לצאת מהבית זה אוברייטד: 10 משלוחים חדשים שכדאי להכיר
שעון החורף שנכנס אתמול בלילה לתוקף הוא האישור הרשמי שלנו להכנס לפוך ולא לצאת מהבית עד שהקיץ יחזור. בדיוק בשביל זה אספנו עבורכם 10 משלוחי אוכל חדשים באזור ת"א, שכדאי להכיר, כי תכף יתחיל לטפטף
שעון החורף שנכנס אתמול בלילה לתוקף הוא האישור הרשמי שלנו להכנס לפוך ולא לצאת מהבית עד שהקיץ יחזור. בדיוק בשביל זה אספנו עבורכם 10 משלוחי אוכל חדשים באזור ת"א, שכדאי להכיר, כי תכף יתחיל לטפטף
אנחנו רוצים אותו וול דאן: פרנקו נורייגה, שף ודוגמן מפרו, כובש את הרשת עם סרטון הדרכה להכנת פודינג זרעי צ'יה, אותו הוא מכין כשהוא לבוש בתחתוני בוקסר בלבד. נראה אתכם מצליחים להתרכז במתכון
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין כמו שקשוקה לארוחת בוקר, על אחת כמה וכמה אם היא נכנסת לתוך מאפה חצ'פורי גיאורגי, רך וזהוב
בשורות קשות לחובבי העיר רומא: רבע מהמסעדות בעיר עלולות להסגר בקרוב, בשל עבורות תברואה קשות, בין הממצאים מכת ג'וקים וצואת עכברים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין אם כחלק מארוחה או כנשנוש, סמבוסק עיראקי הוא תמיד קונצנזוס. אורלי פלאי מזרזת תהליכים בדרך לבצק הנכסף ובעזרת עוד זוג ידיים במטבח מטגנת כיסונים פריכים במילוי מחית חומוס מתובלת
הוא אחר מהמזונות הבסיסיים הפופולריים ביותר, משתלב נהדר בכל מטבח עדתי ויש לו אינספור זנים ודרכי הכנה. ביחנו את עצמכם - כמה אתם באמת מכירים את כוכב המזווה שלכם, האורז?
קוקטיילים הם כבר מזמן לא מילה גסה או משקה לבחורות - אלא שילוב של מנת גורמה משובחת ויצירת אמנות. הצצה לסצינת הקוקטיילים המסעירה של לונדון
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שווארמה היא אחת ממנות הדגל האהובות ביותר בישראל, ותופתעו לגלות שממש לא מסובך להכין אותה בבית. אבי ביטון מתקתק שווארמה פרגית תוך דקות ספורות עם אותו טעם מתובל, חרוך וממכר
הוא טעים, מזין, קל לעבודה ויכול לעבוד נפלא במנות, ראשונות, עיקריות, ארוחות בוקר וסלטים כאחד, ואפילו בקינוחים. האבוקדו נמצא עכשיו בשיאו - קבלו 10 טיפים פשוטים שיקלו על העבודה אתו במטבח
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למה להסתפק במרק עוף רגיל כשאפשר לשדרג גרסה בלי הרבה מאמץ? חיבור של מרק רותח ומתובל, ירקות טריים ואטריות אורז, יוצר ארוחה מחממת ומשביעה בניחוח אסיאתי
הייתם מוכנים לשלם קרוב ל-100 שקלים על בצק עם רוטב עגבניות שעליו חתום אייל שני? רעות סהר נשלחה לטעום את הפיצה החדשה של התדר בגרסה הרגילה והטבעונית, וחזרה עם מסקנה נחרצת
אתמול נפתחה המסעדה הראשונה של קבוצת בנדיקט מחוץ לתל אביב בגרמניה - מעתה יוכלו גם תושבי ברלין לאכול ארוחות בוקר מושחתות מרחבי העולם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חשבתם שאתם יודעים איך לאכול ספגטי? יש לנו בשבילכם הפתעה טעימה, פריכה וממכרת במיוחד שדורשת רק מטבל פיקנטי ליד ואתם מסודרים
מהסוכה הכי דרומית במדינה מקבל אבי ביטון השראה למנת מוסקה, רק בסגנון צמחוני - מאפה שכבות של ירקות צלויים עם רוטב עגבניות שהוא מצפה ברוטב בשמל
רשת שמונה המתפתחת שחרטה על דגלה להגיש כריכי בשר בשמונה שקלים בלבד, מגייסת לשורותיה את השף-כוכב מושיק רוט ומבטיחה תפריט חדש ומשודרג
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בהשראת מרק המינסטרונה המפורסם, רקח עז תלם רוטב עשיר לפסטה מחומרי גלם קלילים וזמינים, בהם תרד, חומוס ורוטב עגבניות שעוטף את הכל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למי שקצר בזמן בין כל הפעילויות וצריך להעמיד ארוחת חג, זה המתכון המושלם לאירוח בסוכה: אצבעות פילו פריכות במילוי חצילים שמתקתקים בפחות מ-10 דקות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
החלק הכי טעים של העוף בגרסה מקוצרת שהופכת אותן לפריכות וזהובות, ועדיין שומרת על עסיסיותן
טריפוליטאים, תימנים, אשכנזים ומצרים, לכל עדה יש את המתוקים שלה שאוכלים מיד אחרי שהצום מסתיים. התאימו את המנות בתמונות לעדות השונות
חשבתם שכבר מיצינו את הקטע של גלידה בתוך מאפה? תחשבו שוב, כי כזה דבר מדהים עדיין לא טעמתם
המאכלים האהובים עלינו נמצאים בסכנת הכחדה וחלקם עתיד להיעלם בקרוב לחלוטין. בחידון שלפניכם רשימה של מאכלים - האם תצליחו לנחש מי מהם עתידים להעלם בשנים הבאות?
עונת החגים מספקת לנו הפסקה קטנה לחזור לשפיות. אנחנו מעדיפים להעביר אותה עם מנת ספגטי מחיטה מלאה, רצועות קישוא פריכות ושברי פיסטוקים ברוטב קרמי
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוגת סילאן לחה ועסיסית, המשלבת תמרים ועשירה בתבלינים. צורתה החגיגית מתאימה לקינוח מושלם וקליל לארוחת החג
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שבירת צום מענגת במיוחד מתכנן לנו אבי ביטון, בזכות מתכון לעוגה בחושה עם אגסים ושקדים שהצליח להוציא מידיה של קרן קדוש מקפה קדוש המפורסם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מאפה שמרים מפנק ומשובח בתוספת פניני סוכר. בפריז ניתן למצוא את המאפים הללו בכל קונדיטורית רחוב כמאפי בוקר של "לקחת וללכת" לצד האספרסו
לפתיחת תשע"ז ברגל ימין קפצנו לביקור במפעל הכי ישראלי שיש שבו מייצרים אלפי שקיות במבה ביום. כך בא לעולם החטיף הנמכר ביותר בישראל
הטרנדים הקולינרייים שכיכבו השנה בעולם לא פסחו על ישראל. קיבצנו את שש המגמות המובילות שעוברתו בהצלחה בתשע"ו, לא מעט בזכות האינסטגרם