צפו: כך תכינו ברבור דקורטיבי מתפוח עץ
סרטון חדש ילמד אתכם להכין ברבורים דקורטיביים יפהפיים מתפוחי עץ בלבד. ניסינו בעצמנו ולהלן התוצאות
סרטון חדש ילמד אתכם להכין ברבורים דקורטיביים יפהפיים מתפוחי עץ בלבד. ניסינו בעצמנו ולהלן התוצאות
עולם הקייטרינג לא מפסיק להשתכלל, והדבר הגדול הבא הוא מזנון קייטרינג נייד של השף יוסי שרף, המציע טריילר נייד שמעשן הכל, מבשרים ועד ירקות
כרכור מתחדשת במקום חדש שנקרא המזווה - טאפאס בר בסגנון ברצלונאי. בתפריט: מנות קלילות על קיסם, וקונספט תמחור יוצא דופן
מעוניינים לחגוג את השנה החדשה בחוץ מבלי להוציא סכומי עתק במסעדות? קבלו רשימה של המסעדות ברחבי הארץ שמגישות ארוחה משתלמת במחיר של עד 100 שקלים
ליאור גרטי הוא לא רק אח של נטע ואיש תיאטרון , אלא גם בעליה של מסעדה חדשה ביפו - הצועניה. המקום החדש בשוק היוווני נפתח על חורבות מסעדת אבטליון ויציע תפריט ואווירה בנוסח הבלקן
מחפשים אוכל ישראלי בטוקיו? מסעדה חדשה שנפתחה ביפן ונקראת "המטבח של חנה" מציעה אוכל ישראלי, קישקע ומרק עוף גם בקצה השני של העולם
המסעדות מתהדרות בתפריטי חורף חדשים: מאיר אדוני מרענן את השורות בכתית, אוראל קמחי משדרג את התפריט של פופינה וגם במטבח לילה עוברים למתכונת חורף חדשה
תכירו את אלכסנדר גרשברג, שף ישראלי בהולנד שמבשל גורמה טבעוני מאקרוביוטי. דרך הבישול שלו הוא מנסה להראות להולנדים שתזונה בריאה ואוכל טעים ויפהפה הם לא ערכים מנוגדים
אווירה רומנטית, תפריטי טעימות, כוסות שמפניה ושנה חדשה אחת. ליל הסילבסטר 2015 נחגג עם שלל אירועים במסעדות מצפון ועד דרום
הטרנד המקסיקני ששוטף את תל אביב לא פוסק. תכירו את לוס ברנינג טאקוס, מסעדה מקסיקנית חדשה עם בשורה: המנה היקרה ביותר בתפריט תעלה 47 שקלים
העיר הדרומית אילת מתחדשת במסעדה שהיא על טהרת הקובה: תכירו את הקובה של לילך, המציעה את הכופתאה האהובה בשלל צורות, גדלים וטעמים
גולשים קיבלו משימה לצלם ארוחה שהכינו בדרך הכי מקורית שעולה על דעתם והצליחו להפיק סרטונים יצירתיים במיוחד שאסור לכם לפספס. תראו
ארוחת נזירים במטבח של רמה, שרקוטרי חדש במתחם התחנה בת"א והמון תפריטים חדשים בניחוח חורפי. פותחים שבוע נטול סופגניות
מאפייה בברוקלין, ניו יורק, הוסיפה מנה חדשה לתפריט חג המולד שלה: לזנייה בשילוב נוטלה ומרשמלו. חברי Epic Meal ניסו להכין את זה בעצמם ויצאה להם מנה עם לא פחות מ-44 אלף קלוריות. שיהיה לכם בתיאבון
מסעדת פאלומר נפתחה רק לפני חצי שנה וכבר הפכה ליקירת הבריטים. כעת המסעדה קיבלה אישוש נוסף למעמדה כאשר נבחרה למקום הכי לוהט בלונדון לשנת 2014
מתחם שרונה מרקט ממשיך להתמלא בדוכנים איכותיים ומסקרנים. הצצה למקום העתידי של איש האוכל הוותיק דרור פילץ, שיכלול חנות ובר אוכל עם מנות על טהרת דגי פורל איכותיים מנחל הדן
סרטון חדש מציג איך התזונה היומית שלנו תגיב כשנשים אותה על רמקולים? הרעיון אולי נשמע לכם ילדותי - אבל התוצאות מהפנטות
אחרי שמאפיית לחמים תקעה יתד בניו יורק והפכה לאחת המאפיות הפופולריות בעיר, כעת מתמכרים תושבי העיר לסופגניות, שמהוות תחרות של ממש לדונאטס
סדנאות לילדים, תפריטים מיוחדים, סיורים ופסטיבלים. כל אירועי האוכל בחנוכה מצפון ועד דרום
מאחורי כל שף מצליח עומדת בת זוג שמעניקה לו את השקט והיציבות לעבוד לילות כימים. סיפורן של ארבע בנות זוג של שפים ובן זוג אחד, שחושפים את המאבקים והסודות לזוגיות מוצלחת, בעוד המטבח נושף בעורפם
השבוע נפתח להרצה ביישוב כליל שבצפון מלון הבוטיק הקסום ריקה ובתוכו מסעדת שף של דרי בן נבט. על הפרק: מטבח גלילי, עונתי ושמח
על מנת לתקן את הרושם שעשו עלינו הטוסטים עד היום, אספנו עבורכם 12 טוסטים שעברו מייקאובר והפכו ממאכל בנאלי למנת השף. רק אל תריירו על המקלדת
קונדיטור יפני משווק מרשמלו בצורת חתול שמטריף את אוהבי החתולים מסביב לעולם. מישהו חוזר בקרוב מיפן?
רושפלד מארח את זוכת מאסטר שף בטאפאס אחד העם, מאיר אדוני משיק בראנץ' חדש במסעדת בלו סקיי, ארז קומרובסקי מארח שפים מובילים והשקה של פסטיבל שקשוקה ארצי. איפה נאכל השבוע?
מסעדת רפאל של השף רפי כהן מתחדשת במעשנת ומגישה לקהל ערבי קונספט חדשים: מדי יום שלישי יצטרפו לתפריט מנות של בשרים ודגים בעישון עדין
רשת המסעדות "פיצה האט" המציאו פיצה עם קראסט של דוריטוס. היה מי שהגיב בהתלהבות: "אמצא את הפיצה הזאת גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה בחיי" והיה מי שלא: "זה נראה ממש מגעיל"
בואו ללמוד שיטה ייחודית לחיתוך בננה - בתוך הקליפה. מבטיחים לכם שחייכם ישתנו לחלוטין אחרי שתצפו בזה. טוב, לא באמת
לאחר ששרדה חמש עשרה שנים באקלים הקרבות הדרומי, מסעדת בלזק האשדודית סוגרת את שעריה. מסעדות נוספות באזור מתקשות להתאושש מנזקי צוק איתן. האם מדובר בתופעה? הכתבה של יניב גלעדי
גם בבלגיה רוצים להתהדר במאכל לאומי, ומה יותר טוב מאשר אחד המאכלים הכי פופולריים בעולם? מתוך המהדורה
השבוע נפתח בתל אביב מקום חדש שיהווה מוקד משיכה לחובבי האוכל הטורקי באשר הם: מלבי בר המציע את הקינוח האהוב עם פטנט - מלבי בטעמים
אחרי מזללות, מסעדות גורמה, ואפילו סופרמרקטים טבעוניים - תכירו את גרין רול, הסושייה הטבעונית הראשונה. המקום שנפתח להרצה בת"א ינסה להוכיח לכם שסושי אמיתי לא צריך להיות עם דגים ויתן את המענה הנכסף גם לנשים בהריון
חיים כהן עושה חתונות, מסעדת פועלים טבעונית חדשה בת"א, ארומה משיקה שירות חדש לנהגים ומרקים ב-15 שקלים בלבד. איפה נאכל השבוע?
ה"סיניבירד", עט שמצייר על מזון, יאפשר לכם לשלוח הודעות לחברים שלכם דרך הקפה של הבוקר, לצייר להם על החביתה או סתם לצלחת בצורה אמנותית את ארוחת הערב
קפה חלוצה החדש ביפו השייך ל"תנועת דרור-ישראל" מצליח לרקוד על כל החתונות: בית קפה חברתי עם אידיאולוגיה שמגיש מנות שף, שבו כל הטיפים מוקדשים לטובת פעילויות חינוכיות
פנו מקום במקרר לבירה החדשה והמפולפלת המגיעה בתוספת רוטב סרירצ'ה חריף במיוחד - שילוב לאמיצים בלבד
טרנד אוכל הגורמה הערבי ממשיך לדהור - השף עומר עילואן יפתח בקרוב בצפון את עלה גפן, מסעדת פיוז'ן עם נגיעות מולקולריות
זאת הייתה השנה של יוצאי משחקי השף, השנה בה המטבח הערבי זכה לאהדה מקיר לקיר, שנה שבה האוכל המקסיקני צבר סוף סוף תאוצה, והשנה בה ירושלים המטירה מבול של מסעדות חדשות . אז מה היה לנו ב-2014?
במסגרת שבוע האוכל הפולני, מגיש גם מאיר אדוני אינטרפרטציה משלו למטבח היהודי במסעדת לומינה הכשרה. "עבורי זו מחווה של הוקרה וזיכרון לתרבות מדהימה שמעט ממנה נשאר פה איתנו"
מייזם חדש שמגיע מבית המלוכה הבריטי מציע לאוהבי האינסטגרם להדפיס את תמונותיהם על מרשמלו. ושאנחנו נסרב למלכה?