מסעדת פטרה באשדוד רוצה להיות הכול, וגם מצליחה
כל מה שאנשים שאוהבים לאכול ולשתות צריכים כדי לנקות את הראש
אוהב לאכול ואוהב לבשל, אוהב יין ואוהב בירה, אוהב לגלות מקומות חדשים ואוהב לחזור לאותה המסעדה בפעם המאה, אוהב חומוס ופלאפל בשכונה ואוהב לנסוע חצי יום (לא כולל פקקים) כדי לגלות מקום חדש
כל מה שאנשים שאוהבים לאכול ולשתות צריכים כדי לנקות את הראש
ראשונות מהממות, סלטים טריים, עיקריות מופלאות וגם קינוחים מושלמים. סוכות בפתח ואנחנו פה כדי לסגור לכם את ארוחת החג וכמובן את חול המועד
חנויות יין נסתרות ובית קפה מושקע, מסעדת דגים נהדרת ותאילנדית מפתיעה. עיר הנופש הדרומית מעולם לא הייתה טעימה יותר, בואו
אחד המקומות המרהיבים פה לא מפחד להשתנות
שפרה מיכאלוביץ' נזכרה בילד, נזכרה בקורונה ונזכרה בלחם. התוצאה עוטפת
קו ראשון לים, אבל מנותקים מהטיילת, עם ארוחות מושקעות לאורך כל היום ואפילו מלתחות ומקלחות. לא ביקשנו יותר מזה
מקום שמתאים לכולם, בקטע הכי טוב של המילה
מפות לבנות, מטבח שף ומזגן כמו שצריך, כאילו הבלאגן מסביב שייך לסיפור אחר
בר היין החדש בשדרות מוריה רוצה לתת פייט לעיר התחתית, ומצליח להעיר את העיר כולה
מיזם עוגן למשפחות המילואים תומך ב-15,000 משפחות ברחבי המדינה. הצצה לחלק אחד קטן מהמערך האדיר הזה
אגם זהבי שירת בעזה מאז 7 באוקטובר. הזוועה נמשכה גם אחר כך
עמית מלצר רואה את השינוי, ורק מגביר
הבר הוותיק שהתחיל את טרפת מתחם בית הכנסת הישן לוקח את כל שמחת החיים הבולגרית, האוכל הטוב והאלכוהול המשובח ועובר קרוב לים ולשוק הכרמל
תבשילים מיוחדים כפי שלא טעמתם, הכנות שמתחילות מאפס, חומרי גלם מהשוק ופרנה אחת שנאפית במיוחד
עם נאצ'וס מקסיקני או לחמעג'ון טורקי, עם חטיף חומוס משובח או צ'יפס מדהים: יש כל כך הרבה משחקי כדורגל ביורו הקרוב, שתוכלו לנצל את כל המתכונים
ביסטרו חדש בחולון רוצה לתת לתושבי האזור את האופציה הכי טובה למסעדה, בלי להגיע לתל אביב. הכשרות עבורם זה רק הבונוס
תום ויסמן פתח סניף שני לגרגר הזהב במרכז של המרכז, ונותן למטבח לחלום
ב-6 באוקטובר התכונן נוב כהן, בעל עסק של דוכני מזון, לאירוע שמחת תורה באזור עוטף עזה. יום למחרת הוא מצא את עצמו מוקפץ למילואים בצפון, בזמן שהציוד של העסק שלו נמצא בצד השני של הארץ. "הגעתי רק אחרי 4 ימים לאסוף את הציוד. המראות היו קשים, ממש כמו בסרט מלחמה"
ממש על הטיילת של תל אביב, מול שקיעות יפות, בוטיק 180 לקח פניה של 180 מעלות עם תפריט פיצות חדש ומפתיע
עם מוצרלה ותרד או עם שפע של ירקות, קלאסיות או מתוקות. שישה מתכוני מצה בריי מופלאים, כי בעצם זה מה ששווה בחג הפסח
ליאן ואביתר בן ברוך הגיעו לפני שלוש שנים לאזור מוכה מזרקים ואשפה, והצליחו ליצור בו בית קפה שכונתי נעים, וטעים
מקמח תירס, או מקמח שקדים, מקמח מצה או אפילו מחמאת קשיו. קבלו את המתכונים הכי טעימים, שווים וקלים להכנה של לחמניות כשרות לפסח ולחמים כשל"פ
בלתי נתפס. מסעדת Shabour הפריזאית של אסף גרניט וקבוצת המסעדנים הישראלית זכתה בכוכב המיוחל בפעם הרביעית
עם שפע של כדורי בשר קטנטנים וטעימים והמון גבינות איטלקיות, מאפה הפסטה הזה, ישר מהמטבח של טוני סופרנו, הוא בדיוק מה שחלמתם עליו
מרכז אסיף גילה מה באמת חשוב עכשיו לחיילים שבשטח. התוצאה היא סיורים קולינריים חינמיים ברחבי הארץ
זו לא מסעדה חדשה לגמרי, אלא אותה הגברת הוותיקה והמוצלחת בשינוי אדרת מצוין
מהלחמניה ועד הצ'יפס, עם כל הבשר שבדרך כמובן
14 שנים לא הולכות ברגל. הן מתחילות לרוץ מחדש עם הרכבת הקלה
יוגב זאוי עצר את פתיחת המסעדה האשקלונית שלו כדי להאכיל חיילים בשטח. שואיה היא השלב ההגיוני הבא
מסעדת בשרים מושקעת שחוגגת במקביל את כל השמחות האפשריות וממיסה על הדרך את הגדולים שבציניקנים? כל האפשרויות נכונות