פאי פיסטוק במילוי פנקוטה פיסטוק
בצק פיסטוק פריך ועדין במילוי קרם פנקוטה עשיר וירקרק שאפשר לצלול לתוכו. נעמה נויהאוז מעלה הילוך עם עוגה מושקעת שאפשר גם להפוך לשני קינוחים נפרדים -בכל מקרה היא שווה כל ביס
בצק פיסטוק פריך ועדין במילוי קרם פנקוטה עשיר וירקרק שאפשר לצלול לתוכו. נעמה נויהאוז מעלה הילוך עם עוגה מושקעת שאפשר גם להפוך לשני קינוחים נפרדים -בכל מקרה היא שווה כל ביס
בלי יותר מידי מצרכים ובלאגן, השף קונדיטורית ענת קורוטיץ מלמדת איך מכינים מוס שוקולד מריר אלוהי עם קצפת קרמל מושחתת מעליו
גם השבוע צובעת לנו מירב שיינר-דנצ'נקו את סוף השבוע בסגול, הפעם עם נגיסי סלק וגבינות כייפים לארוחת הבוקר שאפשר גם לארוז בקופסא ולקחת לפיקניק של שבת
כשחושבים על מאכל יצרי ומלא תאווה, חושבים על שוקולד. לכבוד היום הרומנטי בשנה, גל קזס, שף-קונדיטור של יקב תשבי עבור שוקולד ולרונה, חוגג את האהבה עם שלושה קינוחים על טהרת השוקולד, כולל קינוח טבעוני ומושחת
משנכנס אדר גם החלות שמחות יותר. מירב שיינר- דנצ'נקו מקבלת את פני החודש השמח ביותר בלוח השנה העברי ואת פני השבת הקרבה עם חלות מקושטות ועשירות בטעמים
לכבוד יום המשפחה: חברי המערכת של וואלה! אוכל התבקשו לבחור מתכון מתוק אחד ואהוב במיוחד, זה שתמיד מבקשים מאמא כשרוצים להתפנק. מה המתכון שלכם?
מה עושים כשנגמרים כל המצרכים במזווה? מכינים עוגה בלי ביצים, בלי חלב ובלי חמאה. עוגת השוקולד שכבשה את הרשת ומתאימה גם לטבעונים
לכבוד יום המשפחה הקרב ובא, מציידת אותנו מירב שיינר במתכון קל להכנה לעוגיות נימוחות בטעם וניל של פעם כדי שגם הקטנים וגם הגדולים יוכלו להכין קופסא מלאה בהם ולהביע את אהבתם לקרובים להם ביותר