פותחים את הפסטה: דפי לזניה עם ראגו בשר
השף יוסי שטרית מהמסעדות קיטשן מרקט ואונזה מגיש מתכון חגיגי ללזניה עם טוויסט: דפי פסטה פתוחים ועליהם ראגו בשר עסיסי בציפוי רוטב בשמל
השף יוסי שטרית מהמסעדות קיטשן מרקט ואונזה מגיש מתכון חגיגי ללזניה עם טוויסט: דפי פסטה פתוחים ועליהם ראגו בשר עסיסי בציפוי רוטב בשמל
דמיינו את עצמכם מדפדפים באייפד, בוחרים קינוח של שף בפריז, מדפיסים אותו בבית בישראל ואוכלים. זה אולי נשמע עתידני, אבל הטכנולוגיה קיימת ובקרוב תיכנס בסערה לתוך המטבח שלנו
אין שילוב מנצח יותר מבצק ושוקולד. השף שף יואב בלימן רוקח קינוח עם המיטב משני העולמות - רביולי עם שני סוגי שוקולד שהילדים יאהבו לאכול ולהשתתף בהכנתו
במערה מרהיבה מתחת לאדמה נפתחה השבוע מסעדת ז'אז'ו בר יין, שמביאה תפריט קלאסי מוקפד עם נגיעות מתוחכמות למתחם שרונה
בלי מוצרים מן החי,סוכר או קמח לבן, במסעדת אבא גיל מוכיחים שבריאות וטעם יכולים ללכת ביחד. מי שפתח את החומוסיה האורגנית הראשונה בת"א מגיש היום תבשילים ביתיים מחומרים טבעיים
לכבוד האביב שבפתח מכינה נעמה נויהאוז, קונדיטורית ומומחית לבצק סוכר, קאפקייק אביבי - תלולית צבעונית מצופה שוקולד ועליה משובצת חיפושית משה רבנו
עוד לפני שבכל בתי הקפה צצו מנות טבעוניות, ברשת קפה לואיז כבר שמו דגש על אוכל בריא ומזין. אורי שביט קפצה לשם לנסות ולהבין איך רשת בתי קפה בריאותית יכולה להצליח?
אין תרוץ טוב מסנט פטריקס דיי להתחבר לשתיין הפנימי ולהתחיל לשתות וויסקי. רשמים אפופים באדי אלכוהול מתערוכת הוויסקי הראשונה בישראל
בטעימה השנתית של וואלה! אוכל זכו אוזני ההמן המושלמות של ביסקוטי במקום הראשון. כך תכינו אותן בבית, שלב אחרי שלב
אחרי שהדהימה את עולם המסעדנות והפכה את מסעדת ננוצ'קה הוותיקה לטבעונית למהדרין, מוכיחה ננה שרייר שגם בלי ביצים, חלב ובשר הריקודים על הבר לא נפסקים
בגרסה האיטלקית של התכנית הוא גרם ללא מעט מתמודדים לפרוץ בבכי. מה יקרה כשהשף סלב האיטלקי קרלו קראקו יתארח במאסטר שף ישראל?
השף יוסי שטרית מתארח באולפן וואלה! מספר על מסעדת אונזה החדשה, על הקושי שבלנהל שתי מסעדות, ועל האופן בו מתמודדים הישראלים עם האוכל המולקולרי
עד לפני כמה שנים אוכל טבעוני נחשב כרחוק מלהיות אטרקטיבי. באירוע הפתיחה של פסטיבל שף תאכל הוכיחו השפים אחרת והכינו מבחר מנות טעימות ומשמחות
מיליוני אזני המן שנמכרות מדי פורים מוכיחות שהישראלים לא יכולים בלי משולש בצק ממולא. קפצנו לרשת רולדין כדי לבדוק - מה ישראלים אוהבים יותר, בצק או מילוי?
נעמה נויהאוז, קונדיטורית ומומחית לבצק סוכר, מכינה משלוח מנות מתוק וחגיגי לפורים: סוכריה על מקל, ממתק קוקוס ואוזני המן מבצק סוכר
שלוחה ישראלית חדשה ומסקרנת לרשת מסעדות איטלקיות נוצצות משווייץ תפתח ברביעי הקרוב בתל אביב. תכירו את בינדלה שעל המטבח שלה מנצח השף רועי סופר