

הגל השקט
הגדרת ישובים להתרעה
הגדרת צליל התרעה
נושאים חמים
יוני 2011 - כל הכתבות
- עם הזרם
גם מי שנרתע מהכנת דגים בבית לא חושש מסלמון. רות אוליבר נותנת 10 דרכים להכנת הדג הכי ידידותי בשטח
- סיפורים משולחן רבין
לאה ודררו, המבשלת האגדית של בית משפחת רבין מגיעה להכין שני מתכונים צמחוניים שלאה ויצחק רבין אהבו במיוחד, ומספרת סיפורים מהשולחן
- טרנד: לנגוס בבשר החי
מנות סטייק הטרטר משתלטות על המדינה ובכל מקום שלא תלכו, תמצאו אותו. קווים לדמותו של הסטייק השנוי ביותר במחלוקת
- מדריך הבישול: שניצל
השף שי כספי מלמד אתכם שלב אחרי שלב איך להוציא מהמטבח הביתי שניצל מושלם כמו זה של קפה נואר המפורסם
- טרנד: מסעדות דרכים משודרגות
לא עוד אוכל שמנוני או שיפודייה. כבישי ישראל בשנת 2011 מציעים לכם המבורגריה חדשה של לימוזין, קפה ג'ו או פאפאגאיו
- מבעד למסננת
אם אתם טיפוסים השותים תה קר איכותי בקיץ, זה המוצר בשבילכם - פילטרים חד פעמיים ליצירת חליטת תה. ישי אביאור שתה והתרגש
- המזללה יוצאת לדרך
מסעדת מזללה של השף מאיר אדוני נפתחת השבוע. היו מוכנים למסעדה הלוהטת הבאה של תל אביב
- מינימום מאמץ
אם מתחיל להיות לכם חם ולא מתאים לכם לבשל רוטב לפסטה, השף האיטלקי רוברטו מאסי מכין פוזילי עם עגבניות שאפשר להכין מראש
- מדריך הבישול: עוגות גבינה
במדריך בישול חגיגי לרגל שבועות, מלמד הקונדיטור איתי אלמוג מהקופי בר מבית R2M איך מכינים עוגת גבינה אפויה מושלמת, גבוהה ועשירה
- נשנושים לשבועות
השפית שיר הלפרן משוק הנמל המקורה מכינה נשנושי שבועות בהגשה מעלפת שיעשו את העבודה בלי הרבה מאמץ
- טרנד: חלב עיזים בצלחת
כחלק ממנות ממסעדות, בקינוחים ואפילו בגלידריות - חלב העיזים מגיע לכל פינה קולינרית ומאיים להחליף את חלב הפרה
- מתכון לפוזילי טונה: בזמן שבישלתם
השף האיטלקי של ברילה, רוברטו באסי מתקתק מתכון מהיר לפסטה פוזילי עם טונה, זיתים ועגבניות שרי טריות