חאן מנולי: המסעדה שממציאה את החומוס מחדש
תכירו את חאן מנולי - מסעדה חדשה בשוק הפשפשים ביפו, המתמחה באוכל מקומי וטרי. השף פליקס רוזנטל מביא אתו השראה מאייל שני ושאול אברון ומאיים לשנות את הדרך שבה התרגלתם לאכול חומוס
תכירו את חאן מנולי - מסעדה חדשה בשוק הפשפשים ביפו, המתמחה באוכל מקומי וטרי. השף פליקס רוזנטל מביא אתו השראה מאייל שני ושאול אברון ומאיים לשנות את הדרך שבה התרגלתם לאכול חומוס
יוסי שטרית צולה חסה עם חמאה שמעניקה לה טעם מתקתק ופריכות ממכרת. כל הטוב הזה מצטרף לסלט אורז מתובל וססגוני, שמתאים מאוד לימים של סוף הקיץ
הדלי האסיאתי היא מסעדת שף שיושבת על פינת ברחוב בהוד השרון. עם תפריט רחב שכולל מנות מגוונות מכמה ממדינות אסיה, כל אחד יוכל למצוא כאן מה לאכול
מסעדת סלבדור נפתחה לפני פחות משנה בשכונה שהפכה למעוז הטבעונות. התפריט רובו מבוסס על בישול ביתי ובריאותי, ומציע מנה של חריימה טבעונית- לאלו מכם שמתגעגעים לטעם הדגים
השף אוראל קמחי מתקתק תוך דקות ספורות ארוחה מפנקת של קיץ: פסטה רחבה ברוטב ארטישוקים, יין לבן וגבינת מסקרפונה
במקום עוד טאבולה צפוי מכין יוסי שטרית סלט בורגול מרענן עם פטה, צנוברים, ורוטב פטנט: צזיקי מיוחד עם יוגורט ומלפפונים טחונים
רשת המסעדות ג'קו שנפתחה לפני כמעט יובל, המציאה את הקונספט שהיום אפשר למצוא בכל מסעדת דגים: מבחר מנות פתיחה וסלטים לצד מנה עיקרית. אז מה בכל זאת אפשר לחדש?
כמתאבן לאירוח קיץ קליל או כאנטיפסטי רענן - אוראל קמחי משדרג את הדלעת ומוסיף לה עניין עם מייפל אמיתי, קרם פרש ועלי מרווה
שתי צרפתיות שמתגוררות בארץ לא הצליחו למצוא את ההמבורגר החלומי שאכלו בפריז ולכן פתחו את המבורגר 26 גורמה בת"א - שחזור משגע של שחיתות צרפתית
פיצה היא לא רק מזון מהיר ומתועש ויכולה לשדרג גם ארוחה ביתית כייפית - אוראל קמחי מראה איך אפשר להפוך אותה למנה מגניבה, עם סיבוב של תחכום בתוספות
הותרה לפרסום זהות הנרצחת בתל אביב - דפנה בר ציון, מבעלי מסעדת אבטליון ביפו ומבעלי מסעדת סוזנה בנווה צדק בת"א. האזינו להקלטה מהריאיון האחרון שנתנה השבוע לצוות וואלה! אוכל, יום לפני מותה בטרם עת
יוסי שטרית לוקח תערובת מתובלת של פירורי לחם ובעזרת טריק פשוט הופך אותה לטוויל מרשים - כך תגישו סלט קיסר עם מרכיבים סטנדרטיים שנראה מיליון דולר
עונת הקיץ היא העונה שבה השפה הצרפתית מתגלגלת ברחובות תל אביב. הביסטרו הפריזאי הרובע השישי, מביא את הקולינריה הקלאסית של ארץ הבאגט, היישר למרכז העיר
לאורחים שמגיעים בהתראה קצרה מגיש אוראל קמחי קרפצ'יו בקר. לאחר רכישת הנתח מהקצב המנה הטעימה והמערננת הזאת מוכנה תוך דקות
המונה לא נותן לאזעקות להפריע לו לזלול בהנאה את המעורב של ממן באשקלון. המקום, שלא השתנה משנות ה-70, מגיש את אחת ממנות המעורב הכי טובות בארץ בטעם אסלי של פעם
בשיא עונת הקיץ והענבים, פורחת גם תעשיית הגראפה, משקה אלכוהולי שמקורו באיטליה. הצצה למזקקת יוליוס בגליל המערבי שמייצרת גראפה כחול לבן
כדי לפנק את מי שאוהבים לט"ו באב, אופה אוראל קמחי ממסעדת פופינה קינוח הכי קל שיש - סופלה שוקולד אוורירי של אוהבים
אחרי תשעת הימים וצום ט' באב, הגיע הזמן לפרוק כל עול. אוראל קמחי ממסעדת פופינה צולה סטייק עסיסי ומשדך לו ירקות שורש ורוטב יין אדום
במקום לארח עם אורז וסלט אבוקדו, מציע לכם יוסי שטרית את אותם המרכיבים בשינוי אדרת: מתכון לסלט אבוקדו עם אורז פטנט קרנצ'י ומעל הכל קצף גבינת עיזים שקל להכין בבית
בימים לא פשוטים אלה, נעים להיוודע למיזם אוכל שכל כולו תקווה - טעימה מארוחה מיוחדת שערך ארגון שפים למען שלום ביום חמישי האחרון באבו גוש, שכל מטרתה קירוב לבבות
בעבור מי שלא אוכל בשר בתשעת הימים או מחפש מנות קלילות של קיץ - מכין שף אוראל קמחי ממסעדת פופינה פילה מוסר עם פירה ביתי בניחוחות שום ופטרוזיליה