ארז קומרובסקי מארח חברים ומבשל מטעמים
ארז קומרובסקי מארח את מיטב השפים בצפון, מעניק מתכונים לפריקסה, דגים וקינוח של תפוחים ממולאים ומחלק לכם כרטיס זוגי לסדנה בגליל
ארז קומרובסקי מארח את מיטב השפים בצפון, מעניק מתכונים לפריקסה, דגים וקינוח של תפוחים ממולאים ומחלק לכם כרטיס זוגי לסדנה בגליל
אין כמו לחגוג את ערב השנה החדשה בבית, עם חברים קרובים. פיליס גלזר מכינה נשנושים בריאים ומפנקים של ארטישוקים ממולאים, ספרינג רולס עם סלמון ויין חם מסורתי
יש אין סוף פטנטים וטריקים לבישול אורז לבן. אבל איך מכינים אותו כדי שיצא אחד אחד, כמו אצל השפים? כך תעשו זאת נכון
מתגעגעים לארוחות החג של ראש השנה ופסח בחורף, או מחפשים סיבה לארוחה חורפית רבת משתתפים? השפית טליה פבזנר מגישה ארוחת כריסמס בריטית מסורתית עם כל כללי הטקס
חיתוך של עגבניה אולי נראה כמו הדבר הכי קל בעולם, אבל למעשה יש דרך נכונה ומהירה לעשות זאת. כך תחתכו אותה כמו מקצוענים
לביבות דלעת עם הל, לביבות זוקיני אפויות ולחמניות קראמפט אנגליות - השף תום פישר ממסעדת עלמה לאונג' נפרד מחנוכה עם סטייל
הגשם חוזר ועושה חשק לתבשיל חם בסגנון מזרח אירופאי. מסעדת פראג הקטנה מציעה מתכונים ל-3 קדירות עם בשר שיפיצו ניחוחות מושלמים ברחבי הבית
אם נמאס לכם לספור קלוריות, טור ג'אנק חדש יעזור לכם לפרוק כל עול בלי להתנצל . לכבוד חג הג'אנק פוד היהודי, חנוכה, המדור נחנך עם סופגניית מרשמלו אימתנית, ללא עכבות
לכבוד חג החנוכה אייל לביא מכניס את בנו דוד למטבח של מסעדת רוקח 73 ויחד הם מכינים לביבות שף משודרגות עם תירס ושרימפס
בן, אדם, וסופיה קונפורטי מצטרפים לאבא - אבי קונפורטי (צפרה, טופולופומפו, זוזוברה) במטבח ומכינים לביבות שורשים ייחודיות, כמו שרק אבא יודע, לכבוד חנוכה
כרישה ובטטה הן שילוב מנצח תמיד, ובכוחן להפוך לביבה פשוטה למעדן מלכים. אוראל קמחי מטגן את הנשנוש המושלם לחנוכה, שחובה לטבול ביוגורט
כעיקרית, תוספת או כסלט: מאמנת התזונה רותם ברנר מאתר מושבניק,מעניקה מתכון לשעועית ירוקה מוקפצת בניחוח אסיאתי
היום בעידן השפע אפשר ליצור אינסוף גיוונים מעניינים ללטקעס המסורתי. פיליס גלזר מציעה לכם לביבות כרובית, לביבות סומאק וזיתים ואפילו גירסה טבעונית בריאה
מיה ויהלי בן אדרת משתלטים לאבא שאול (קימל, התרנגול הכחול, מר וגברת לי) על המטבח ויחד הם מכינים סופגניות יווניות מתוקות לחג החנוכה
יוסי שטרית ממסעדות הקיטשן מרקט ואונזה מארח במטבח שלו אורחת מיוחדת - בתו אופיר, ויחד הם מכינים ספינג' לכבוד חג החנוכה
רועי סופר, שף מסעדת בינדלה, מקבל לכבוד חנוכה עזרה מיוחדת - ילדיו יובל וליהיא סופר, נכנסים איתו למטבח ומטגנים אתו לביבות תפו"א חגיגיות
לא צריך להסתבך עם שמרים כדי להשיג סופגניות טעימות. מירי ארזי מטגנת בקלי קלות כדורי בצק קטנים וטעימים מבצק גבינה קליל לפי המתכון הרומני של אבא
עד שחג החנוכה יגיע רשמית אפשר כבר לתכנן את טיגון סופגניית הגורמה האולטימטיבית. רשת רולדין מגישה מתכונים לסופגניות הכי מפונפנות ומושקעות שיוציאו את העיניים לאורחים
הגשמים שהגיעו מוקדם גרמו לעשבים נדירים להפציע גם בשוק. פליקס רוזנטל ממסעדת חאן מנולי ביפו מבשל סלטים ותבשילים שמשודרגים על ידי טעמים מינרליים עמוקים של אספרגוס בר, חרחבינה ותרד ותורכי