ארוחה משפחתית: סלט אורז אדום עם ירקות מקורמלים
תום פרנץ ממציא מחדש את קערת הסלט, ומבשל סלט חם שמשלב קשת של טעמים: אורז אדום עם ירקות צלויים מקורמלים עטופים ברוטב אסייתי
תום פרנץ ממציא מחדש את קערת הסלט, ומבשל סלט חם שמשלב קשת של טעמים: אורז אדום עם ירקות צלויים מקורמלים עטופים ברוטב אסייתי
מסעדת "נומה" הדנית זכתה אתמול שוב בתואר המסעדה הטובה בעולם. ריטה גולשטיין, כתבת וואלה! מגלה מה אוכלים במסעדות הנחשבות בעולם ולמה ישראל לא מצליחה להתברג לרשימה. מתוך המהדורה
אתמול התקיימה בבריטניה התחרות השנתית שבוחרת את המסעדה הטובה ביותר בעולם. לאחר שנדחקה בשנה שעברה למקום השני, הצליחה מסעדת נומה הדנית לשוב לפיסגה
לקראת יום העצמאות מעניק הקצב יניב בר נור מקצביית המיט מרקט בת"א טיפים לטיפול בבשר על האש. אז איזה נתחים יש בשוק, כיצד מתפעלים את המנגל ואיך מכינים רוסטביף על האש?
איפה שומרים את היין בבית? מה אם אין לנו מרתף יינות? ואיך מאחסנים בקבוק שכבר שתינו ממנו? דייויד גרוניך, מנהל ההדרכה של יקבי כרמל, עונה על כל השאלות
אחרי החגים קשה לחשוב על אוכל ואם כבר רעבים, מתחשקת ארוחה קלה ככל האפשר. השף יואב בלימן מתקתק ארוחה מהירה עם דג עדין ומיקס אורז צבעוני עם הפתעות
הבעלים והשף של המסעדה, רפי כהן, טוען כי הסיבה לסגירת המסעדה היא "הונאת ענק" אך טרם הוגשה תלונה במשטרה. לעובדי המסעדה יש גרסה אחרת. מה באמת עומד מאחורי סגירת המוסד הקולינרי? מתוך המהדורה
מי לא מכיר את המחזה הבא: מיד אחרי פסח מתמלא המזווה בקופסאות מצה חצי ריקות. מיקי שמו מציע להשתמש בשאריות המצה כדי להכין מאפים אלגנטיים במיוחד
בסוף השבוע האחרון נסגרה מסעדת רפאל של השף רפי כהן בת"א עד האחד במאי. לדברי כהן הדבר אירע בשל הונאה כספית ומאידך העובדים גורסים כי הסגירה נובעת מגל פיטורים שהביא למצוקת כוח אדם
לא פחות מחמישה עסקים שונים נמצאים בשני מבנים במתחם שרונה בת"א, המכונים ליטל איטלי. השף יוגב ירוס שמנצח על הפרויקט המורכב מסביר איך עושים את זה
לימי חול המועד מכין תום פרנץ קציצות אורז צמחוניות מקמח מצה, המוגשות עם מטבל יוגורט עדין או טחינה ירוקה. שדרוג מעולה לבראנץ' משפחתי לא מחייב או כנשנוש לילדים
מתלבטים מה להגיש לאורחים? קניתם יין אבל לא יודעים איך להגיש אותו לארוחת החג? יועצת היין קרן כהן מיקבי כרמל מסבירה לליהי ילון איך עושים את זה נכון
ביקשנו משפים מובילים בישראל מתכונים נוסטלגיים מארוחת החג בביתם. חיים כהן ערבב סלט תפוחי אדמה, עומר מילר הכין צלי של סבתא שעובר מדור לדור, אביב משה רקח חרוסת ושאול בן אדרת קינח בסוטלץ' ובומבואלוס
יהלומה לוי מהביסטרון בת"א מנצלת את עונת האביב הקצרה בשוק ומכינה לליל הסדר תבשיל נפלא של תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר טחון המתבשלות ברוטב אפונה לימוני
ארוחת ליל הסדר העמוסה לא שלמה בלי קינוח קליל וקל לעיכול. יהלומה לוי מהביסטרון בת"א מגישה סוטלאץ' - פודינג אורז אוורירי ועדין בניחוחות תות וקוקוס
ביקשנו משפים מובילים בישראל מתכונים נוסטלגיים מארוחת החג. ארז קומרובסקי אפה את עוגת השוקולד של אמו, גיא פרץ נזכר במרק הפול של אימא, ומאיר אדוני בישל מנה חגיגית שמזככת את כל טעמי האביב
ביקשנו משפים מובילים בישראל מתכונים נוסטלגיים מארוחת החג. ניר צוק יצר חוויה מתקנת לקומפוט של סבתא, רועי גונ'צולה גלגל קובה לבנוני, אבי ביטון בישל קציצות טלה ושגב התמוגג מארטישוק ירושלמי
להביא יין לחג זה לכאורה תיק, אבל בחירת יין לא חייבת להיות כאב ראש. דייויד גרוניך, מנהל ההדרכה של יקבי כרמל, מסביר להילי ילון איך מתארגנים נכון לחג
לכבוד חג יציאת מצרים מכינה השף קונדיטורית נעמה נויהאוז קאפקייק חגיגי וכשר לפסח מצופה בעיטורי בצק סוכר של משה בתיבה