נושאים חמים

עוגת תפוזים של פעם

מצרכים

  • 6 ביצים גדולות מופרדות
  • גרד משני תפוזים
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית תמצית ווניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • אבקת סוכר לפיזור

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור לחום בינוני - 160 מעלות.
  • 2. מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה.
  • 3. בקערה נפרדת מערבלים את גרד התפוזים, הסוכר, הווניל, השמן, אבקת האפייה והחלמונים. מוסיפים לסירוגין את הקמח תוך כדי ערבוב ולאחר מכן בעדינות את קצף החלבונים.
  • 4. מעבירים לתבנית קפיצית ואופים כשעה ועשר דקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

טוב לדעת