מפריחה את השממה
גם קינואה יכולה לרגש, אם רק נותנים לה השראה. ארטישוק ירושלמי, ערמונים וחמוציות, למשל. דנה מלמד מלבלבת
גם קינואה יכולה לרגש, אם רק נותנים לה השראה. ארטישוק ירושלמי, ערמונים וחמוציות, למשל. דנה מלמד מלבלבת
ועכשיו תורכם אבי ביטון מדגים הכנת פודינג אורז בגרסה פורטוריקנית, עם חלב קוקוס ובננות
נזיד פרסי עשיר מבשר בקר, אפונה צהובה, לימון פרסי יבש ותפו"א. המתכון הזוכה של עומר נאור מאשקלון
בדיוק כמו שסבתא היתה מכינה. המתכון הזוכה של לילך קצב מהרצליה
120 אלף סוגי פטריות בעולם, 2000 מהם ראויים למאכל. שנייה לפני שהחורף נגמר, רותי שטיינברג לוקחת טריפ קולינרי וקופצת לסיר מרק
דנה מלמד לוקחת את הזמן, ומכניסה לתנור טלה עם חיטה וארטישוק ירושלמי. הסבלנות משתלמת
שלושה סוגי פטריות נפגשים על מצע דגנים, במנה צמחונית שגם קרניבורים לא יוכלו לה. אבי ביטון מראה לכם כיצד
וואלה! אוכל קורא לכם להשוויץ במתכון, ואולי לזכות בפרס
לא צריך להיות מחונן קולינרית כדי להצליח עם בורגול, ולמרבה הכיף הוא מקבל בשמחה כמעט כל שידוך. שני מתכונים קלילים לגרגרנים
מאוכזבת מאנשים אבל עם חיוך תמידי על הפנים, מכינה דנה מלמד תבשיל פתיתים ועדשים שכיף לאכול ישר מהסיר
כבר לא חורף אבל עוד לא קיץ. אבי ביטון משלב סביצ'ה דג קליל עם עדשים שחורות שצריך רק לערבב ברגע
אם גם אתם רוצים להתארח אצלנו ולהופיע בוואלה! אוכל, עכשיו זו ההזדמנות שלכם
מפרום טריפוליטאי שלא מהעולם הזה, גרם לנו להציץ לביתה של יולנדה חכמון ולראות שלב אחרי שלב את סודות המקצוע
פיליס גלזר מכינה לנו מנה מושלמת של עגבניות ממולאות בשפע סוגי אורז וקטניות, עם צנוברים ועשבי תיבול. מנה נהדרת, קלילה ומרשימה.
פגישה במעלית גרמה לדנה מלמד להיזכר בטעמים מבית השכנה, ולהכין אורז אדום עם כדורי בשר שגם הילדים שלה אוהבים
לא חייבים דגים, אפשר גם עם ירקות שיש בכל בית. השף אבי ביטון מגלגל לכם טיפים לסושי צמחוני מושלם
דנה מלמד חולמת על רקדניות בטן, לרגע גם הופכת לאחת ומתעוררת עם מקלובה של עוף, טלה וירקות
בצבעוניות חסרת תקנה, השף אבי ביטון מכין תבשיל חצילים, עגבניות וזיתי טאסוס על אורז לבן ואדום