ארז קומרובסקי צולה על הגריל
לקראת עונת הגריל, ארז קומרובסקי מחמם את המנגל וצולה כל שידו משגת: דגים עטופים בעלי בננה, נתחי שייטל ואננס וגם לבבות עוף שנכנסים לסלט אביבי
לקראת עונת הגריל, ארז קומרובסקי מחמם את המנגל וצולה כל שידו משגת: דגים עטופים בעלי בננה, נתחי שייטל ואננס וגם לבבות עוף שנכנסים לסלט אביבי
לקראת יום העצמאות מעניק הקצב יניב בר נור מקצביית המיט מרקט בת"א טיפים לטיפול בבשר על האש. אז איזה נתחים יש בשוק, כיצד מתפעלים את המנגל ואיך מכינים רוסטביף על האש?
בישראל, צריכת כנפי העוף לנפש היא מהגבוהות בעולם והן מככבות גם על המנגל. דניאל שליט, שף מסעדת דיקסי בת"א, מלמד את כל הטריקים לכנפיים עסיסיות ונותן מתכון למרינדה מושלמת
קשה לדמיין בלילת פנקייק בריאה שלא תביא לתוצאה דחוסה ומחניקה. רוני קדר הצליחה לפצח את הנוסחה ומגישה מתכון לפנקייק רך ואוורירי מקמח מלא ושיבולת שועל, שגם הילדים יאהבו לנשנש
כדי לחזור לגיזרה ומהר, מציעה לכם השפית שלי לרון ממשק ברזילי לעבור לשיטת בישול בריאה ונהדרת אידוי. אז למה שלא תתנסו בהכנת לחמניות באו ממולאות, דפי אורז ממולאים וכדורי טופו?
עלי התרד הירוקים והרעננים יתנו טוויסט כמעט לכל מנה. השף עמוס שיאון מהלנה בנמל מכין סלט תרד עם שומר, מרק תרד ובורקס ביתי ממולא בתרד וגבינה
מיד אחרי חג הפסח חוגגים הנוצרים את חג הפסחא. שף ניזאר ג'יראסי ממסעדת "דנטה" בנצרת מלמד להכין שלושה מתכונים מסורתיים- צוואר כבש, שוק טלה ומעמולים
קוקלאות מבשר טחון וקמח מצה, מרק פול עדין ותבשיל שכבות צמחוני עם חצילים ועגבניות - השפים אור ברי ורועי ענתבי ממסעדת ברטי בת"א מגישים: ארוחת חג בסגנון סורי
הכינו את המצות והחסה: מחר יציינו ברחבי הארץ את ליל הסדר, לכבודו אספנו מתכוני חרוסת בשלל סגנונות: עיראקי, גיאורגי, פרסי, טריפוליטאי ומרוקאי
ליל הסדר מהווה הזדמנות מעולה להתרפק על מסורת הבישול של אבותינו. זמי שרייבר ממסעדת סנדר נזכר בצוואר הודו ממולא נוסח פולין ומלמד להכין את המנה הנפלאה שלב אחר שלב
ביקשנו משפים מובילים בישראל מתכונים נוסטלגיים מארוחת החג בביתם. חיים כהן ערבב סלט תפוחי אדמה, עומר מילר הכין צלי של סבתא שעובר מדור לדור, אביב משה רקח חרוסת ושאול בן אדרת קינח בסוטלץ' ובומבואלוס
שניצל תירס קפוא הוא אמנם המצאה גאונית אבל עמוסה בחומרים מייצבים. רוני קדר מגלה שבלי הרבה טירחה אפשר להכין בבית שניצלוני תירס טעימים שיישמחו את הילדים
ביקשנו משפים מובילים בישראל מתכונים נוסטלגיים מארוחת החג. ארז קומרובסקי אפה את עוגת השוקולד של אמו, גיא פרץ נזכר במרק הפול של אימא, ומאיר אדוני בישל מנה חגיגית שמזככת את כל טעמי האביב
בין כל המנות הכבדות של החג, אל תשכחו להצטייד במתכונים לסלטים קלילים. השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה בת"א מציע רעיונות ל-4 מנות מקוריות לליל הסדר
ביקשנו משפים מובילים בישראל מתכונים נוסטלגיים מארוחת החג. ניר צוק יצר חוויה מתקנת לקומפוט של סבתא, רועי גונ'צולה גלגל קובה לבנוני, אבי ביטון בישל קציצות טלה ושגב התמוגג מארטישוק ירושלמי
לא צריך הרבה כדי להרשים את האורחים בליל הסדר. פאולין שובל מעניקה ארבעה מתכונים עם עוף צלוי מגובים בטכניקות שיעשו את ההבדל בין ארוחת חג בינונית, לכזאת שעוד ידובר בה
רגע לפני פסח אפשר לאסוף את כל החמץ בבית ולהכין ממנו מטעמים: שף חסן עלי ממסעדת רג'ינה בת"א מכין בורקס, מרק קובה ולחם מרוקאי שעוד נתגעגע אליהם