
עוגת תפוז (ShutterStock)
מתכונים נוספים
- 6 ביצים גדולות מופרדות
- גרד משני תפוזים
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 1 כפית תמצית ווניל
- 1 שקית אבקת אפייה
- 3/4 כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח רגיל
- אבקת סוכר לפיזור
- 1. מחממים את התנור לחום בינוני - 160 מעלות.
- 2. מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה.
- 3. בקערה נפרדת מערבלים את גרד התפוזים, הסוכר, הווניל, השמן, אבקת האפייה והחלמונים. מוסיפים לסירוגין את הקמח תוך כדי ערבוב ולאחר מכן בעדינות את קצף החלבונים.
- 4. מעבירים לתבנית קפיצית ואופים כשעה ועשר דקות.
עוגת תפוזים של פעם
הולך טוב עם בירה...
לחצו על הבירות וגלו את הטעם שמתאים לכם
אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה