זרוק לי כדור
פרויקט מיוחד: בעקבות כניסתה של מנת הפלאפל החדשה של מקדונלד'ס נתנו למוסדות פלאפל נבחרים לטעום מהיצירה
פרויקט מיוחד: בעקבות כניסתה של מנת הפלאפל החדשה של מקדונלד'ס נתנו למוסדות פלאפל נבחרים לטעום מהיצירה
סטייק מדמם והרבה יין, זה כל מה שצריך. נועה רוזין עושה סיבוב איטלקי ונוחתת עם המלצות למסעדות וברי יין ברומא ובחבל טוסקנה
בפרק הראשון של מדריך הבישול: דגים, מסביר לכם השף איל לביא איפה קונים, איך בוחרים ומה לעשות כדי לטפל בדגים
במתכון השלישי מתוך ספרם החדש של אבי ביטון ובני סיידא, מכינים השניים צלי עוף עם כרוב ופטריות ביין לבן
זו העונה לירקות שורש. השף הראל מק ממסעדת אדום מכין מהם מרקים פשוטים אבל מלאי טעם
המנדיאנטים, דיסקיות השוקולד האירופיות עטויות הפירות היבשים עושים את כל הדרך מהכנסיה לט"ו בשבט. ויש גם מתכון
הוציאו את הפירות היבשים מקערות הפיצוחים והכניסו אותם לתפריט. השף גיל אלמליח בהפקת מתכוני ט"ו בשבט
לפעמים כל מה שצריך לטעום זה את הקלאסיקה. נועה רוזין עושה סיבוב אירופאי ונוחתת עם 2 המלצות למסעדות בפריז
תנו לסבתא את הפולקע, את החזה לחמותכם ולילד את הכנפיים. אבי ביטון ובני סיידא נותנים מתכון לעוף צלוי עם פטנט
אחרי שהבנתם איך עושים ומה עושים, הגיע זמן התכל'ס. הנה מתכוני שרימפס של השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
בפרק השלישי של מדריך הבישול נותן השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה הסברים כיצד לקנות, לטפל ולבשל שרימפס
מבשלות בירה מכל רחבי הארץ הציגו את תוצרתן בתערוכת הבירה הראשונה בישראל שנערכה בת"א. בין 200 סוגי הבירה שהוצגו ניתן היה למצוא בירות בסגנון אמריקאי ובלגי ואפילו בירת ג'ינג'ר
עזבו אתכם מביצה עין וסלט קצוץ. השף יאיר פיינברג נותן מתכונים לבראנץ' מפנק שתוכלו להכין בקלות
אם חשבתם שלונדון היא רק פיש אנד צ'יפס, תחשבו אחרת. נועה רוזין עושה סיבוב אירופאי ומגלה 2 מסעדות טובות במיוחד
אבי ביטון ובני סיידא מוציאים את ספרם השני המשותף: ספר העוף, ואתם זוכים למתכון היישר ממטבחו הביתי של בני
אחרי שהבנתם איך עושים ומה עושים, הגיע זמן התכל'ס. הנה שלושה מתכוני קלמרי של השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
במדור חדש ניתן לכם בכל שבוע הסברים על כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להתחיל לבשל. והפעם: קלמרי
אוכלים בשאיבה, קוראים אודותיו בבלוגים ברחבי העולם וביפן יש מוזיאון על שמו. אז למה טרנד הראמן העולמי עוד לא השתלט עלינו?
קדירה היא התבשיל שתלמד אתכם לחכות ולחכות עד שהיא תהיה מוכנה. השף יאיר פיינברג נותן 3 אופציות למתכונים
אחרי שהבנתם איך עושים ומה עושים, הגיע זמן התכל'ס. הנה שני מתכוני מולים של השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
במדור חדש ניתן לכם בכל שבוע הסברים על כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להתחיל לבשל. והפעם: מולים
השף אבי ביטון מבין שלפעמים אנחנו קצרים בזמן ומציע ארוחה עם מנות שמכינים במהירות