ארוחה שלמה בקערה אחת: מרק חומוס ומנגולד
מרק הוא המאכל האולטימטיבי של העונה הקרה, והיתרון של מרק מחומוס ומנגולד טמון בכך שקערה אחת יכולה להשביע אתכם. חגי לפלר עם מתכון עשיר בחלבון, מחזק ובעיקר בריא
מרק הוא המאכל האולטימטיבי של העונה הקרה, והיתרון של מרק מחומוס ומנגולד טמון בכך שקערה אחת יכולה להשביע אתכם. חגי לפלר עם מתכון עשיר בחלבון, מחזק ובעיקר בריא
פסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
מסעדת יריחו פועלת רק חודשים ספורים, אבל מנת כדור הים הקרוע הפכה כבר לשם דבר. אבי ביטון מפיח חיים חדשים בסלט הטאבולה ומוסיף לו שדרוג טרי וכיפי
יש מנות שאי אפשר לטעות איתן. נתח בשר איכותי ועסיסי בדרגת עשיה נכונה לצד ירקות כתומים צלויים בתנור עם טימין, הם הצלחה מובטחת. רק הקפידו לעקוב אחרי זמני הצלייה
כשהדגים במיטבם מתבקש להכין מהם סשימי ולהגיש לצד סלסת עגבניות ביתית וסלט אבוקדו. השף אסף סרי ממסעדת יודל'ה מוסיף טוויסט קראנצ'י ומפתיע לכל העסק עם פרינגלס
השף רן פולק מבית הספר הגבוה לקולינריה בישולים, מלמד להכין מרק עם שפצלה זהובים ומעשיר את טעמו עם פרוסות שקדים קלויות
אנחנו לא צריכים לספר לכם שמזג האוויר בחוץ דורש סיר עם מרק שיחמם את הגוף ואת הנשמה. אז אם בא לכם לחדש ולהתכרבל עם מרק קצת אחר, יש לנו 5 מתכונים למרקים פחות שגרתיים
בטורו השבועי מבקר אבי ביטון במקדש הבשרים פונדק דה לוקס ומקל עליכם את החיים עם מתכון פטנט בהשראתו: נקניקיות עוף קלות להכנה שדורשות מכם רק מעבד מזון וניילון נצמד
גם אם חג ההודיה לא נחגג בארץ, ישראל עדיין נחשבת לצרכנית הודו עצומה. בשבילנו זו סיבה מספיק טובה לקנות הודו ולהכין ממנו מטעמים בחג האמריקני
הגשם שיגיע לכאן מחר הוא הזדמנות מושלמת לתבשיל סופריטו ירושלמי עם עוף ותפוחי אדמה בבישול ארוך. השף אסף סרי ממסעדת יודל'ה מסביר איך עושים את זה נכון
למי שמיצה את המאפים המלוחים הבסיסיים, מציע רן פולק את השלב הבא: טארט שמשלב בתוכו בצלים ממולאים, שיסחוט את מקסימום המחמאות מהסועדים
חיים כהן חוגג יום הולדת שש למסעדת יפו תל אביב ומארח בה את הקולגה החדש ממאסטר שף, ישראל אהרוני. לרגל המאורע, מגלים שני השפים את סודות המתכונים שיככבו בארוחה
כשמחשיך מוקדם, מתחשק לחזור הביתה ולבשל משהו שמענקי אשליה של חורף. השף רן פולק מעניק מתכון לראגו פטריות מסחרר
במקום להתעסק עם פחמימות וצלחות, אבי ביטון לוקח נתחי פרגית מתובלים ועוטף בעלי חסה. בהשראת מסעדת אסיה בשוק הפשפשים הוא מגיש את הנשנוש המושלם לאירוח
חיכינו שיתקרר קצת רק כדי שנוכל לחזור ולהעמיד סירים. הקצב של מסעדת מו ומו ממליץ להתחיל את החורף עם תבשיל עשיר מנתח צוואר בקר בבירה, עגבניות, בצלים ושעועית לבנה
קניתם עגבניות שהתרככו יתר על המידה? לא חייבים לזרוק, יש פתרון פשוט שיעניק להן חיים חדשים וטעימים
כשתבשיל הבשר ההונגרי פוגש את הממליגה הרומנית הרכה נולד תבשיל שכולו קסם, כזה שיתחיל את השבוע הקרוב ברגל ימין
אין קונצנזוס גדול יותר מכריך טוב. יום הסנדביץ' הבינלאומי שחל אתמול הוא תירוץ מעולה להתפרע במטבח עם חמישה כריכים מושחתים
עם כמה תוספות לסיר הקציצות שלכם הוא יהפוך באורח פלא ממנה יומיומית ופשוטה לגולת הכותרת בארוחה חגיגית. אבי ביטון שולף עוד טריק מהשרוול