מדריך הבישול: פטה כבד עוף
השף שאול בן אדרת מלמד אתכם צעד אחרי צעד איך מכינים פטה כבד עוף כדי להרשים אורחים בלי לחשוש
השף שאול בן אדרת מלמד אתכם צעד אחרי צעד איך מכינים פטה כבד עוף כדי להרשים אורחים בלי לחשוש
הוא מסריח וידוע בתור תרופה מצוינת לשפעת, אבל לשום היסטוריה ארוכה שהחלה אי שם מתחת לאדמה, עד לימים אלו בהם הוא מככב בתפריטים
במדורה הקבוע, מלמדת השפית תמר כהן-צדק איך עולים שלב מהכנת פסטה וממלאים אותה בצורות שונות. הפעם - רביולי פטריות
הכירו את עשבי החורף הנפוצים במטבח הערבי: עולש בר וחוביזה. עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל מכין 2 מתכונים קלים ובריאים
הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט יאפה בכל שבוע עוגה בחושה וקלה להכנה. יש לכם בננה ישנה? הכינו עוגת בננות ושוקולד צ'יפס
השפית תמר כהן-צדק מלמדת איך עולים שלב מהכנת פסטה וממלאים אותה בצורות שונות. הפעם - טורטיליני במילוי ארטישוק
חושבים שאתם מכירים את כל המסעדות והארוחות שיש לעולם הקולינרי הישראלי להציע? הכירו את המנות הסודיות והארועים הנעלמים
ערמונים חמים בנמל תל אביב, תבשילי חורף במסעדת אל תנור וחמין חדש במסעדת האחים - ההמלצות הקולינריות של השבוע
האספרסו שמעמיד את הבסטות על הרגליים, המטוגנים שבאים אחריו והמזללה שסוגרת עניין - מעוז אלונים ממסעדת 'הבסטה' מבקר בפינות האוכל של שוק הכרמל
אין תחליף בעולם לטעם של קנלוני טרי תוצרת בית, מהבצק ועד לרוטב - השפית תמר כהן-צדק מסבירה איך עושים את זה, במילוי רוטב עגבניות ותרד
הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט יאפה בכל שבוע עוגה בחושה וקלה להכנה. פותחת את הסופ"ש - עוגת תפוחים פרווה וקלבדוס
בטור חודש נותן הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט מתכונים לעוגות בחושות שכולם אוהבים להכין לסוף השבוע. הפעם - עוגת פקאן
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הפעם - מסעדת הרברט סמואל
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הפעם - מסעדת מסה
עומר עילואן נזכר בזמנים בהם היו מעשנים פריקי במרכז הכפרים ונותן מתכונים ל-2 תבשילי פריקי מחממים וקלים להכנה
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הפעם - מסעדת פרונטו
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הפעם - מסעדת רפאל
מהו הטעם החמישי שאיננו יודעים לזהות? מי שעוד לא מכיר את האוממי - זו ההזדמנות. הכל אודות ההיסטוריה של הטעם המיסתורי
משובצת מתנות קטנות ומלאת קרם שקדים עסיסי, עוגת המלכים הצרפתית עושה כבוד לחג ההתגלות הנוצרי ולבצק העלים המושלם
מדור חדרוכל מתחקה אחרי מתכון שמתחיל בשדות בוטנים של קיבוץ המעפיל ומסתיים בחטיף סניקרס של שנות ה-50
ברוסיה פותחים את הבוקר עם כוסית וודקה, ברומניה עם מרק מעי של פרה ובפולין תשתו מיץ של מלפפונים כבושים. המאכלים שעוזרים להפיג הנגאובר ברחבי העולם