סותם עורקים: מאפה בצק עלים במילוי גלידה קרה
יש רק דרך אחת להתמודד עם החום מבחינתנו והיא גלידה. הרבה גלידה. הטרנד של מילוי מאפים בגלידה כבש גם אותנו והיינו חייבים למלא מאפה בצק עלים בריח קינמון וחמאה בהרבה גלידה
יש רק דרך אחת להתמודד עם החום מבחינתנו והיא גלידה. הרבה גלידה. הטרנד של מילוי מאפים בגלידה כבש גם אותנו והיינו חייבים למלא מאפה בצק עלים בריח קינמון וחמאה בהרבה גלידה
מתחילים את השבוע באנרגיות טובות ואוכל שנותן הרבה כוח לצלוח אותו בקלות עם מתכונים מתוך ספרה החדש של זהר לוסטיגר-בשן, "לאכול טוב"
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עונת היורו בעיצומה, הימים הארוכים מזמינים לאירוח נעים של חברים ובני משפחה ונעמה נויהואוז נרתמת לאפות לכם את הנשנוש המושלם לצד הבירה- מאפים קטנים בסגנון פחזניות עם עוקצנות של פתיתי צ'ילי ופרמזן. תענוג אמיתי שגם אפשר לארוז ולקחת לים
הגעגועים לימות החורף הקרירים הובילו את מירב שיינר אל הלימונים הצהובים בעלי הניחוח המרענן והמשכר, מהם היא אופה עוגיות, להפיג איתם את החום
הקיץ והנוסטלגיה מחזירים את מירב שיינר לשנות ה-80 העליזות והיא מתענגת בערגה על עוגות קטנות ומרעננות עם אפרסקים מקורמלים מקושטות קצפת ודובדבנים, כמו פעם
את העוגה הזו לא צריך להכין מראש, לא צריך לדעת לאפות ואפילו אין צורך בתנור
מירב שיינר מזכירה לנו שהחיטה היא המלכה האמיתית של החג ומחליטה לעשות לה כבוד עם כתר שמרים משגע במילוי תרד וגבינות שיהפוך את שולחן שבועות למלכותי
עוגת גבינה קלאסית רכה וטעימה - הקונדיטור של רולדין חשף בפנינו את המתכון וגם את הטיפים שלו לעוגת גבינה אפויה מנצחת