פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      עוגת תפוזים של פעם

      מתכון לעוגת תפוזים נפלאה כמו של סבתא

      36 מדרגים / 3 כוכבים

      עוגת תפוזים גבוהה בטעם של פעם
      עוגת תפוזים גבוהה בטעם של פעם

      מצרכים

        • 6 ביצים XL מופרדות לחלמונים וחלבונים
        • 2 תפוזים מגורדים על פומפיה דקה (רק הקליפה הכתומה)
        • ½1 כוסותסוכר
        • ½ כוסשמן
        • 1 כפיתתמצית וניל
        • 1 שקיתאבקת אפייה
        • ¾ כוסמיץ תפוזים
        • 2 כוסותקמח לבן
        • להגשה

        • אבקת סוכר

      אופן ההכנה

        איך מכינים עוגת תפוזים של פעם?

      • מחממים את התנור לחום בינוני - 160 מעלות.
      • מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה.
      • בקערה נפרדת מערבבים את גרד התפוזים, הסוכר, הווניל, השמן, אבקת האפייה והחלמונים. מוסיפים לסירוגין את הקמח תוך כדי ערבוב.
      • מוסיפים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת הקמח והחלמונים ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת מרית.
      • מעבירים לתבנית קפיצית משומנת ואופים כ-60-70 דקות.
      • מצננים ומדרים באבקת סוכר.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -