדש בת"א בשם הצ'ורוסיה לוקח את הקינוח המופלא לשלב הבא ויש גם גלידה בסיפור
הרשת מלאה בסרטונים של נגני ירקות - שגם אם כשרונם המוזיקלי מוטל בספק - יכולתם היצירתית להפוך ירק לכלי נגינה מוערך בהחלט. בואו ללמוד איך מכינים חליל-גזר איכותי שמשמיע צלילים
אחת מהמסעדות המדוברות של הקיץ נפתחה אמש סוף סוף בכיכר רבין בתל אביב. כל מה שצריך לדעת על קפה האנוי, המסעדה הווייטנאמית-צרפתית של השפית נופר זוהר, שתדבר גם לשומרי הכשרות
מזללת ההמבורגרים ויטרינה מגלה את המיקום של הסניף החדש-ישן, בהוטל מונטיפיורי וקופי בר חוגגים את הלילה הארוך ביותר בשנה ומסעדת ז'אז'ו וינו בשרונה נסגרת. פותחים שבוע- כל חדשות האוכל
במתחם מקום בלב באזור רעננה תתחיל לפעול מסעדה נוספת בשם שסטל, שתציע אוכל כפרי מחומרי גלם מקומיים ותפריט עונתי
השף ג'יימי אוליבר מוכיח שהרבה לפני היותו גאון קולינרי, הוא קודם כל בן אדם כאשר הזמין היום את המשפחות שנפגעו בשריפה בלונדון לבוא לאכול בחינם במסעדה שלו
הטרנד המקסיקני שקצת דעך בשנה האחרונה, חוזר ובגדול עם טאפאצ'ולה, מסעדה לוהטת שמשרתת את עובדי המשרדים מסביב בצהריים ואת הבליינים של הערב והלילה. בואו במונית, יש מרגריטה
אחרי המתנה ארוכה במיוחד, בימים הקרובים מסעדת החוף של עומר מילר - קאליפסו - נפתחת לקהל הרחב. בתפריט: מנות קלילות וקיציות, שכמובן ייראו מעולה באינסטגרם שלכם
בשורה אסיאתית חדשה ומסקרנת מגיעה בימים אלו מכיוון ראשון לציון עם אירזומי, השייכת לבעלי רשת בלאק בורגר. בתפריט: הרבה מנות תאילנדיות ותפריט סושי של המאסטר מידן סיבוני
סניפי שגב קונספט משיקים שירות משלוחים ארצי, האקסטרה ברוט הופך לפופ-אפ אסיאתי, מטבחצר מגיעים לת"א, תפריט קיץ בפאסטל ועוד המון חדשות אוכל טעימות
הקנדי סם פאנופולוס הלך לעולמו בגיל 83, פחות מארבעה חודשים לאחר הסערה שעורר נשיא איסלנד, שאמר כי היה מוציא את הפיצה בסגנון הוואי מחוץ לחוק. סיפר בעבר כיצד נולד הרעיון: "פשוט פתחנו קופסת שימורים, שמנו ורצינו לראות מה תהיה תגובת הלקוחות"
חיי הלילה בירושלים מסתמנים כלהיט, וכעת מצטרף עוד מקום חדש לסצינה השוקקת הזו - בר היין התוסס פרימיטיבו
אם ג'יימי אוליבר המליץ לוותר על הטוסטר הלחיץ לטובת טוסט על מחבת, מי אנחנו שנתווכח איתו? קבלו את המתכון המשובח ביותר להכנת טוסט גבינה מהחלומות שלכם - כמו שהיו עושים אותו פעם
נדמה שבכל שבוע נפתחת בישראל מסעדה איטלקית חדשה. הפעם מדובר במסעדת פומו, שמביאה את המטבח של ארץ המגף לשכונת רמת החייל
לקראת הקיץ העיר נתניה מתחדשת במסעדת וופלים חדשה ופוטוגנית שתציע גם ארוחות בוקר מושחתות וקוקטיילים צבעוניים
קבוצת R2M בעלת המסעדות הפופולריות בראסרי והוטל מונטיפיורי לא עוצרת ופותחת גלידרייה מלאת סטייל מבית הבייקרי. בתפריט: גלידת פיסטוק עם מרנג לימון, גלידה בתוך בריוש ועוד המון הפתעות
השף הקשוח, גורדון רמזי, יוצא נגד "השטיקים" של המסעדות וחושף לסועדים הפוטנציאלים מהי הדרך הנכונה ליהנות מארוחה טובה וזולה
קפה אל נור משנה כיוון, עומר מילר פותח סניף נוסף לסוסו אנד סאנס עם המון חידושים, תפריט קיץ בניטן תאי ומנות חדשות בג'ירף. פותחים שבוע באווירת קיץ
אל פימפי היא הגדולה והמפורסמת שבמסעדות מלאגה, מוקד קולינרי משובח בפני עצמו. לכבוד יום ההולדת ה-15 של קלואליס מגיע השף להתארח במטבחו של ויקטור גלוגר, עם זמרת הפלמנקו קומפלט ואתם זוכים להצצה לאווירה הייחודית של דרום ספרד
מגזין המדע New Scientist בדק האם הטיפים המסורתיים שכולכם מכירים לבישול ועבודה במטבח הם אמת או מיתוס. כמה מהמסקנות מאוד יפתיעו אתכם