משהו מושחת לשבת: קינוחים
דנה מלמד מבלה את הסופ"ש הזה בייצור ליין של עוגות מתנה לכל מיני אנשים טובים שמגיע להם. אתם הרווחתם מתכונים לעוגת גבינה ואגסים ומאפינס שוקולד ובננה
דנה מלמד מבלה את הסופ"ש הזה בייצור ליין של עוגות מתנה לכל מיני אנשים טובים שמגיע להם. אתם הרווחתם מתכונים לעוגת גבינה ואגסים ומאפינס שוקולד ובננה
במאג או כוס זכוכית?כמו אלכוהול גם קפה מסוגים שונים נהוג לשתות בכוסות ספיציפיות. אם את הקפה הנמס אפשר לשתות בכל כוס לפי החשק ומה שיש בבית עם האספרסו לא כדאי לשחק
יקב רימון שמפיק יינות ייחודיים מרימונים מזמין לאירועי טעימות ומציע גם שת"פ אוכל-יין עם מסעדת שף ירושלמית
הוא עושה היכרות עם טחינה שחורה ואפילו שמוסיף חטא על פשע ומצרף גם שמנת - המוסר שלו עומד על 310 קלוריות בלבד
הוא מת להתפנן בקופנגן אבל הימים הנוראים בפתח והמסעדוס שלנו נשאר לסליחות. כפיצוי שלחנו אותו ל'גאו' התאילנדית הכשרה. הוא חזר מבסוט
כיכר אתרים קמה לתחייה. היועצים הקולינריים שאחראים לשניצל של 'נואר' פתחו שם את 'סוקה' מאכל צרפתי מהריביירה של בצק חומוס מגולגל וממולא. הנוף מהקומה השנייה כלול בדיל
אייס-טי רימונים מוצלח וסדרת מיצים בשם תפוחי גן עדן הם המרעננים הסמליים על מדפי הסופר לקראת החגים
אם תקדימו את הקניות לחג תוכלו לרכוש בחינאווי יינות ישראליים ומיובאים בהנחה של 30%
מי שלא מתחרמן מנתח אנטרקוט משויש ולא חושב שלוקוס בשרני הוא אירוטיקה בהתגלמותה, כנראה שלא יוכל להיות שף. עומר מילר, השף של 'פודארט' חושף את כל האמת
בחגים כולנו פולנים ורוצים להביא מתנה נאה, להגיש אוכל שיקצור שבחים ולא לפשל ברוטב. בסניפי 'ספייסס' מציעים ייעוץ חינם בנושאים הבוערים האלה
ייתכן שכמו כל קוצצי הסלט שמבליחים פה גם מקומו של המכשיר החדש יהיה בארון, אבל מי שאוהב קוביות סלט קטנות ומדויקות ואינו הססן באופיו כבר מדבר על התמכרות
העסקה לפי שווי של 4.5-3.5 מיליון ד'. מחזור המכירות של צוריאל, הפועלת עם מערך הפצה עצמאי מוערך ב-60 מיליון ש' בשנה
יכול להיות שאחרי שהוא נגמל מסיגריות האקס ההורס אוהב לנגב חומוס ליד האספרסו שלו? ומי העז למזוג לו חלב חמוץ?
צבי טריגר נכנע לקיץ ומפטם את המקפיא בפירות חתוכים. בשעת כושר הוא זורק אותם לבלנד ורוקח שייקים מגן עדן
אם מנות הנולדס הבעייתיות יישרו קו עם הרולים הטובים יש לרשת הסושי המהיר סיכוי בת"א. ובכל זאת רועי ירושלמי שואל מה היה דחוף להם להתמקם קרוב כל כך לסושיות מצליחות?
ברחוב הארבעה נפתח היום 'מועדון הקצינים' מסעדה אסייאתית עם דגש סיני בלי נודלס וסושי. רושפלד ייעץ ורימון בן יקיר, בעליו של 'הג'ירף', בראש הקלאב
אם אתם חסידים של מוצרי חלב, כדאי שתדעו שלא כל הלבן בריא. מדריך מעדני החלב של ישראל: מה הכי מומלץ ועל מה כדאי לוותר
כן זה גימיק, אבל כל הסימנים מראים שהסינטה על אבן לוהטת של 'הטרקלין' תהפוך למנה מיתולוגית. שיר נוסצקי בדקה איך מכינים אותה
רועי ירושלמי קובע ש"אייסברג וולקנו" בנמל ת"א הוא אחד השוסים הכי מוצלחים שצנחו כאן לאחרונה. הפיצרייה/גלידרייה מציעה פיצות מהממות, מנות פינצו' שהן פ?אן טהור וקינוחים חלומיים. רוצו
יש שיגידו שהשף גולן גורפינקל (אקס 'מאנטה ריי' ועכשיו 'דלאל') ניסה לעשות חנדלעך לשיר נוסצקי אבל הוא בסך הכל ענה על השאלון שלנו
כשנכנסים לקפה חיים ארלוזורוב, זה השכונתי ליד השופרסל, מגלים עולם שלם של נישות וחללים וגם תפריט לא סתמי בכלל שמעוצב כמו עיתון ומציע מנות לא שגרתיות
עמר זרניצקי, רשמתם? וואלה! אוכל מסמנת אותו כשף קונדיטור שיעשה פה מהומות במתוקים. בינתיים הוא בגמר של תחרות קונדיטורים עולמית ויוקרתית וביומיום במסעדת 'ברקרולה'
בדלי יחיעם mix & select, שנפתח במקומו של סניור סנדוויץ' המיתולוגי, שומרים על הקונספט המנצח ועושים כריכים קטנים בשלל מילויים
המסעדן הנמרץ עמי ברגיל קיבל השראה מפתיעה ממלחמת לבנון האחרונה, שבה לחם ופותח את 'זהרה' - מסעדה לבנונית בת"א. התחזית: אוכל ערבי מעולה במחירים שוברי שוק
מסעדת 'מניאנה' החדשה במבשרת ציון מזמינה בשבת לארוחת קערות איטלקית משפחתית
בסופ"ש הקודם דנה מלמד יכולה רק הייתה לחלום על שינקן, אמנטל וביצה. השבוע היא מגשימה את מה שנחשב בעיניה לשיא הפינוק
הטרנד הכשר לא מרפה. הצופים לחצו והחל משבוע הבא המתכונים הכשרים שישודרו בערוץ האוכל יסומנו בלוגו הולם
הוא ישפוך פה הכל ולא יחסוך מכם את הצעקות והקללות במטבח ואת הקושי לנהל חיים נורמלים. עומר מילר השף של 'פודארט' בטור אישי וחושפני שלא ישאיר אתכם אדישים, כי להיות שף זה עבודת פרך
היא מודה שאין על הקריספיות של הבורי כשנאפה בתבנית משומנת, אבל מפצה בגרמולטה - תיבול בלקני ייחודי וסוגרת עניין ב-370 קלוריות
את השם כל אחד מכיר וגם את הלחם, אבל עד עתה כשחיפשתם 'לחם ארז' ברשת לא העלתם אפילו גרגר קמח. עכשיו יש אתר רשמי
בקפה בנוה צדק חוגגים את סוף הקיץ בתפריט חדש ובהופעות חיות של הרכבי ג'אז
נטול, פעם ביום עם סוכרזית אבל עדיף בבית קפה
הפעם בקריאת ביאליק שני ספרי בישול בריאותיים האחד סוגד למדד הגליקמי והשני מיועד להורים אובדי עצות שמחפשים מתכונים לתינוקות מאושרים
שי הרשקוביץ לא מוותר על הקפה גם כשהוא בשטח ושכח את הפינג'ן. פחית שימורים, חוט ברזל ומקל ויש משהו חם לשתות
לכאורה הקשר בין ניר צוק למשביר לצרכן נראה תמוה, בפועל השף חונך ברשת ליין מוצרים תחת שמו
טכניקות התפתחו, מוצרים התגלו ככשרים והדתיים רוצים לאכול טוב. וואלה! אוכל לא יכולה להתעלם מהטרנד הכשר שתופס תאוצה בעולם ובארץ ומבררת לאן נושבת הרוח
לצבי טריגר אין תנור חימר בבית וגם לא יהיה לו בקרוב, אבל תסמכו עליו שהוא מצא פתרון יצירתי להכנת עוף טנדורי. מנת יחיד כמובן
רגע לפני שמסעדת 'דלאל' נפתחת בנוה צדק שיר נוסצקי בדקה עם השף גולן גורפינקל איך מכינים את אחת ממנות הדגל
ביסטרו גבריאל המושקע ברחוב מונטיפיורי ייסגר עוד כשבועיים. במקום ייפתח סניף נוסף של פטיסרי מאזרין ששמחים להיכנס ללוקיישן המופלא
אנחנו כאן כדי לחשוף בפניכם בתי קפה סמויים שאחרי שתכירו לא תפסיקו להודות לנו. והפעם מילשטוק בגינת רות בלב ת"א. המנות כמעט חד פעמיות, החברה מלבבת והמחירים - בדיחה
כששי אילן קיבל הזמנה לטעום את הרקנאטי ספיישל רזרב בביתו של הרקנאטי עצמו לא עלה בדעתו לסרב. חרד ונרגש הוא הצטייד בקולגות הנכונים ותרגל מינגלינג חינני. והיין? פשוט תצטרכו לקרוא
המנות בקפה נינה קטנות, המחירים מוגזמים, כיסאות העץ לא נוחים, ואת הסלט תצטרכו לערבב בעצמכם. לפחות הקפה היה מצוין
כדאי לכם לבקר בירושלים. אחרי שתניחו פתק ותסיירו בסמטאות, תוכלו להמשיך למסעדת אדום מוקפת החומה, למלא את כרסכם במאכלים משובחים וליהנות מהיובש היחסי
מוסד האוכל התל אביבי הביתי טשרניחובסקי 6, עובר דירה ומשדרג עצמו לביסטרו עם תגבורת של מנות גורמה בערבים ושף מגבה. הלקוחות הוותיקים מפרגנים
בין אם תקראו לו אגפוח או תפוגס, הנאשי - האגס שמגיע מסין - מפוצץ בעסיס עד שבא לסחוט אותו לכוס. חוץ מזה יש לו טעם אגסי ומרקם תפוחי והוא לא זול בכלל
חריף או פיקנטי עם עוף או טופו - דלינו בצ'ופסטיקס את הנודליות המובילות בתל אביב-הרצליה, החל מהג'ירף, הקיסר המייסד ועד לבית התאילנדי הממכר. יש גם מנות מומלצות
מהבריאותית ועד הגאונית - חמש תחנות מיצים תל אביביות שמומלץ לתדלק בהן במהלך מסע עירוני קייצי
אחרי עבודה במסעדת פיוז'ן עילית בלוס אנג'לס, ב'קופי בר' ו'בבראסרי', אלעד להב פתח ביסטרו אישי ברמת השרון. הכישרון, הטוטאליות והאינטליגנציה מתחברים בשף שלא פוגשים כל יום
וואלה! קפה חותמת את סקירת קיוסקי-הקפה לאורך שדרות תל אביב ב"קופיהוליק" שבשדרות בן גוריון